Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
21.11.2025 (216.73.216.163)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>

Belenor
06.01.2007 09:57
K cemu 220, 130 staci. Doufam, ze se hodne debilu jezdicich pres 160 zabije, aniz by zabili nekoho nevinneho.
deXter
06.01.2007 01:32
jj skody sou rodiny auta vsechno.. proto se mi nelibej:) treba jednou zmenim nazor.
MohawK
06.01.2007 00:10
Octavky jsou spis rodiny auta no... sice to vytahnou na 220 ale pak je to sebevrazda jezdit s tim takovouhle rychlosti... nemaj nato podvozek... jinak Diesely maj lepsi akceleraci no protoze zabiraj dobre i v nizkych otackach
Hello, Hello, Hello, How Low ?
deXter
06.01.2007 00:06
trabant rulez:)

SirPesZ
06.01.2007 00:00
Já si koupim asi trabanda. Na toho si i možná ušetřim :-).
Popř. si ho ušiju :-).

Naposledy upraveno: 06.01.2007 00:01, SirPesZ

Welcome to my world of death and pain
deXter
05.01.2007 23:48
ja si je nekupuju.. je mi 16 takze ani nemam ridicak ale co vim uz ted je ze si nekoupim zadny auto Skoda (jediny hezky sou Feldy:) ) a urcite lepsi i centrum prahy nez pole ^^
Oktavky sou proste dvoutunovy kravy.. :)

Naposledy upraveno: 05.01.2007 23:56, deXter

Falcon
05.01.2007 23:46
si nesmíte kupovat taký srance no :D octavia 2.0 v TDI mám ten dojem, možná obyč diesel každopádně je to jedno, diesely mají mnohem lepší akceleraci naorzdíl od benzínu a vytáhne to 220 s přehledem, jezdí se v tom krásně.
BTW: jestli bereš octaviu podle jízdy po prase kde je lepší spíš jak auto kolo, tak se nedivím :D

Naposledy upraveno: 05.01.2007 23:47, Falcon

xaxaxaxax
deXter
05.01.2007 23:23
ochcavka dobrej odpal? to je strasne liny auto.. hlavne diky tomu jak je tezka :/

SirPesZ
05.01.2007 23:19
def> já jsem bydlel v části, kde se dalo v celku rychlo dojít i do takového... ehm.. lesa :-). Ale lidi tam taky moc nebyly :-).

defila
05.01.2007 23:07
ono na me prochazky v Praglu je az prilis mnoho lidi
co chodim po HK dejme tomu na stary mesto, tak tam jdu priblizne 20-25 minut,clovek si jde v tichu od lidi, sice prejde jednu rusnou silnici,ale potom ma klid, kolem spousta stromu,tak jen jdes a divas se po okoli jak nikdo nikde neni.))

coz mi v praglu chybi(aele asi neznam dost dobre) a chybely by mi tam stromy a ziva priroda vsude...

Mam hradec proste rad :)

Naposledy upraveno: 05.01.2007 23:08, defila

Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

Belenor
05.01.2007 23:03
No, do prace to mam pesky necelou hodinu, radsi si svezu prdel v metru nebo tramvaji. Ale rad chodim po antikvariatech - ale uz jsem to dlouho nepodnikal - nam takovou peknou trasu s cca deseti, nevim, kolik meri, ale nejak na to nemam stale cas :-) nebo chut? A nejradsi chodim na jare a na podzim, pac je teplota akorat. A po Praze? nejlepe pesky a popojizdet obcas tram ci metrem. Blazni co jezdi autem. Sice pohodli, ale to cekani a projeteho benzinu... Na Palackeho nam. se z domova dostanu pesky za 15 minut, autem ve spice za 30 minut...

Falcon
05.01.2007 22:46
až budeš bydlet 20km od práce za městem a budeš makat od 6 do 18 tak změníš názor, obzvášť v zimě... jinak já chodím do posilky a pravidelně se "saunuju" na cizým tělě :D sice nějakej špek mám, ale nemusím vypadat jak ti chcípáci, co jim lezou žebra :)
xaxaxaxax

defila
05.01.2007 22:42
ha vyroste z tebe obezni p*ase (neber to jako urazku, nybrz jako predpoved budoucnosti zdarma :))
neni nad to jit nekam pesky, clovek se provetra a da alespon zabrat svalum,kdyz jde tedy alespon tak, aby se zpotil
a navic pesky se clovek dostane vsude :)

Falcon
05.01.2007 22:37
ani ne, co mám auto si připadám divně když jdu pěšky :D já vlastně jezdím jen autem :D
xaxaxaxax

defila
05.01.2007 22:10
jo, neni nad papundeklovy auta :)
btw bude mi nekdo zavidet, ze nemam ridicak? ;)

SirPesZ
05.01.2007 22:04
Nejlepší je traband. Když narazíš, tak sice sedíš na zadní nápravě, ale poškozený vůz sbalíš do tašky a doma sešiješ :-).

Falcon
05.01.2007 22:01
hh jednou sem dostal od otca jeho Volkswagena 2.0 TDI a hned sem dostal 3 litry flastra :D, otcova přítelkyně má octavku taky 2 litr, to má taky dobrej odpal a navíc v kůži je to hodně luxusní auto, který se klidně může postavit audině, pač audi už má jen s prominutím pičoviny navíc a platí se za značku...včera sem řídil toho novýho Golfa Plus a taky ne špatný auto, ale na 1.8 nic moc akcelerace. Největší zápich, co sem mohl řídit za tu dobu, co mám řidičák byl Nisan 350Z, asi sem ho řídil poprvé a naposled, ale zážitek neuvěřitelnej, 300 koní člověka přibije do sedačky a v zatáčkách se to nesmí přehánět s plynem :)) navíc s tím člověk musí trochu zcitlivět jinak to neustále hrabe a když sem sešlápl pedál k podlaze tak dál myslím psát nemusím, co dokáže takovej výkon :))
Bože mohl sem mít toho Nisana za 600 tyček zomg mít tak love...
xaxaxaxax

Belenor
05.01.2007 21:50
Myslis? No mozna bych zastavil a zjistil, esi ho muzu dora... eh, esi mu muzu pomoci.
Tomicolo
05.01.2007 21:34
Bele, kdyby se o sloup rozmazl, koukal bys na to jinak nez ted :)
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.

SirPesZ
05.01.2007 21:25
Poznejte novou tvář našeho vládce - Belenor I. Krvelačný ;-).
<< | <> | >>