|
| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor | << | < | > | >> |
deXter 12.04.2007 08:10 |
ale je zajimavy, jak resej u poslancu kde vzali 500.000,- ale u normalnich lidi neresej kde vzali na Audi za 2 melouchy a vilu za 12m :) |
Till 11.04.2007 20:52 |
Jack rox :p Dycky sem hodi nakou perlu - Zapomínání závazků a povinností, je umění, v kterém nás tento Svět podporuje. |
 Belenor 11.04.2007 15:37 |
Preventivně: H&U jsou jinde. |
 SirPesZ 11.04.2007 15:06 |
Jack> trhni si :-). Welcome to my world of death and pain |
Jack 11.04.2007 14:15 |
A komu to cpes? :) |
 SirPesZ 11.04.2007 14:11 |
Btw dneska jsem psal maturitní písemku z češtiny, za tejden se píše matika, tej se bojim jak sviňa :-). Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 11.04.2007 14:07 |
Mno, ne každej boháč musí krást. To je u nás takovej předsudek, že kdo ej bohatej, ten musí bejt zloděj,a le když se mrkneš do světa, tak tam to je vždycky tak, že někdo měl nějakej nápad a díky němu zbohatl. (i když naši sousedi asi zrovna počestným spůsobem si tu svou vilu nepořídili, jak jsem tak slyšel od topenáře :-))Welcome to my world of death and pain |
 defila 11.04.2007 13:47 |
hmmm delal jsi nekdy na stavbe? .)
mno oni nejsou podstatny svycarsky platy, spis jako japonsky platy, to by celkem resilo problem :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 Falcon 11.04.2007 11:52 |
no kámošova matka má rodinu v japonsku a ona sama pracuje ve švýcarsku a oni tam žili taky pár let...znáš ty platy ve švýcarsku :) myslím, že vyloženě záleží na tom jak je člověk dobrej a kolik toho udělá aby si dobře vydělal, a taky za takovou dobu snad něco našetřili pač on jezdil asi 20 let ve stejným autě a barák měli takej ten typickej japonskej ze dřeva kde se dalo vlézt ze všech stran :) no myslím, že pokládat cihle je o něco lehčí jak stříhat a barvit vlasy :DNaposledy upraveno: 11.04.2007 11:54, Falcon xaxaxaxax |
 defila 11.04.2007 10:47 |
ty baraky ve svycarsku asi ziskal taky poctivou cestou .)
btw videl jsi nekdy co delaj ucni .), staci zajit dejme tomu ke kadernikovi(tohle mam od slecen ktery o tom perlily v putice), misto barvy,kterou po vetsinu chtely, dostaly uplne jinou :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Falcon 11.04.2007 10:17 |
ten člověk je dobrej architekt, ale hlavně je chytrej, protože si koupil pozemek, kde byla skládka a to asi za 10kč/m2 a nechal to vše odvést. Peníze zase vydělal tak, že mu tam logicky zůstala díra jako prase a že má pozemek velkej jako celá ulic. No na jiných stavbách se potřebovali zbavit hlíny že, takže nejlepší místo pro hlínu bylo asi kde :D a on si vesele kasíroval velký love za tatrovky a že mu jich tam jezdilo sakra moc, no řekněme, že si tak mohl vydělat 2-3 miliony ale... ten barák staví učni z učiliště pod dohledem mistrů a co nemůžou teda udělat oni, tak dodělají jiný firmy, ale učeň = 10kč/hod a normální dělník začíná na desetinásobku, zedníci si berou 400,- na hodinu co sem slyšel. No ušetřil a vydělal kde se dalo, u nás kupoval materiál na tu kopulu, myslím jen čtvrt mega to stálo :D (chudák klempíř co to dělal)... Jako megaloman no, ale tak už není nejmladší a každej si chce splnit nějakej sen nebo něčeho dosáhnout že, takže asi tak... jo BTW: mají dva baráky ve švýcarsku, takže z toho maj taky pěkný love :) oni sou hodně pomýchaná rodina :Dxaxaxaxax |
deXter 11.04.2007 10:05 |
asi nak tak.. |
 defila 11.04.2007 09:59 |
kde ty lidi na to berou, na tohl se neda vydelat, ten clovek ocividne krade Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Falcon 11.04.2007 08:34 |
mi máme zahradu 2km2 :D nijak velký to není teda :) jo když si na to vzpomenu tak vám vyfotím barák, co staví kámošův otec (architekt) , to sem ještě nevíděl :)) je to napodobenina buchlovic http://vcervinka.superhosting.cz/buchlovice/obrazky/buchlovice.jpg akorát trochu menší, 4x4 pokojový byt a 1x 6 pokoják :)) ale myslím, že to bude větší a navíc to je celý podsklepený, že by se tam dali jezdit motokáry :D docela fajnový, no uvidíte fotky :D xaxaxaxax |
 defila 10.04.2007 21:25 |
ja nevim, jestli jste byli v chrudimi, ale on ten zamek zase tak obrovskej neni, takovej spis zamecek, ale sidlo pekny to je, to se tomu neda uprit a kdyz budu mit na to, abych si koupil zamek s obrovskym pozemkem(kolem sebe ma zahrada velkou skoro 1 km2 :)), tak budu mit i na to, abych si najal uklizecku :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 10.04.2007 20:59 |
defila> jak říkám, v poměru k ostatním zemím :-).
thom> viď, jen pomyšlení na to, že tma budu muset všude luxovat mě konsternuje :-). (vím o čem mluvím, jednou jsem na zámku luxoval :-))Welcome to my world of death and pain |
 defila 10.04.2007 20:18 |
mno nevim, ja sjem je nikdy na cestu nemel, takze nemuzu posoudit :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Tomicolo 10.04.2007 19:25 |
chutnaj x) Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
Till 10.04.2007 18:34 |
Co komu vadi na 10 rizcich v batohu :p Rekni este ze ti nechutnaj kdyz ti mama udela rizek na cestu - Zapomínání závazků a povinností, je umění, v kterém nás tento Svět podporuje. |
th0m45 10.04.2007 16:40 |
No chci vidět jak budeš mít na údržbu pak :D Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
| << | < | > | >> |
|