Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
19.11.2025 (216.73.216.183)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>
Párek
27.04.2007 18:34
A taky natoc nejaky video fotky jsou na prd
Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"

My pereme na 40, ale my pereme na 1940
deXter
27.04.2007 18:29
Njn skoda slov..

defila
27.04.2007 09:44
ad dexter -> Tomas Kyncl necvici, Tomas Kyncl uci :)

ucil tradicni karate(a cvicil ho ) a pote zacal ucit sportovni karate :)

ad matino -> jo na azeroth jede od nas spousta lidu, ja ne, jelikoz se blizi carodky a to budu radsi nekde jinde nez na bitve ;)

ukaz jkostym nerade, jaky jsi si udelal na Azeroth :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
MATINO
27.04.2007 08:54
To def: No cvičim, ale před půl rokem jsem si posral tříslo , pak jsem vičil asi dva tři měsíce z toho a teďka mě furt docela bolí noha :-( , tak snad se to zlepší.
Ad tomfa, asi by víc řekl net, ale jsem línej hledat za chvíli vyážim do školy a pak hurááá na azeroth ( www.azeroth.cz ) :-))
deXter
27.04.2007 06:55
def > a co ten omas Kyncl cvici za styl? tradicni karate? nema cenu to rozebirat.. jak rikal mates na ulici je nejlepsi utect :p

defila
27.04.2007 00:23
edit : ad MAtino -> jenom dobre, ze se nejakymu bojovymu umeni venujes :)

je to kouzelne rozvijeni mysli a tela, jen tak dal :)

defila
27.04.2007 00:18
ad dexter -> ja sice o karate prd vim, ale Tomas Kyncl o nem prd nevi ;)
predkladam zde jen jeho nazor, nikoli svuj, jelikoz s realnym karatistou jsem zatim nemel moznost si vymenit hospodske nazory :)

na tonf ti nazor nepovim, co vim ,tak se vyucuje v jednom japonskym bojovym umeni boj ciste jen s tonfou, kde je jeji zaklad nevom, vseobecna znamost je, ze japonci prejimali spoustu veci z ciny, takze je realna sancem ze i toto

spis co mi tu v blizkem okoli chybi je Kenpo, to bych se chtel ucit asi ze vseho nejvic :)
MATINO
26.04.2007 22:08
Až tě někdo napadne tak nejlepší co můžeš udělat, je zdrhnout.
To párek: wushu se učí v shaolinskejch klášterech, tam to začlo ;-)
To defilax : :D hele já dělám právě to wushu nebo jak děláš ty to kendo, snažim se. Taky je to způsobeno trošku tim, že Japonsko zrovna moc nemusim. Jinak v kendu jsou tychlý ( viděl jsem) , byl jsem se podívat na jednom iaido treningu, pár let jsem chodil na joudu a taky jsems e trošku zajimal. Můj názor, tyč je delší než meč a jestli s ní vyvinou stejnou rychlost jako kendisti s mečem, tak už to má něco do sebe ;-). Jinak k čínskýmu meči jsem chtěl taky něco dodat, souhlasim, že kdyby šel čínskej meč, proti japonskýmu, tak by ho ten japončík asi rozsekal i když vzhledem k obratnosti by číňan šanci ještě trošku měl .
Jinak dál k čínskejm zbranim, maj jich strašně moc, mega hustý jsou biče, skládaný tyče a tak, proti kterejm se velmi těžko brání.
Teď bych vznesl menší otázku: Zaslechl jsem, že tomfa je původem z číny a japonsko si ji převzalo? Co vy na to? :D
Jo a k tý první ukázce boje s tyčí: to je nan chuan ( jižní styl ) a ten je víc na sílu a údernost. stejně jako v karate to má několik stylů. Já jdu spinkat a asi se tu objevim až po víkendu tak mi to tu moc nezaspamuja když tak mi napiš do vzkazníku a vyměníme nějaký názory -;) :D
Párek
26.04.2007 22:06
Ty vole nedelej si ze me prdel :))
Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"

Jack
26.04.2007 22:04
Televizni vysilac..
Párek
26.04.2007 22:03
A co je na Zizkove ? :))

Párek
26.04.2007 22:02
SPZ: To je pravda, kolikrat o tom ani nepremyslis co vlastne udelas :))

SirPesZ
26.04.2007 21:57
A6 tě někdo přepadne, tak mu stejně dáš radši cihlou po šišce, než na něj dělat hakisaki :-).
Welcome to my world of death and pain
pils€
26.04.2007 21:55
zizkov je nejlepsi muzes tu sehnat kopacky za cennu krabicky cigaret :)
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.
Jack
26.04.2007 21:42
Na drzku na ulici muzes dostat i bez kimona :p Prijed se podivat na Zizkov..
Párek
26.04.2007 21:25
Do ulic je nejlepsi muay thai treba judo bych nemohl delat na muj v kus tahat se za kimona apod. nic pro me

deXter
26.04.2007 21:25
Presne.. vis o karate prd tak zalez :))
pils€
26.04.2007 21:18
Zalez uz s tim kendem :p
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.

defila
26.04.2007 21:05
nevite o cem mluvite, jelikoz ted se misto klasickeho karate hopufne prechazi na sportovni, tudiz jeho realna pouzitelnost v boji je prakticky nulova...

pro jsou zavadeny katy, diky nim se zachovavaji jakes, takes bojove chvaty, je nejspise pravdou, ze clovek delajici bojove umeni da nekomu na budku,kvuli vyvinute fyzicce, ale taky to pravda byt nemusi, tohle mam od Tomase Kyncla, ktery je v tuto chvili komisar v Ceske federaci Kendo, v CR je to velky zvire :)
Párek
26.04.2007 20:55
Dex: tak tak :D

<< | <> | >>