Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
15.11.2025 (216.73.216.5)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>

Falcon
22.01.2008 17:36
Odkaz
xaxaxaxax
Sollez
22.01.2008 17:26
Editovat, Smazat
jj Elfen Lied jsem videl taky -D...ale moc konzumni mi to zrovna neprislo O_o
Tomicolo
22.01.2008 16:09
Vim, ze jsem konzumni troska komerce, ale nedam dopustit na Naruta a Bleach.. to jsou moje 2 oblibeny anime :) a z tech kratsich mam nejradsi Elfen Lied. Ecchi a krev v tom hrajou hodne, ale me se v tom libi predevsim pribeh.
Jinak ze starsich mam rad hodne Dragon Ball, ale mam ho jen v anglictine :((
EDIT: a pokemoni se opravdu nedaj pocitat za anime jako takovy... navic co davali na nove s ceskym dabingem a cenzurou, to bylo priserny.. kdo si z tohohle dela zaver, je totalni hnup xD

Naposledy upraveno: 22.01.2008 17:26, Tomicolo

Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.
deXter
22.01.2008 15:55
Pikachu je nejlepsi :p

K_A_I
22.01.2008 13:55
nechce se mi hledat jak se jmenuje:D
jj taky mi chvily trvalo nez sem se tam regnul:D
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

Falcon
22.01.2008 13:29
dej mi kontakt na toho borca s tím beybladem xD mu napíšu , třeba mi to vypálí xD
kua lol sem se chtěl regnout na tom warforu a už bylo po limitu xD
xaxaxaxax

K_A_I
22.01.2008 13:11
grupe co uploaduje pkmn,shaman kinga, sonic x, FMA, digimony:D

btw: nevim co je spatnyho na tom si na neco pockat...a pokud beru nekonecny serie jako treba naruto tak ten ted vychazi cesky se zpožděním jednoho dne;)

defilo stale jsi mi ale neodpovedel jestly jsi videl FLCL?:D
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

defila
22.01.2008 12:33
ad kai - ktery grupe si psal? .)

btw cekat az nekdo prelozi anime je nesmysl, ma to strasny zpozdeni, nejlepsi je sledovat hardsuby,

pro znalce rawy :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

K_A_I
22.01.2008 12:08
netusim pkmni jsou saaaaaaaaaaaakra dlouhej serial (stesti ze u nas bylo vysilanejch jen asi 220 dilu z 500 asi:D )

Naposledy upraveno: 22.01.2008 12:08, K_A_I

Falcon
22.01.2008 11:53
ty ve a jak dlouho to bude oO
xaxaxaxax

K_A_I
22.01.2008 11:42
Falcon: v CZ :) zatim to tam nenajdes;) az prej douploaduje ty pkmny...ale psal jsem este jedny grupě ktera vydava taky česky dabovany věci jestly nechystaj beyblady :) zatim neodepsaly...

Falcon
22.01.2008 11:37
toto je diskuze skoro o všem, taková všeobecná takže si myslím, že je to ok :)

KAI: a ty dvě serie měl CZ ? mě je to fuck jestli CZ nebo EN...hlavně abych mohl sosnout celý serie, takže na warforu bych to mohl najít ?
ještě mi prosím napiš v které sekci xD

Naposledy upraveno: 22.01.2008 11:41, Falcon

xaxaxaxax

K_A_I
22.01.2008 11:19
falcon: jestly myslis Beyblade tak na warforu jeden clovek co uploadovat pokemony rikal ze beyblady ma(tedy jen prvni dve serie, pač třetí u nas nebyla) a potom co dodela pokemony tak se prave na jejich upload vrhne:) takze pokud to chces s CZ dabingem tak nezbejva nez si počkat:) ale pokud ti nevadi lehka angličtina tak na to určitě nekdo nejaky suby udelal...podivej se na aniDB...nebo zkus torrenty:)
btw: taky sem nedavno nasel stranku kde se daj sosat pokemoni:D tak sem si par dilu stahl abych se presvedčil o tom že to je nehorázná chujovina:D...za to ale PKMN gamesky jsou nejlepsimi vecmi co na GBC(pak GBA) vyšli:D

defilo vidis mel jsi diskuzi o anime zanechat:D...jinak videl jsi FLCL(Furi Kuri)?

defila
22.01.2008 10:41
mno jelikoz jse, zameren zcela na sijskou filmografii, tak se patrne anime nevyhnu, sleduju to co zrovna v Japonsku bezi a nektery jsou fajn

ad GITS - to je snad nejrpoflaklejsi vec co existuje, na veletrzich ma autor obrovske saly s pripravovanymi projekty (velikosti srovnatelene se saly treba hondy) a cekaci fronty na vstup dovnitr priblizne stejne dlouhe :) (caca 3 hoédiny :))

ad pilse - ten tvuj vytvor co jsi napsal aniDB nezn, tudiz se nejedna o anime....( nebo jsi to napsal blbe), muzes mi hodit japonskou transkripci?
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

Falcon
22.01.2008 07:13
Kai: a dá se to někde sehnatt ? :D
Si asi budu muset sosnout pokemony xD

ségra chodí s takým emo sráčem xD
xaxaxaxax
Semi
22.01.2008 07:01
nic :D
proti zidakum nic ale proti emo jo >:o

Naposledy upraveno: 22.01.2008 07:01, Semi

:p
Párek
22.01.2008 06:00
Semi: co mas proti zidum ?
Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"

My pereme na 40, ale my pereme na 1940
Sollez
22.01.2008 05:58
Editovat, Smazat
nesrovnaval bych anime fans s emo -DDDD....urazka anime fans O_O
pils€
22.01.2008 02:24
Asi tak, tahnete do jiny diskuze :)
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.

K_A_I
21.01.2008 23:31
falcon : treti serii beybladu;)

Dragonball byl dobrej dokud byl Goku ešte malej...pak tam nastalo to ničeni planet a tak a šlo to do sraček:)
<< | <> | >>