Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
13.11.2025 (216.73.216.2)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>

Belenor
09.05.2008 10:13
Viděli jsme ten první film a manželce se moc nelíbil, takže další taky asi nic :-)
Tomicolo
09.05.2008 10:03
Jack: Ja rano vstavam taky :) pak budu muset stravit pul dne ve skole a druhou pulku dne v kine :)

Bel: hihi :) ja si to vychytavam a na premiery chodim v dobu, kdy je v sale max 10 lidi, takze me divaci moc nevadej :) A nebo se na to proste podivam, kdyz jsem na smene :) A co takova Narnie? Nechces na to vzit manzelku? :)
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.
Jack
08.05.2008 20:53
No tak kdyz sem byl na SW tak byl sal vyprodanej to posledniho mista a bylo to super :)
Ve slovaci je fajn :)

Belenor
08.05.2008 18:45
Mno, od té doby, co mi diváci a promítači v kině totálně zničili zážitek ze třetí epizody SW jsem v kině nebyl. Stejně nevim o filmu, který by mě do kina dostal - no možná Indy a Termík 4, jinak nevim. Ty diváci jsou většinou na zabití.
Jack
08.05.2008 17:04
Problem bude ze rano vstavam :) ja ten film chci videt ale ze bych na nej sel takhle v noci no nevim :-)
Tomicolo
08.05.2008 16:11
s pitim se pousti vsude. Jidlo jako je pizza, kurata, cheeseburgery, zmrzliny a podobny blbosti se holt musi pronaset tak, aby to nevidel nikdo ze zamestnancu :) ale nechtel bych si strkat zmrzlinu do kapsy. Jidlo jako chipsy a podobny blbosti z obchodu se tam brat muzou taky.
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.
Tomicolo
08.05.2008 16:09
Jack: o pulnoci :)
Bobule se moc distributorum nepovedla... misto 90 minut mela 100 minut a dalsi predstaveni pak zacinalo jen tak tak..
Jinak o znudenejch slecnach nic nevim :) kdyz tam jsem ja, tak se nenudej devcata nikdy xD

SirPesZ
08.05.2008 15:52
V Praze ne, ale jinak jo :-).
Welcome to my world of death and pain
Jack
08.05.2008 15:50
A byl si v jinym kine nez je CC?

SirPesZ
08.05.2008 15:47
Já byl nedávno v Cinestar v Pce a bylo to tam dobrý.

Naposledy upraveno: 08.05.2008 15:47, SirPesZ

Welcome to my world of death and pain
Jack
08.05.2008 15:32
Nevim jak u Vas ale u nas se vcelku lidi chovaj slusne..dokonce mlcej pri filmu :)

K_A_I
08.05.2008 15:21
do kina uz vubec ... diky lidem si pokurvit zazitek z filmu?? Ne dekuji nemam zajem .
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
Jack
08.05.2008 14:33
Ale on lakoval..on to popisuje tak protoze tam pracuje.. :)
U kasy sedej dve unudeny slecny, bar je tam takovej divnej..sedacky tam jsou pekny ale na co budu sedet na chodbe kdyz jdu do kina :) a pokud mam cas tak radsi navstivim nejaky obcerstveni nebo nejakej krame..nebo prolezu dole H4 co tam nedavno staly :P
Fox
08.05.2008 13:11
hmm tome jenze jak muzes vedet ze je kazdej cinestar takovej jak ho popisujes ty? v hradci to je pekne na picu.. v pce to je o neco lepsi pac to ej novejsi.. kazdopadne do kina jedine s nejakou slecnou :P :)
You can't predict your future, but you can follow your dreams.
Jack
08.05.2008 10:47
hehe, no me nejak problemy ve VC ze bych nevidel nepridou..
Kazdy kino ma svoje + i - ... do PC jestli nebudou chtit ostatni tak nemusim..
Ve VC sem porad..a v CC na zlicine sem byl za fungovani kina 1x (na filmu Bobule) ale to jen kvuli lidem co jsou od Berouna a Lodenic..takze sem docela chapal, ze se jeste nechtej tahnout 17 min metrem na Andel :)

Jo a mam takovej dojem ze ve VC normalne poustej lidi s pitim..ale ted si nejsem jistej jestli s jidlem..
V PC je to zakazany..

V kolik hodin je presne ta premiera?
Tomicolo
08.05.2008 09:18
Jack: Ja jsem mival stejnej nazor, ale obsluha VC je naprosto priserna, jejich bar se rovna dvema popcornovacum a cepu na piti obsluhovanejm 1 clovekem v den, kdy je narvano. Je to snad nejzaspinenejsi kino vsech dob (no, Palace je na tom mozna o neco hur, ale o tom by se dalo diskutovat). Jediny, co je na Village dobry, jsou velky platna a pocet mist, ktery se pohybuje okolo 300 na jeden sal. Jenze mezery mezi sedadlama a vyskovy rozdil je absolutni fiasko a tak cumis na platno pres hlavy.
Zato do CC prochazis halou, kde mas vlevo asi 15m dlouhej bar s veselou obsluhou (vesela je proto, ze je tam rozesmivam xD), po pravici asi tucet pohodlnych kozenych sedacek se stolky a plazmu s reklamama. Vejdes do kina (bez jidla z fast foodu! S tim vas nepustim! xD) a mas hned dalsi tucet mist kam si sednout, kdyz cekate na film. Interier je provedenej v kobercovym stylu a na zemi najdes necistotu leda v pripade, ze to tam zrovna nekdo vysypal... do minuty je to uklizeny (dokonce mi primo me rikala jedna zenska, ze je to kino krasne cistounky, takze si to nevymejslim :p) U premierovych filmu maji saly platno stejne velke jak ve VC, ozvuceni taktez a sal je vytvoreny tak, ze je videt z kazdyho mista bez problemu. Sedacky maji celkem velke rozestupy, takze vas tolik po 2hodinovym filmu neboli nohy (ve VC jsem je pokazdy musel krcit a lakalo me to dat si je na sedadlo predemnou, ale neudelal jsem to xD), takze pokud jdete na premieru, tak si film uzijete mozna i lip jak ve VC. Ostatni filmy, ktery uz bezi treba 7 tydnu a uz na ne chodi tak 50 lidi za den se presouvaji do mensich salu (100-250 mist).
Ale co se nelibi zakaznikum? Neodchazi se stejnyma dverma, kteryma se prichazi... takze se na film zadarmo nedostanou :)

Takze asi tak :)
Greenhorn
08.05.2008 00:42
na www.tracker.czech-server.com je maj v DVD s CZ dabingem (audio: CZ 2.0 VHS, EN 5.1), ale těžko se na ten Tracker dá dostat.
Mír v duši bratři. ;o)

Falcon
07.05.2008 21:46
mám takovej dotaz, sháním filmovou sérii Duna z roku 2000, 3x90 minut, nemá někdo ? protože všude maj jen 2 díly...
xaxaxaxax
Jack
07.05.2008 16:50
Dalsi plecka..:p

Naposledy upraveno: 07.05.2008 16:50, Jack

Falcon
07.05.2008 16:28
já půjdu do Palace Cinemas :D
xaxaxaxax
<< | <> | >>