<< | < | > | >> |
Semi 13.07.2004 09:10 Editovat,
Smazat
|
No tak ted uz vysli pravidla na ch3 ale zdase ze si tam nekod v klidku hraje bez rezervace a nic. (ted jsem se zachoval jako lama ale me stve kdyz to nekod nedodrzuje a dela si co chce ) |
SirPesZ 13.07.2004 06:33 Editovat,
Smazat
|
Můj kámoš tenhle tejden dostal do ruky Jedi Outcast a nemůže se odtrhnout. Závodí se svým bráchou, kdo to dřív dohraje a teď ještě předělává hlášky potvor, aby bráchu překvapil :-). Jo mimochodem, tomu kámošoj je 30. |
Ladron 13.07.2004 00:09 |
dneska bych zabíjel dneska je den nejvíc napiču teda spíš včera :/ Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Semi 12.07.2004 23:26 Editovat,
Smazat
|
1 nebo 2 ale je jich pres pulka lidi co me znaji z JK2 a to me stve :-( |
Primerak 12.07.2004 23:19 |
Semi - vsichni urcite ne :) a jestli do Tebe jeden dva lidi rejou... to bych vubec neresil... |
Semi 12.07.2004 23:17 Editovat,
Smazat
|
No dobre vsichni zcela uplne ne ale vetsina ano Na tam zaklade ze mi to rekli treba ne prime treba to rekli mezi radky. |
Primerak 12.07.2004 23:10 |
Aha, my Te nenavidime? :) Diky za informaci, dotedka jsem o tom nevedel :) PS: Na zaklade ceho mas te dojem? |
Semi 12.07.2004 22:58 Editovat,
Smazat
|
Ja to taky nevim proto jsem se zeptal proc me nenavidite? |
Primerak 12.07.2004 22:40 |
Semi - proc by Te meli vsichni nenavidet? :o |
Semi 12.07.2004 22:28 Editovat,
Smazat
|
Proc me vsichni nenavidej vzdyt nikomu nenadavam :-(((((((((((((((((((( |
Belenor 12.07.2004 13:53 |
Murdock: nikdy jsem nerekl, ze je tohle jenom JK2 diskuze.
Golradir: hesla na server se dozvis na strankach <a href="http://aotj.badl.org" target=_blank>klanu AotJ</a>, protoze tyto servery patri AotJ. A proc tu mame i JK3 servery? Protoze tyhle stranky jsem delal, stejne jako Jedi Order, ja, mam rad obe dve hry a chci, aby se vedelo o ceskych serverech. Navic sem obcas zavitaji i hraci JK3 a jim se info o stavu serveru hodi. Diskuzi o delani map ti muzu zalozit zde, ale nevim, zda tam bude velka navstevnost :-) |
Leon 12.07.2004 13:35 |
Abdair> Naprosto souhlasim se Semim, sám jsem Joshuaxe o takovéhle informace před delší dobou žádal |
Semi 12.07.2004 13:12 Editovat,
Smazat
|
Abdair: Ja nevim co se ti na tom nelibi ja s Joshem souhlasim.
|
Primerak 12.07.2004 12:46 |
Murdock - lepsi sice je, ale kdybych byl na miste Glradira, taky bych zakladal klan pro JA, ne pro JO... Golradir - s tim Ti bohuzel moc nepomuzu, ale nejlepsi stranka bude asi vazne www.jedi.majerco.net/index.php?lmenu=ja Tam snad najdes vsechno co potrebujes, i kdyz s tim heslem na JA servery nevim nevim... |
Golradir 12.07.2004 12:40 Editovat,
Smazat
|
Já vím že je lepší... |
Murdock 12.07.2004 12:27 |
nemelo smysl mno a asi ne chlapecku JK2 je lepci nez 3 a jak rikal Lad tohle je JK2 diskuze dyztag zajdi na Jedi Order tam mas seznamy JK3 klanu a muzes se jich optat sam |
Golradir 12.07.2004 12:23 Editovat,
Smazat
|
Tak proč tady ty servery máte? Já myslím, že by stejně nemělo cenu teď už zakládat JO klan... náš klan bojuje s jedním mečem. Sice se mi zdá JO lepší, ale asi by to nemělo smysl. A ještě něco. Není nějaká čeká diskuze k mapám? Chci vytvořit/ářet mapu/y do JO a JA. |
Abdair 12.07.2004 12:00 Editovat,
Smazat
|
PROSIM ABY JSTE SE ZAREGISTROVALI NA www.joshuax.cz/jedi a dali negativni komenty k tomuto clanku,ktery vyjadruje naproste hlouposti. <a href="Odkaz target=_blank>Link...</a> Dekuji
Nebo si aspon prectete,ze tam jsou hlouposti,ktere by se daly resit jinak...diky moc a dyztak mi piste na ICQ:)Naposledy upraveno: 13.07.2004 10:30, Belenor |
Ladron 12.07.2004 11:50 |
A na heslo bych se ptal spíš nějakýho klanu co hraje JA protože tohle je Jedi Outcast klan a diskuze :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Ladron 12.07.2004 11:34 |
Nehrajte JA je to shit :) Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
<< | < | > | >> |