<< | < | > | >> |
Belenor 15.07.2004 09:24 |
Hehe, von neda pokoj :-)) |
nexus 15.07.2004 09:22 Editovat,
Smazat
|
heh ja hraju podle starý školy 3červený seky ale todle pak není hra musíš umět rozhodit soupeře a to že se na všechny koukám zvrchu je jen moje+protože hraju s maximálně chladnou hlavounic mě nerozhodí arogance je tu fakt potřeba pokud ste někdo hrál s nejlepšíma z esl tak to fakt bejt dost psichicky vyrovnanej je potřeba tam se šíleně prasí de jen o to jak druhýho rozhodit v jkII se hráči dostanou na určitou uroven a uz se moc nezlepsujou kdyby tu šlo taky trochu o aim tak by to hned bylo o něčem jinym se podivej na cs můžeš hrát dobře týmově znát taktiky dokonale mapy ale pokud neumíš mířit těžko je ti k něčemu vědet kam líta třetí střela z m4 ve stoje v crouchu ve walku v běhu...:p |
Julaw 14.07.2004 19:52 Editovat,
Smazat
|
wow :D ( srry za spam ) |
566344 14.07.2004 19:19 |
to Nexus: Mas stesti, ze jsem mimo net - bych se ti pokusil hnedle prohnat gate. Jinak kazdy ma nejaky styl hry, kazdy ma nejake to sklenene misto - ale kdyz das opravdu cas, tak si ho tvuj protivnik zabedni a udola te, neboj. DOporucuji ti zkusit napr. kostice Julawa - moc sanci ti nedavam. A jeste jedna vec - kdyz nekdo prijde z venku na mistral a nehral trebas tyden, tak trva tak 10 souboju minimalne, nez se rozehraje (soudim dle sebe), navic tam hraje roli i rychlost pripojeni (kdyz ty mas ping 15 a protivnik 120, tak ho porazis i kdyz je lepsi jak ty, taktez soudim dle sebe). Toz nebud jak bublina a hraj - tyhle hry nejsou od loveni fragu, ale od zabavy. Skoda jen, ze na to mnozi zapominaji... :-(
Belenor: Souhlas s tvymi zkusenostmi z prasackym hranim v zahranici. Behem sveho toulani se po svetovych serverech jsem potkal opravdu pouze par, kde vyzadovali obdobna pravidla jako na CHellu. Na druhou stranu, kdyz uz se takovy klan (byly to pouze klanove servery) na tomhle domluvil, tak uz prasacky hrat nepotreboval - kdyz tam prisel kdokoli cizi, tak tam byl jak kachnicka. :-))) |
Primerak 14.07.2004 17:59 |
Nexus - ja to kazit nemuzu, pac nehraju :) a jestli se tu nekdo chova jako pav, tak rozhodne ne ja. Ja tu nepredhazuju, jak si vsechny davam s prstem v nose :) A uz vubec nema cenu komentovat vetu - primeraktebe si pamatuju jen z doby kdy sem to hral asi tejden a pul dycky sem s tebou duelil u drticky a bylo to na stridacku nepripadas si blbe kdyz tu shazujes muj skill? :D |
Primerak 14.07.2004 17:56 |
Julaw - Co k tomu rict, vsak vidis sam, ne? :) Chova se jako nabubrela lamka... :) Ale mozna je OK a ma jen spatnej den... PS: Jinak je to hrac, kteryho sem videl uz hodne mesicu zpatky, kdyz sem jeste trochu hral... hrali spolu s wexem a oblibenou zabavou bylo lameni na serverech - pak se oba ztratili, mozna meli ban oba dvaNaposledy upraveno: 14.07.2004 18:04, Primerak |
Julaw 14.07.2004 17:01 Editovat,
Smazat
|
No nechci bejt nezdvorilej ale kdo je Nexus ? ... :D) |
Belenor 14.07.2004 15:44 |
Nevim jak hrajes, jiz mnoho mesicu jsem te nevidel. Vychazim z predpokladu, ze v zahranici hrajou zakerne a prasecky :-) Aspon takoveho dojmu jsem nabyl, kdyz jsem hraval na zahranicnich serverech. |
nexus 14.07.2004 15:42 Editovat,
Smazat
|
jedinou prasarnu co znam ze zahranici chci sliset neco konkretniho diky bele |
Belenor 14.07.2004 15:40 |
To protoze nejsi tak dokonaly, jak si myslis. Kdyz bys na to mel mozkovou kapacitu a zamyslel se, tak by ti doslo, ze pokud hraci hrajou jen na jednom serveru, tak se nauci jen to, co tam vidi, takze kdyz ty prijdes s nejakymi prasarnami ze zahranici, nejsou zvykli proti nim hrat a logicky prohravaji. Kdyz bys jim dal cas, tak ti lepsi by se adaptovali a vyrovnali by se ti. |
nexus 14.07.2004 15:33 Editovat,
Smazat
|
ale v cesku hrajou dobry lidi ale je tu hroznej propad nechapu lidi co to hrajou jakoby to hraly tri dny a hrajou to uz celej zivot:)) |
nex 14.07.2004 15:30 Editovat,
Smazat
|
jo mas pravdu vystupuju nafoukane pokud de o to jak hraju nemam rad lidi co si mysli ze hrajou jak kingove a nikdy nehrali ani esl |
Belenor 14.07.2004 15:23 |
Spis se mi zda, ze jsi to ty, kdo tu vystupuje nafoukane. |
nexus 14.07.2004 15:18 Editovat,
Smazat
|
jinak jkII sem hral jen proto ze je to mala komunita v pohode a ne nafoukla bublina jako cs slo o lidi a ty ses ten namyslenej pav kterej to kazi |
nexus 14.07.2004 15:17 Editovat,
Smazat
|
primeraktebe si pamatuju jen z doby kdy sem to hral asi tejden a pul dycky sem s tebou duelil u drticky a bylo to na stridacku nepripadas si blbe kdyz tu shazujes muj skill?jak by to dopadlo asi ted kdyz mam nahrano tak 6mesicu |
nexus_the emperor 14.07.2004 15:14 Editovat,
Smazat
|
jo tys me zabanoval ale aspon si mel duvod:pp sem vylamil celej mistral hned potom co sem u bela loboval tak dlouho az ukecal joshe:))ale stejne to joshovi nezapomenu zato ze neumi hrat nemusi banovat jiny lidi |
Belenor 14.07.2004 15:11 |
Heh, mam pocit, ze jsem nexe taky jednou zabanoval :-) skoro mam chut to udelat zas :-) |
Primerak 14.07.2004 14:48 |
Nexus - hele podivej, bojim se ze na Tvoje prupovidky tady neni nikdo zvedavej, takze bud zacni psat normalne, a prestan si tu "honit triko". Nebo Ti to budu mazat. Navic jestli Te Josh zabanoval (mam pocit ze sem k tomu taky nekolikrat nemel daleko), tak k tomu mel asi duvod, tak se tim moc nechlub. |
nexus 14.07.2004 14:11 Editovat,
Smazat
|
v zahranici sem hral PROTOZE me josh zabanoval zato ze sem ho rozsekal pod fakem jenom modrym modem a pak sem se mu smal:p ale to bylo v dobe kdy sem hral jediho asi 4mesice |
nexus 14.07.2004 14:06 Editovat,
Smazat
|
s tomicolem sem hral docela dost bylo to prvni tejden co sem hral jediho todle obdobi si asi pamatuje kazdej jak hral:D a pak potom co sem hral dva mesice na zahranicnich servrech a esl tak to fakt nebyla zadna vyzva tomicolo jinak nevite nekdo kdy se ma wexus vratit nejspis nekde je |
<< | < | > | >> |