<< | < | > | >> |
Falcon 16.08.2004 21:26 Editovat,
Smazat
|
*šokován* |
Dr.Smetak 16.08.2004 21:25 Editovat,
Smazat
|
zajimalo by me, co se skryva v prostoru, ktery objektiv nenasnimal... :) |
Ladron 16.08.2004 21:24 |
Falcon uvadí do kin nový film!!! LADRONUV UKLIZENY POKOJ :D Pro jedie co mě znaj ví že se mluví o něčem nemožném ale i já to svedu :D http://ebh.wz.cz/uklizeno.JPGNemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Primerak 16.08.2004 19:36 |
Potreboval bych radu - nainstaloval jsem na jinej kompik Operu 7,54 a nemuzu si zaboha vzpomenout, kde jsem sehnal predtim na svoji generator klice, abych se zbavil banneru... diky moc :) |
 KOPRajs 16.08.2004 19:30 |
Wow, Ad. clanek o dostavani hrace od PC: Parada :o) Ad. Clanek z Microsoft Knowledge Base: Heh, radeji no comment :-D Ad. Antiviry: Kaspersky je asi vubec nejlepsi, nicmene, rozumna sprava + Windows 9x, verte nebo ne, bez antivira a s jednim zabezpecenym, umyslne nainstalovanym trojankem(stara verze Back Orrifice) a nemel jsem problem pres dva roky... 99% modernich viru se dostava vyhradne do systemu pouzivajicich technologii NT a vzdalene volani procedur... Jeste bych mel dodat, ze nemam verejne IP, jsem za routerem, ktery pouziva IP masquarade a nepouzivam Outlook, postu vybiram na post.cz pres web... zavirovany email pochopitelne neoteviram... |
Murdock 16.08.2004 19:06 Editovat,
Smazat
|
co zase seres Abde jen dojedes a hnedka buzerujes co to kecas zalez do kouta a rozmysli se co si napsal chuju |
566344 16.08.2004 16:58 |
Primerak: JJ, norton je hooodne drahej - ja mam to stesti, ze ho pouzivame legalne v akademii. Takze je docela prozkousenej... S avgcekm jsem vydrzel do te doby, nez mi pustil vira (zcela bez zabran a tvaril se jako ze nic). :-/ |
Primerak 16.08.2004 16:04 |
566344 - Pravda, na Kaspersky jsem zapomnel... z testu vychazi obcas i vitezne, takze by melo jit taky o kvalitni antivir. Ale osobni zkusenost s nim nemam. Osobne jsem ozkousel - Pnadu, AVG6 a 7, Avasta4 (ten je taky pomerne slusnej), Nortona a PC Cillin 2002... Norton z toho vysel nejlip. Bohuzel jak psal Pavel, bere si hodne CPU... holt dukladnost si zada svoje... Navic, kdyby tady nahodou nekdo chtel legalni antivir, tak Norton je pomerne draha legrace :) |
Tomicolo 16.08.2004 15:33 |
2 566344 : Kur*a drat... asi 50 aplikaci z toho istu mam a pouzivam... takze papa SP2 ;) Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
566344 16.08.2004 15:24 |
Leon: Norton antivir + Tiny Pers. Firewall + rozumny pristup = 3 roky bez virove nakazy ci ztraty dat + hafo varovani kamaradum, kteri tak chytri nebyli a jejich PC se snazily "nabourat" do toho meho :-))) |
566344 16.08.2004 15:23 |
ad antivir: DLe mych zkusenosti je Nortonovsky antivir nejuspesnejsi, na druhou stranu je zase fakt, ze kdyz zacne testovat, tak s PC docela dost dlouho nic moc neudelas... PRoste si docela sosne zdroje PC, ale testuje poradne. AVG tak pocitac nezatizi, ale dost veci flaka (viz Primerakuv prispevek). NOD 32 jsem netestoval, ale taky jsem slysel pozitiva. Dalsi moznosti je trebas Kaspersky,... Osobne ale preferuji Norton Antivir od Symantecu. |
Primerak 16.08.2004 15:13 |
SirPesZ - asi nejrozumnejsi antivirova ochrana je Norton Antivirus, nebo NOD32... AVG ma prej problem se zachytavanim trojskejch koni, a co se mejch osobnich zkusenosti tyce, tak naposled, kdy jsem AVG 7 (s nejnovejsi aktualizaci) pouzil, mi hlasil cca 7 viru a ani jeden nezvladnul odstranit. Kdyz jsem tam misto nej nasadil Nortona, Nasel 21 viru a odstranil vsechny... Obrazek si udelej sam :) |
Leon 16.08.2004 15:10 |
566344> jo taky si moc z vnejsich utoku nedelam pouzivam Kerio+NortonAnt. |
Leon 16.08.2004 15:08 |
SirPesZ> AVG (dle mych zkusenosti a zkusenosti jeste par lidi) dokaze odhalit mensi mnozstvi novych viru nez napriklad Norton antivirus, ale zase ty co odhali vetsinou dokaze odstranit bez poskozeni infikovaneho souboru. Norton vetsinou pouziva delete :-) nicmene ja pouzivam Norton Antivirus pro jeho zatim (uz pres dva roky) 100% schopnost odchytu viru at uz z posty, internetu nebo pri zalohovani dat z externich zdroju. Nevim jestli je nejlepsi, ale me zatim nezklamal... coz se bohuzel neda rict o AVG :-(... na druhou stranu osobne sem AVG uz pres dva roky netestoval |
SirPesZ 16.08.2004 14:32 Editovat,
Smazat
|
Jakej je podle vás nejlepší antivir? Já se v tom moc nevyznám. Doma mám klasiku: AVG 7.0, ale slyšel jsem na to dost negativní názory, ale nigdy nic konstruktivního. Obvykle spíš jako: "AVG je nanic" apod., ale proč, to jsem se nigdy nedozvěděl. |
566344 16.08.2004 14:24 |
Leon: OK. Ja osobne SP moc nepreferuju - mam s nima dost spatne zkusenosti - muj nazor (laicky) je ten, ze kombinace firewallu+antiviru s rozumnou spravou PC dokaze eliminovat 99,9% pripadnych hrozeb. |
Leon 16.08.2004 14:20 |
566344> heh no asi si to nepochopil...ja pouze narazim na to, ze nainstalovanim noveho SP pro XP vice ci mene ovlivnis chod velkeho mnozstvi programu (vetsinou nepriznive) a tim sem chtel naznacit, ze neni jiste jestli jeho aplikaci si prilepsis nebo spise prihorsis, malinko sem to v tom prispevku zvelicil ale nikdy by me nenapadlo ze to pochopis takhle :-)) |
566344 16.08.2004 13:27 |
Leon: Tak to nevim, zda se bavis o Service Packu nebo od odpojeni PC od site - SP zaplatuji wokna, ale ne vse, neboj se...Virozu chytnes i se SP - lidska blbost je nekonecna... |
Leon 16.08.2004 13:18 |
taky sem na to koukal, mam pocit, ze SP2 opravuje velkou bezpecnostni diru WinXP a to moznost spoustet jakekoliv programy...tim padem si nemuzete zavirovat pocitac, nepotrebujete firewall protoze hacker vam nema co vzit atd... a to ze pritom nespustite vlastne nic je preci zanedbatelny problem za tak velkou ochranu ne? :-DD |
SirPesZ 16.08.2004 12:51 Editovat,
Smazat
|
2 Leon: jo, už jsem si to taky čet. Celkem jsem se nasmál :-). |
<< | < | > | >> |