|
| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor | << | < | > | >> |
 SirPesZ 10.05.2005 15:17 |
Bel>>> Třeba já to vím :-) (už asi rok a půl, díky tomu, že je ze stejnýho klanu :-D).
Defila>>> Kolikátýho to je?Naposledy upraveno: 10.05.2005 15:19, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 K_A_I 10.05.2005 14:55 |
HEj lol a kdy o tam budes predvadet defilo? ja jen ze na to v patek jedu do hradce do kina:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 Belenor 10.05.2005 13:42 |
To ovsem nemohu tusit, ze jsi z hradce, takze nevim, cemu se tlemis :)) Skoda, ze ne nekde bliz, tolik benzinu se mi nebude chtit projet. |
Sir Darth Defila 10.05.2005 13:36 Editovat,
Smazat
|
Mno vzhledem k tomu, ze jsem z Hradce Kralove tak pred multikinem v Hradci :)) do kina pujdu tak na 9 vecerni hodinu, tak se klidne stav |
 Belenor 10.05.2005 06:59 |
Maxell: James, viz http://www.fantasticfiction.co.uk/authors/Kevin_J_Anderson.htm
V jakych recenzich? Ve vsech? kdo je psal, zaryty fanda? Ne, dokud to neuvidim, tak neuverim :-)
Defila: vam to v kine nebudou davat v originale? to by me nasralo prijit do kina a zjistit, ze to je dabing :-) PRed kterym kinem a v kolik budes predvadet jedi duel? ze bych si udelal vylet? :-) |
Maxell 09.05.2005 19:15 |
V recenzích získala EP III 100%, takže to dává dost slušnou naději :-) A teď trochu z jinýho soudku, nevíte někdo jméno celé jméno KEVINa J. ANDERSONa? Jo to je ten, co napsal trilogii Akademii Jedi :-) |
 SirPesZ 09.05.2005 19:10 |
Já jsem Episodu II dabovanou viděl už v kině a i přesto, že jsem neslyšl originál, jsem se u Anakinova hlasu málem poblil. Welcome to my world of death and pain |
Sir Darth Defila 09.05.2005 17:13 Editovat,
Smazat
|
Na E III jsu urcite, musim prezit sice trapny dabing, ale general Grevious a premena Anakina mi za to stoji, sice tam bude opet ubohy vykon Natalie /ortman,ale to snad nejak zkousnu, kazdopadne budu pred kinem v kostymu predvadet Jedi Duel takze uz tam pujdu jen pro zabavu :) |
MATINO 09.05.2005 16:11 |
No když koukám na starší epizody SW, tak se kouká kvůli příběhu a že to celkově působí fakt skvěle, ale na ty novější epizody se kouknu třeba jenom na úseky kvůli efektům a tak. Na ep3 se těšim jak kvůli efektům, tak kvůli tomu, abych konečně věděl, jakt o pořádně dopadne, ale kvůli tomu jak to dopadne, se na to podívám jenom jednou, pak už jen z nudy a abych rozeznal, co se kde v kterym zmatkovym boji stalo. |
 KOPRajs 09.05.2005 16:07 |
Souhlasim s Belem, nicmene prave u tech novych epizod SW byl dabing udelany velmi dobre... nejspis prave proto, ze se delal uz do kina... a proto se domnivam, ze ten solidni dabing bude i na Nove u ep2, nevidim duvod, proc by to nechali nejakym svym polo-profi stabem delat znovu... |
 K_A_I 09.05.2005 15:04 |
:D lool:D no ja si posledni dobou poustim film pulku cesky a v pak to prepnu na anglinu s titulkama:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
MohawK 09.05.2005 15:04 |
Já dabing nemusim kvuli tomu že když to říka ten herec tak tu roli "prožívá" ale někdo za mikrofonem to neříká s takovym nábojem jako herec :) Hello, Hello, Hello, How Low ? |
 Belenor 09.05.2005 14:32 |
Nebo genialni byl preklad nekterych filmovych startreku :-)) mam je rad, protoze ty herci mi tam fakt sedej, ale "Captain's Log, star date 45633" nebo co to tam bylo orig, prelozeno jako "Hovori kapitan, poloha 45633", to je na par facek ;-) Holt prekladatel nevedel, co preklada. |
 Belenor 09.05.2005 14:30 |
Mno, ja chodim na originalni verze, takze nevim, jakej dabing byl v kine u E2 :-) u E1 to myslim slo, ale orig je orig a kdo neumi anglicky, tak at se urychlene nauci, pac prichazi o hodne, anglicky je to vic interesantni (nejen SW, ale vsechno :-) Mne se spis vybavuje dabing epizod 4 az 6, ktery se mi nelibil, pocinaje "vesmirnou silou" (kde proboha videl/slysel prekladatel slovo vesmir, kdyz nekdo mluvil o "the Force") |
 KOPRajs 09.05.2005 14:15 |
Teda aspon mam pocit, ze jsem videl Ep2 uz tenkrat v kine dabovanou... Ep1 urcite... |
 KOPRajs 09.05.2005 14:14 |
A vy si myslite, ze tam bude jiny dabing, nez byl v kine? Se mi nechce verit, ze by Nova delala novy svuj dabing, kdyz to bylo profi nadabovane uz kdyz to slo do kina... jako vsecky nove epizody... |
 kapo 09.05.2005 12:01 |
i kdyz, mozna bych se taky mohl kouknout, a zasmat se |
 Belenor 09.05.2005 11:46 |
No ja jsem prave zvedavej na ten dabing ;-) |
 kapo 09.05.2005 11:40 |
filipo: presne presne, jinak tu reklamu jsem videl a bylo to hodne trapne... Na ep3 se tesim, jelikoz chci videt, co vsechno se odehraje, ale myslim si, stejne jako bel, ze to bude nic moc... i kdyz nektere recenze tvrdi, ze prvni 2 ep.y byly sladke a tahle bude kruta... uvidime. A rozhodne se nebudu na novu divat, protoze si to kdykoli muzu pustit na dvd se skvelym sound systemem, bez podelaneho dabingu a se skvelym obrazem :) |
MohawK 09.05.2005 11:26 |
Belenor::: Nic nemá na scénu jak tam Ben Kenobi ukazuje Lukovi lightsaber jeho otce :) Hello, Hello, Hello, How Low ? |
| << | < | > | >> |
|