Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
21.11.2025 (216.73.216.208)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>
dREAm
13.06.2005 16:31
No, dival jsem se na soupisku reprezentace a ucast jsem odmitnul kvuli lidem, jako je Chan, Martin, Semi, Jack a mnoho dalsich. Nic proti nim nemam, ale mam pocit, ze jsem v jk2 schopnostne tak trochu upadl a hraju jak stara rezava trubka (RouRa se rict neda :))) - takze proto tam nechci. kazil bych jim to. Podle me, kdyz tam je Chan, Semi, Jack a Martin, myslim, ze je to celkem slusne zastoupeni (neli mnohem lepsi nez slusne).
z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :)
Jack
13.06.2005 15:42
To je ten co vcera tam otravoval?:)
a to je ten co je v BoS a ve WJ?

Naposledy upraveno: 13.06.2005 15:45, Jack

Semi
13.06.2005 15:41
jasny
:p

K_A_I
13.06.2005 15:41
Ne ten nejlepsi hrac je Eless4r,na TFFA je to nejvetsi borec a at si rika kdo chce co chce proste to tak je ! cas ma snad furt ,net vynikajici ,fps super tak jakto ze tam kruci neni?
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
Jack
13.06.2005 15:40
Matino to vypalovani mu musim povolit ja nejdriv :oD
MATINO
13.06.2005 15:36
Semi až po mě, nezapomeň! Kdo tě učil :D
Béééé, zase mě tam nevybrali. Koukal jsem na ten výběr a po těch vašich argumentech ten tým i docela uznávám. Problém je v tom, že několik z těch hráčů je prostě častym terčem na stěžování vůči cheatům a tak. Jestli cheatujou, to nevim, ale je to nepravděpodobný a řikaj to prostě ty¨, který nechtěj uznat prohru.
Klucííí, přeju hodně štěstí a Seme nezapomeň mi vypálit San Andreas a informovat o výsledcích zápasů.
Kdyby jste potřebovali poradce ( :oD ) jsem k dispozici :DDDDDDDDD
Stejně nemám co dělat a věčně se jenom vymlouvám.
Semi
13.06.2005 15:17
Ten nejlepsi hrac jsem snad ja ne? :D
:p

Belenor
13.06.2005 14:57
No on se o to obcas nekdo pokousi, ale obvykle narazi na nezajem nebo odpor ostatnich hracu.
Párek
13.06.2005 14:48
Ale nesmite zapominat na Slackera kterej se taky snazil ozivit JK scenu !!
Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"

My pereme na 40, ale my pereme na 1940
th0m45
13.06.2005 14:46
Planuje se match proti USA
Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-)
th0m45
13.06.2005 14:46
Sem rad ze je aspion nekdo na me strane, dik :) ohledne rezervace, neni problem zrusit, zkusim zaridit druhej trenal na jinym serevru *netusi kde* :)
Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-)
Párek
13.06.2005 14:45
Ja Chana nekritizuju, ani jsem nikdy nerekl ze nekdo cheatuje a skym chce ta reprezentace vubec hrat ?
Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"

My pereme na 40, ale my pereme na 1940
Majitel
13.06.2005 13:45
Editovat, Smazat
Kdyby tak nekteri lide umeli cist, bylo by to o mnoho lepsi...

Belenor
13.06.2005 12:53
Taky se priklanim spis k Dark Chanovi, aspon se od jinych kecalku snazi neco delat. Mam pouze jedinou pripominku, rezervujte si pro reprezentaci jen jeden atraktivni cas (atraktivni cas = 18, 20, 22), mohu-li vas o to poprosit.

Naposledy upraveno: 13.06.2005 12:57, Belenor

Leon
13.06.2005 09:39
No nevim co máte pořád za problémy, s FS jsme hráli nedávno CW a musím říct, že to byl (i přes to že jsme prohráli) moc pěknej zápas s naprosto pohodovým chováním. Dále mi přijde poněkud nefér kritizovat někoho jako je DarkChan, protože ten se snaží nějak JK2 scénu oživit a většinou mu za to spousta lidí nepochopitelně nadává. Kdyby za to bral nějaký prachy tak ať se kritizuje, ale hanět okamžitě jakoukoliv snahu mi nepřijde správné. Podle toho co jsem četl, důvody pro výběr hráčů jsou rozumné. Je sice hezké mít ve skupině staré skillery, ale když je nedostaneš na zápas tak je to k ničemu...
Ramon
13.06.2005 07:42
Editovat, Smazat
Ale zase není moc hráčů, kteří za něco stojí ve hře i v chování...
Ramon
13.06.2005 07:41
Editovat, Smazat
OMG...Chane nebo někdo nechcete na to založit diskusi? Myslim že byste za chvíli překonali příspěvkama tuhle veřejnou...btw. Chane to je sice pěkný žes to vybíral podle netu, kompu, času atd...ale nebudou fragy, nebude výhra...takže to máš docela na prd, že? Jinak Majiteli s tim aimbotem to je vážně sviňárna, to máš pravdu, ale když se podíváš na zahraniční servery tam to používá taky mrtě lidí a už ani radši nikdo nic nenamítá...
Majitel
13.06.2005 00:13
Editovat, Smazat
Ja se nezviditelnuji tim, ze nekoho obvinim z cheatovani a kdyz uz to udelam, mam k tomu padny duvod - a vetsinou pravdivy (teda, zatim se mi nestalo, ze ne !).
A jak muzes vedet Darku, jak kdo v tom a v cem je, kdyz si ani poradne lidi neprohlednes ? (Nemyslim sebe... kopat sice dobre umim... as well as heal TFFA - casto cvicivam na LOLkach, je tam pln lam, ale co treba skryty talent ?... ale prd, takovy veci se vlastne moc nestavaj a proc se takovyma prkotinama zabyvat, je to k nicemu, na chellu uz nikdo jiny dobry neni...) (AT ZIJE EGOISMUS...)
Nechci to potopit. Dokonce bych vam i rad pomoh, jenze jsem alergickej na podvody a fakt nesnesu, ze se do repr dostane skripter. Doufam, ze ve hrani podvadet nebude. Hehe, hnup stylu "hele, von me zabil a ja ho trefil vickrat ! Cheater !" teda nejsem, sice se mi to stane, ale to je tim, ze sekne jinak, jinak se to odrazi, proste to je hrou... ale kdyz vim, ze nekdo ma v posesi hacky stylu aimbot (nemusi byt presne tato vecicka), ci kickskript... dela se mi spatne.
Teda jednou jsem nasel aimbot na internetu, tak jsem zvedave chtel zjistit, jak to bude fungovat v JK2... chvili jsme to zkousel s botama no a teda fuj... nikdy vic bych na ten kram nesah, jak nekdo muze pouzivat takovy svinarny... i kdyz vidim, ze na jistych CTF serverech s instagibem ten aimbot uz je rutina - fakt smutny. Nastesti znam jen malo cechu (jednoho), kteri pouzivaji aimbot. Stesti, ze jich neni vic.
Strasne by me zajimalo, proc ale delate reprezentaci, vite alespon, jestli je nejakej celosvetovej turnaj JK2 ?
A fakt by me zajimalo, jak dopadla ta minula reprezentace, teda pokud to nebylo naznaceno jako to, ze byla 1. CR Reprezentace rozpustena...
Jack
12.06.2005 23:54
Ja se hlasim na kopani:)
th0m45
12.06.2005 23:51
Ach jo, dycky kdyz je reprezentace, tak to rozdeli JK2 scenu na dva hlavni tabory, jedni se tam chtej za kazdou cenu dostat a dalsi chtej reprezentaci za kazdou cenu co nejvic schodit...
Ohledne vyberu lidi, z FS to je pouze 4 z 10, 2 z RS, 2 z RoR a 2 z JCCZ, tedka proc sou vybrani prave tidle:
Pulku liid v repre asi ani neznate, sou to lidi, co se nezviditelnuji kecama typu, tendle cheatuje, podvadi, binduje a tak, sou to lidi, kteri sou v pohode, byt ne treba nejvetsi skilleri. Pokud by se mela repre vybirat JEN POUZE skillu, tak se tam urcite dostane treba i neXus, kterej at si rika kdo chce co chce hraje hodne dobre, i kdyz se chova strasne :) A to byste chteli aby nas reprezentovala banda high skilled lam? Doufam ze ne.
Pak vsichni co sou do repre vybrani maj az na Spawna dobrej net skoro bez lagu a taktez dobrej pocitac ktery umoznuje vysoky fps, snad vsichni maji sluchatka s mikrofonem pro domluvu a HLAVNE vsichni maj cas SKORO KDYKOLI, dam za priklad dnesek, aniz bych nak moc predem rekl ze je trenal, tak prislo 7 z 9 lidi + Tomicolo kteryho dodatecne vemem, takze 8 z 10, zbytek se omluvil.
Trenal probihal v naprosty pohode, nikdo nikomu nenadaval, nikdo nikomu nic nevycital, tak chci aby vypadala repre a ne par lidi co kazdej druhej sek povazujou za cheat.
A jeste neco. Do byvale repre bylo vybrano snad pres tucet lidi, mozna vic, ale PULKA lidi odtamtad neprisla ANI NA JEDEN trenal. Lidi co chodili byli Tomicolo, Cojot, Semi, Ja a obcas Falcon, Pantera a dnesni DreamMaster. 3 lidi z tehle sou i v teto reprezentaci, jeden ucast odmitl a zbytek dneska nehraje, popripade hraje naprosto minimalne.
A to uz vubec nemluvim o tom ze v zahranici se hraje uplne jinym zpusobem nez u nas, takze se naramne hodi kdyz napriklad umi nekdo dobre kopat, umi pouzivat sily, nebo umi hrat na leceni, umi hrat CTF atp. a pokazde dam dohromady aspon 4 lidi na kazdy z techto druhu hry...
Snad vse :)
<< | <> | >>