|
| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor | << | < | > | >> |
Semi 14.06.2005 19:33 |
Hlasim se na toho lamerhuntera :D :p |
Zaja 14.06.2005 19:31 Editovat,
Smazat
|
ale proste to takle cejtim |
Zaja 14.06.2005 19:30 Editovat,
Smazat
|
majitel , rozumim ti :), ja to hral dva roky:) |
Majitel 14.06.2005 19:25 Editovat,
Smazat
|
Zajo, asi hravas ve spatny cas, i kdyz musim uznat, ze je to horsi a horsi a to nejen v JK2, pravda, pred dvema roky to bylo super, tehdy si jeste ani nehral, ale postupne jak hra zacala starnout se k ni zacali dostavat vetsi bridilove, lamy, idioti(hele, to je ale problem cele lidske spolecnosti - a vsichni tyto lamy berou jako rovnocenne bytosti, a ty toho vyuzivaji aniz by si to uvedomovaly a tak proste delaji jen skodu). Ale porad tu jsou hraci, kteri hraji pro radost a zabavu a porad jsou tu nekteri admini, kteri vzbuzuji respekt a udrzuji poradek, a kdyz uz neni nablizku zadny admin, tak se tu urcite najde plno lamerhunteru (no, vzpominam si, jak jsme byli na chelu Ja, Roman a dalsi. Roman chtel lamit, ale jak ho znam, JK2 lameni mu nikdy moc neslo a tak jsem ho doslova vyhnal ze serveru pryc a moc si teda nezalamil :) Ja sam hraju pro radost a ne pro vitezstvi, a kdyz je nuda, vetsinou je na serveru plno dobrych lidi, se kteryma se da promluvit. Sice obcas vsechno, co najdu kritizuji, ale mam to ve zvyku, ponevadz kdyz vycitim, ze neco vazne smrdi, tak tomu verim, a zatim se mi moc nestalo, ze to neco doopravdy nesmrdelo. Udrzuji respekt k hracum, ale jen k tem, kteri si to zaslouzi (napr lamy si respekt nezaslouzi, ale novacci si respekt zaslouzi, tedy pokud to nejsou lamy co delaji neporadek) Mohl bych jmenovat dalsi lidi hrajici pro radost - cely klan HJ, nekteri RC(mozna i vsichni, ale ja vsechny neznam, nebo spis nevim, kdo vsechno je v RC), no a dal jsem uz linej jmenovat, ale je jich sakra hodne... Dobri admini jsou napr: Jack, Slacker, aRmen... vsichni vzbuzuji respekt, ale jak se da ziskat respekt u lam, ktere respektuji jen samy sebe myslejic si pritom, ze jsou pwnz0ri, pricemz jsou to lamy jak skillem, tak povahou ? Jedine stejnym chovanim jako je chovani techto lam - coz by vedlo jeste k vetsi katastrofe... Mame dobre adminy, ale ne moc prisne, tresty drzi po malou dobu... Mimochodem vzpominam si, ze jsem psal neco podobnyho... nehral jsem dost dlouho, pak jsem zase zacal (1x za mesic) a dnes uz hraju zase vic... |
Zaja 14.06.2005 19:18 Editovat,
Smazat
|
at i vas doprovazi sila |
Zaja 14.06.2005 19:18 Editovat,
Smazat
|
diky kluci |
Oscarius 14.06.2005 19:04 |
At te provazi sila, Zajo. 4D61792074686520666F726365206265207769746820796F752E2E2E00 |
 SirPesZ 14.06.2005 19:04 |
Zaja>>> Jo, jo. Tvůj začátek i začátek KJ si pamatuju. Odpočívej v pokoji.Welcome to my world of death and pain |
Fox 14.06.2005 19:01 |
Kapo me se to taky stalo..jednou sem se prihlasil ve skole a stejny heslo sem zadal i doma a proste nasparvne heslo..napsal sem Belovi a vyresil mi to zmenou hesla...a uz si ho radsi nemenim... Timto chci Belovi podekovat...You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Párek 14.06.2005 18:55 |
Hezka rec Zajo :-) Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
Zaja 14.06.2005 18:42 Editovat,
Smazat
|
Tak lidi je to tu končím s JK2. Vím, že mě moc neznáte a že jsem vám asi ukradený, ale přece jen vám chci něco od srdce říct. Když sem začínal hrát JK2 začínal jsem v prostém klanu KJ, ale lidi se ke mně chovali dobře nehádali se ani nic takového. To samé to bylo na serverech CH, kde se všichni hráči schází ještě dodnes. Ovšem nastala za tu dobu strašně velká změna, která se mě osobně vůbec nelíbí. Servery přestali být normálními servery pro zábavu, zahrání a pokec, stali se z nich koutky hádek, lamáckých kousků atd. Lidi přestali mít k sobě respekt, který tu byl dřív, místo toho nastoupil zbytečný vztek, závist, namyšlenost a mnohé další špatné vlastnosti. To mě neskutečně na českých serverech mrzí a je to důvod proč přestanu na těchto serverech hrát. Kde je ten klid, který tu byl? Kde jsou adminové vzbouzející respekt, aminové, kteří drželi pořádek na serverech. Kde jsou hráči co hráli pro radost, a kde jsou všechny ty pěkné vlastnosti?......
Děkuju všem kámošům za dávné strávené časy u JK, kdy se to hrálo pro radost. Zája
|
Jack 14.06.2005 18:33 |
Me by to sralo.. Kapo neserete to? :)
A jeste jedna vec..nemuzes psat barevne :oD |
Kapo 14.06.2005 18:26 Editovat,
Smazat
|
fakt by me zajimalo, co je za problem... ted nebudu ani moct rezervovat servery pro klan :) |
MATINO 14.06.2005 18:23 |
Jak to chutná? |
Jack 14.06.2005 17:17 |
Frustrovanej KAPO :oD |
Kapo 14.06.2005 17:16 Editovat,
Smazat
|
rychle nekdo neco delejte, tohle me frustruje :D |
 SirPesZ 14.06.2005 17:14 |
TO jsem já nebyl... FAKT! Welcome to my world of death and pain |
Kapo 14.06.2005 17:13 Editovat,
Smazat
|
nejde mi ucet :( bud mi to nekdo hacknul a zmenil heslo, nebo mi ho nekdo smazal :) |
Ramon 14.06.2005 16:21 Editovat,
Smazat
|
Heh, neXus... |
Majitel 14.06.2005 16:14 Editovat,
Smazat
|
Já nereakci neberu jako porážku, ale věřím, že se lidi dají napravit. A jestli je to osoba jako neXus, tak to cenu asi mít nebude, tím pádem... |
| << | < | > | >> |
|