| << | < | > | >> |
 defila 18.10.2005 17:05 |
ale je clenem klanu BoS .)
to jack - je videt jak jste vybiravy mlady pane a je videt, ze si pocitac nekupujete za vlastni penize ...)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
ffdsdfssfd 18.10.2005 17:03 Editovat,
Smazat
|
s fps mam opravdu problem, asi prepisu konfiguraci pocitace na pravdivou a to se nebude stacit divit:-), jestli narazis nato ze si chci delat z esl svuj svet a nejaky koncetrak mohu te ujistit ze musim dodrzovat prisne interni stanovy esl. Navic admini pro jk2 jsou dva.-) druhy admin je 21ti leta zena ktera ma na starost mezinarodni a cesko sekci pro JKA |
 SirPesZ 18.10.2005 16:54 |
Mno, jelikož můj comp je téměř dva roky starej, tak taky uvažuju o nějakým upgrade, ale zase na to phpko mi to zatím stačí :-). Welcome to my world of death and pain |
Jack 18.10.2005 16:24 |
Ten hardware asi nebude jeho ale ty jedny ramky se mi sikly :-)
Btw. Defilo ja bych to nechtel protoze je tam je nvidia :)Naposledy upraveno: 18.10.2005 16:26, Jack |
 Belenor 18.10.2005 15:56 |
Jeje, to bude zase flamewar, asi je ja case opet dat nexovi ban :-) |
 defila 18.10.2005 15:48 |
mno uz podle prispevku mi bylo jasny kdo to napsal-> ale ze bych touzil ho mit za admina, to opravdu ne-e
jo a jeste jedna vec -> kdyz se podivate do podslozek about me -> ttak tam najdete nexusuv comp-> tak asi neznam cloveka kdo by nechtel mit doma tohle .) -> jo a btw -> pak mi nedava smysl, proc uzasny borec nexus stale nadava na nizke FPS, kdyz s timhle toho bude mit moci opravdu mnoho spusteneho a stejne mu FPS pobbezi na nejvyssi moznou hranici .) ja vyhlasuju tezkej bojkot, jelikoz je to demence(az za to budou penize, prestanu uvazovat o bojkotu a zacnu aktivne hrat :))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 kapo 18.10.2005 15:38 |
Bel: ;) |
 Belenor 18.10.2005 15:29 |
To by me zajimalo, co znamena formulace "kontrastni jednani". Asi by bylo lepsi, kdyby to pro nas nevzdelance bylo vice cesky. |
 SirPesZ 18.10.2005 15:23 |
Mno, co vy na to? Welcome to my world of death and pain |
asddasadsdsa 18.10.2005 15:04 Editovat,
Smazat
|
Přihlaste se do největší e-ligy světa, hrajte žebříčky postavené na nejdokonalejším bodovém systému. Výborné zámezí, podpora ze strany adminů, unikatní systém ESL zaručuje kontrastní jednaní, již žádné dohady o tom co bylo domluvené apod. Přestaňme si hrát na písečku a pojďme hrát na profesionální úrovni, pojďme hrát JK2 do nové sekce na ESL !!! Zaregistruj sebe na http://www.esl-europe.net/cz/register_player/nebo dokonce svůj klan do některého z žebříčků CZ jk2 sekce!
Podrobnosti najdete zde: http://www.esl-europe.net/cz/news/16634/
Veškeré dotazy směřujte do diskusního fóra JK2: : http://www.esl-europe.net/cz/jk2/forum/1537/ |
~stx#. 18.10.2005 07:06 |
a tu barbie nemas?:D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 K_A_I 17.10.2005 23:30 |
jo tak ale hru lviho krale mam myslim nekde taky ale ne v cz:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
~stx#. 17.10.2005 22:11 |
jj ja taky :D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
Alven 17.10.2005 22:06 |
lol...ja bych rek ze to maj bejt hry ;D |
 K_A_I 17.10.2005 21:34 |
Agassi- Jestly myslis toho lviho krale jak to ma 3 dily tak mam vsechny na DVD:)a je to rulezzzz:)
ale barbie fakt nemam:DIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
Fox 17.10.2005 20:33 |
jako na kazete ? You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
AGASSI 17.10.2005 20:12 |
Kdo mi sezene pro deti :
Barbie - Salon krasy v CZ Disney - Lví král v CZ
dik
|
Ladron 14.10.2005 20:54 |
Yeah, thats true! Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
Semi 13.10.2005 21:10 |
... :p |
MohawK 12.10.2005 15:05 |
A nejen napsal...ale napsal bez pravopisné chyby :p Hello, Hello, Hello, How Low ? |
| << | < | > | >> |