| << | < | > | >> |
Maxell 25.01.2006 14:11 |
Tak zkuste třeba v Brně jít do hospody a říct si o coca colu :-P Budou na vás čumět jak na kretény už jen pro to, co pijete. Jinak je mi v podstatě jedno z jakýho je kdo města, pokud mu teda rozumim :-) |
Greenhorn 25.01.2006 14:11 |
Difux- no je to divný že lidi jezděj až do Praglu aby nabourali :o Mír v duši bratři. ;o) |
 defila 25.01.2006 14:11 |
vsechno znam, vsechno vim, vsude jsem byl a rikam ti na rovinu znova bych tam nejel :D Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 kapo 25.01.2006 14:08 |
duffila: a tys tu byl? ze muzes soudit? videl jsi centrum? krasne opravene stare domy (a nejenom v centru, v podstate vsude ve meste, ale asi jsi zrovna zavital jen do tech modernejsich "komunistickych" casti) |
 Belenor 25.01.2006 14:07 |
Jo, v tomhle musim souhlasit s difuXem :-) Teda, nevim, esi je to procento spravne, nicmene v Praglu se nevyzna ani prazak, natozpak mimoprazsky ridic. A myslim, ze tim, jak cumi po cedulich vedoucich nekam do horoucich pekel, nedava pozor na provoz kolem sebe. U nas v praci, co jsem tak zjistil, jsem asi jediny prazak (pracuji v centru Prahy). Ale na druhou stranu musim uznat, ze to nejsou zadny vidlaci - to bych si o nich nedovolil rict, protoze maji pod cepici vice nez rada prazaku.
Vono kdyby byla hlavnim mestem Opava, tak to bude presne naopak, vsichni budou nadavat na Opavu a Pragl bude vesnice. |
Jack 25.01.2006 14:02 |
Tak pardon :) ale se na to sam podivej..90% dopravnich nehod v praze zavinej lidi co v praze vubec nezijou :)) Jen maj rychly auta a nerespektujou ani prechod pro chodce.. Ja na ostatni mesta nenadavam..jen nemam rad takovy vesnice co maj plnou hubu kecu na prahu a za zady do ni jezdej makat.. |
 defila 25.01.2006 14:01 |
ehm kapo, ale to kde zijes je opravdu dira :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Semi 25.01.2006 14:01 |
Burane :p :p |
 defila 25.01.2006 14:00 |
nerikam, ze jinde paka nezijou, ale musis priznat, ze prazaky nema republika zrovna v oblibe
a PCe jsou dira, jsou mensi nez hradec, maji min lidi nez hradec, a maj paramo, ktery jim po ranech barvi mlhu krasne na zluto....
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Flamberg 25.01.2006 14:00 |
Nejhustší je, když jedeme se ženou na Moravu: jak brňák uvidí moji espézetku začínající na A, tak se může posrat, i když při tom třeba ohrožuje jiný brňáky (ideálně třeba předjíždí do kopce a do zatáčky :-)) |
 kapo 25.01.2006 13:59 |
nesnaim, jak prazaci vsem nadavaji do vidlaku :) to bych kopal, jinak proti nim nic nemam. Na vesnici neziju, ale prazaci steje Opavu za vesnici povazujou, i presto, ze nase mesto ma asi 75000 obyvatel :) |
Jack 25.01.2006 13:58 |
Brno je vesnice.. :p |
 Belenor 25.01.2006 13:58 |
defilo, delas, jako by jinde nezila paka. Nic proti brnakum, ale ty maj nosy nafoukanejsi snad jeste vic, nez cajzlove. A ty jsi tusim z hradce, ne? taky bych mohl rict, ze to je prdel zakomplexovana z praglu a pardubic, co, mechovaku? |
 defila 25.01.2006 13:56 |
jdi takhle vyskakovat do Brna hrdino Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 25.01.2006 13:56 |
jo presne tohle jsem rikal, jsi krasnej priklad Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Jack 25.01.2006 13:53 |
No dyt jo :p Nejlepsi jsou ty lidi co na prahu nadavaj a jezdej do ni za praci.. Proste FFS a jeste k tomu neumej ani ridit auto vesnicky lidi.. |
Greenhorn 25.01.2006 13:52 |
jo....a okrádaj turisty xd Mír v duši bratři. ;o) |
 defila 25.01.2006 13:51 |
ne zije tam spousta pak a vetsina prazaku se povazuje kdovi za co, proto Pragl sux Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Jack 25.01.2006 13:37 |
Ja vim proc Pragl sux :)) protoze ses tam jako malej ztratil a ted z nej mas hruzu :p metro rulezz :p |
Flamberg 25.01.2006 10:20 |
566344: Chtěl jsi asi říct Prager, ne? .-) |
| << | < | > | >> |