Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
22.11.2025 (216.73.216.188)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>
Maxell
12.03.2006 20:59
Defila: Tak jasně, s velkejma lesama na "venkově" se to asi srovnávat nedá, nicméně uplně nejmíň toho tady na okraji taky nemáme :-) Moje oblíbená cesta do Průhonic vede v podstatě jen lesem a dá se natáhnout na nějakejch 15 km, když chci. A když něco najezdíš, najdeš toho daleko víc, aby se ty cesty daly spojit. I když v tom je možná ten rozdíl, já to musim aspoň trochu vymejšlet ty trasy, ty je máš skoro všude :-) Akorát sem nepochopil, co si myslel těma 4 km Hradcem? Jako že jdeš 4 km za Hradec?
~stx#.
12.03.2006 19:56
souhlas s KAIem
I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night.
K
12.03.2006 19:41
Editovat, Smazat
Ja se nechlubim, ale nastinuji tím, kolik je tam práce

K_A_I
12.03.2006 03:18
neee hradec je proste nejlepsi a tecka !

Naposledy upraveno: 12.03.2006 03:18, K_A_I

In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
Jack
11.03.2006 20:41
Nemas co? :p

defila
11.03.2006 20:17
hmmm a co, nechlub se tim co mate, chlub se tim co jsi dokazal
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
K
11.03.2006 18:39
Editovat, Smazat
A to jsem jeste nerek, ze mame les, kraliky, kozy, kachny, slepice a vobcas i naky to prase:D
K
11.03.2006 18:37
Editovat, Smazat
TO si o me doopravdy myslis, ze jsem tak blahovy? Tata ma sestru(moji tetu:D) a ta tam porad zije. A kdo asi sbira brambory? Kdo otaci seno? kdo vozi obili z pole? kdo to seno hazi na pudu? No kdo asi. NO JÁ!!!
:-D A rikal sem to, ze se tam nadres jak kun:-)

kapo
11.03.2006 17:55
ja jsem zase spokojeny s moji Opavou... ani velke, ani male mesto. obchody non-stop (nektere - nemyslim benzinky :D) hromadna doprava je pohodova, trolejbusy mam rad. i kdyz jedno svezeni uz stoji 10kc! z okna sice nevidim lesy, ale mesto a na druhe strane polsko :P
kluby tady jsou, ale vetsinou to jsou male pajzly udelane ze sklepu starych domu. ted ale asi budem vytvaret jeden klub, taxem zvedavy...

SirPesZ
11.03.2006 15:38
Musím souhlasit s defilou. Bydlel jsem několik let an vesnici, gde jsme měli pozemek, kterej měl něco přes půl hektaru, nějaká ta domácí zvířata (i gdyž ne nic co by semuselo dojit), sad a tak dále a musím říct, v NMnM mi je nelépe. Je to město, tzn. krámy maj otevřeno každej den od rána do noci, doprava ujde a na druhou stranu z okna vidím lesy, který jsou kolem celýho města, továrny tu taky nejsou -> pohoda jazz ;-).
Welcome to my world of death and pain

Belenor
11.03.2006 13:58
Tak samozrejme mluvim z vlastni zkusenosti :-) A pak to dopada tak, ze musim jako napr. dneska pracovat o vikendu :-)

Naposledy upraveno: 11.03.2006 13:58, Belenor

Jack
11.03.2006 13:27
Ze jo Bele? :-))

Belenor
11.03.2006 12:52
Jak kdo :-) na poli moc jinych moznosti nemas :-) ale v kanclu? vetsina diskuteru na ruznych forech a chatech jsou, predpokladam, zamestnanci, co v pracovni dobe nemaji co na praci :-)
Jack
11.03.2006 12:10
Tim chces rict, ze lide v Praze nemakaj? :-)

defila
11.03.2006 11:43
to K -> ehm tenhle nazor je krasna pohadka :) -> zkousel jsi nekdy treba sbirat brambory? ono kdyz te cekaj treba4 valniky na poli posbirat neni takova lahoda a za chvili te to zacne srat, co je v klidu je sklizeni sena i kdyz otacet opravdu velke louky s hrabe v ruce kdyz je vedro a prazi do tebe slunce taky neni nejak zabavny, po sklizeni obili balikujes slamu -> nebo to spis dela stroj a na tobe je abys ty baliky uskladnil, taky neni zadna lahoda zvedat baliky slamy, ono se ti to nemusi zdat, ale takovej balik je fakt kua tezkej a kdyz to delas od rannich hpdin do pozdnich vecernich tak to taky neni zrovna hej
na vesnickach je sice krasne, ale porad je prace kdz mas kapku velkej pozemek....

to ve meste prakticky nedelas nic .)

Belenor
11.03.2006 11:21
Jedno je pravda - kdo ma pudu, na ktere muze neco pestovat, tak ma jistou sanci prezit kalamity, ktere cajzlove treba nerozchodi (nejaky zajimavy kolaps mesta, zrovna me nic nenapada - no staci i stavka popelaru, aby se mesto utopilo ve srackach)

Ale rozhodne bych netvrdil, ze prace v kancelari musi byt nutne stereotypni, ono lze rict, ze je stejne stereotypni neco pestovat. Ja delam sice v kanclu, ale o stereotypu si muzu nechat jen zdat - asi jista vyhoda programatorstvi. Nebo mozna stereotyp tolik nevnimam, protoze me programovani bavi.

SirPesZ
11.03.2006 10:45
Mno, to si předtavuješ trochu idealisticky s tou kavkou a pěstováním :-).
Welcome to my world of death and pain
K
11.03.2006 09:57
Editovat, Smazat
V Praze se da delat hodne veci, co se neda delat na venkove a i naopak. I kdyz ziju v Praze nemam rad zbytecnou vystavbu novych domu. Tim myslim tzv. satelitni mestecka. Jsou podle me uplne na nic a jeste se mi zda, ze si takovy domek, ci byt koupi jen nejaky zazobany milionar, ktery nikdy nezil na venkove. Navic je to uprostred poli a kdyz tam budou pestovat treba repku olejku, tak to tam ro nejakyho alergika muze byt zajimave. Prsote z toho plyne, ze mam radeji venkov. Prijde mi smyslplnejsi pestovat obili, brambory, mit kravku , nez sedet cely dny v kancelari a jen tupe cumet do pocitace, ci do papiru a pocitat cislicka. Je to takovy stereotyp. Zato na venkove muzes mit aspon radost z toho, ze jsi si neco vypestoval sam a nejsi zavisly na obchodnich domech( jen z casti). I kdyz se tam clovek nadre jak kun. To je asi vse. Dekuji za pozornost. Pokracovani priste. A nemyslete si, že ze sebe delam chytraka a nikdy sem nepoznal vir venkova. Otec zil v male vesnici nedaleko Hlinska(Cesko-Moravska vrchovina) a tak vim, jak to tam chodi. TOT uplne vse:D

Belenor
11.03.2006 09:35
Rodice voe, to je taky rodina. Otec integral a matka derivace, ne? Nemuzeme za to, ze jsi zrejme sirotek :-P

Naposledy upraveno: 11.03.2006 09:36, Belenor

defila
11.03.2006 08:53
ehm odkdy ma ciselnik rodinu? tato informace me nejak minula :)
<< | <> | >>