Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
21.11.2025 (216.73.216.52)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>
Ladron
14.04.2006 16:28
Jediho voe...
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v
~stx#.
14.04.2006 15:35
http://www.novinky.cz/koktejl/82783-nemec-zaluje-velikonocniho-zajice.html
I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night.

SirPesZ
14.04.2006 15:33
Ladron> Jsem mimo, ale.. CO jsi nainstaloval? :-)
Welcome to my world of death and pain
Ladron
14.04.2006 15:08
skoda zrovna tebe bych rad zabil :D
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v

Belenor
14.04.2006 15:03
Hehe, rad bych, ale prace a pripojeni nedovoli. A je fakt, ze kdyz uz jsem doma, tak mam plno jinych veci na praci.
Ladron
14.04.2006 14:56
Tak sem to to nainstalloval... podte nekdo na PArbu server
Nebo me dejte IP na nejakej jinej a podte hrat :D
Maxell
14.04.2006 11:19
QiP má větší nastavení? To bych teda asi fakt neřek, Miranda je klient s nejrozšířenější podporovou, pluginů má o dost víc :-) A skinovatelnost je v Mirandě na úrovni, že si můžeš nastavit uplně všechno.
Co si můžeš nastavit a já v Mirandě ne?
A s pamětí je to myslim bezpředmětný, žere mi to okolo mega, max 4MB. A to je něco, co mi teda vůbec nevadí :-)
dREAm
14.04.2006 10:56
noty na pisnicku z pohadky pat a mat nahodu asi nekdo nemate, co?
z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :)
dREAm
14.04.2006 10:51
pouzivam trilliana a nestezuju si. :)
z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :)
Leon
14.04.2006 10:26
No Mirandu používám protože:
1. kontaktlist se mi velikostí přizpůsobuje množství online lidí
2. mám ho nastavenej prakticky do průhledna a můžu skrz něj klikat na cokoliv pod ním aniž by mi překážel.
3. pokud chci vybrat kontakt 2s vydržim šipkou na kontaktlisu a on se aktivuje
4. v okně psaní můžu nastavit barvu a různé informace o příchozích a odchozích zprávách
5. přehledně udělaná historie včetně vyhledávání a filtrů
6. možnost vložit víc protokolů ICQ,MSN,Skype
7. kontroluje mi poštu
8. pro některé zvlášť důležité kontakty mám nasaveno upozornění při připojení
9. kontroluje mi kdo se mi připojuje na počítač v síti (mám nastaveno v práci)
- to jsou asi nejdůležitější věci co mě napadaj, jestli to qip umí je šikovnej, ale nebudu na něj kuli tomu přecházet a toaleťák používám na hajzlu nemusim ho mít v Mirandě...

Naposledy upraveno: 14.04.2006 10:28, Leon

Belenor
14.04.2006 10:08
Jo a bude to za 4990 Kc, dekuji :-)

SirPesZ
14.04.2006 09:43
Bel> Já taky ne :-).

kapo
14.04.2006 09:42
to ja nepotrebuju :) hned jak to napises, tak mi to posli :)

Belenor
14.04.2006 09:42
To ne, nikomu ho nedam, pac by na nej kazdej kydal hnuj, ze nema nejaky sracicky jako skiny a pod :-)

SirPesZ
14.04.2006 09:07
Bel> Super, že mi ho pak pošleš :-).

Pilse> Mno, právě těma plug-inama Miranda tak, že nevyuužiju ani 1%, toho co na ní je. Mně osobně stačí posílat a přijímat zprávy (a hrát piškvorky :-)).

Belenor
14.04.2006 07:52
Asi napisu vlastni ICQ klient - nebude zrat pamet skoro vubec, nebude uzivatele zatezovat zbytecne preplacanym designem, nebude uzivatele zatezovat zbytecne slozitym nastavovanim (no, toaletak bych tam dat mohl)
Pilse
14.04.2006 00:19
Editovat, Smazat
1. zere to maximalne stejne pameti jako miranda
2. Takze qip vitezi diky siroke skale nastaveni :)
Alven
13.04.2006 22:13
Pilse:
1. bod je absolutne nerelevantni,protoze tu srovnavame mirandu a qip, ne icq
2. lepsi desing? na mirandu sou tucty pluginu, myslim ze mnohem vic jak na qip, protoze je rozhodne zaroven mnohem rozsirenejsi a muzes si tam zmenit doslova _cokoliv_
zbytek komentovat nebudu... :>
Pilse
13.04.2006 22:10
Editovat, Smazat
Neni to rusky
na tech strankach sou anglicky zalozky kdybys pouzil oci :p
a navic je do toho i cestina...
th0m45
13.04.2006 21:41
Miranda je lepsi jak ICQ, nepouzivam jen proto, ze tam nastala drobna chybicka kvuli ktere neslo prijimat zpravy :D
Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-)
<< | <> | >>