| << | < | > | >> |
dREAm 13.08.2006 11:46 |
Tak ted jsi pronesl neuveritelnou hloupost, KAIi. Nechci prirovnavat komponovani v Reasonu treba ke Smetanovi nebo jinemu mistrovi, ale s analogii k tomu, cos pronesl, bys mohl take rict, ze noty jsou skvelej vymysl, ale po chvili zkoumani by dokazal vynikajici skladbu napsat kazdej debil. Naposledy upraveno: 13.08.2006 11:46, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 kapo 12.08.2006 13:00 |
dobre :) mas reason3? udelej mi minimalne 3 minutovou sklabu, ktera bude mit neco do sebe a ja ti reknu, jestli mas hudbeni sluch, nebo hluch - jsem zvedavy, jak to v reasonu udelas :D:D:D |
 K_A_I 11.08.2006 13:59 |
REASON je skvelej program:) ale souhlasim se Psem ze po chvily zkoumani ti v tom umontuje hudbu kazdej debil;)a to ze musi mit nejakej hudebni sluch je blbost. In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 SirPesZ 11.08.2006 12:42 |
NJ, však já mluvim o live music ;-). Welcome to my world of death and pain |
 kapo 11.08.2006 10:04 |
jasne... to jsou spis sound systemy, nez kapely ale :) |
 SirPesZ 10.08.2006 15:08 |
V dost kapelách se využívaj perkuse ještě k bicím, ale zrovna v metalu jsem to ještě neviděl. Naposledy upraveno: 10.08.2006 15:08, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 kapo 10.08.2006 14:58 |
samozrejme, ze ma na mysli Bonga, Darbukky atp. |
 SirPesZ 10.08.2006 14:52 |
Domorodci hráli spíš na perkuse, než bubny, jak je známe my. Welcome to my world of death and pain |
 kapo 10.08.2006 14:39 |
tak tak... proto se tomu taky rika jungle - smes vsech stylu a hlavne zbesile bouchani do budbnu... tzn. ze tzo ma pripominat domorode kmeny, kde hraje na bubny treba 5 lidi a jsou to tak silene ulitle variace, ze je to prsote mazec :) |
 SirPesZ 10.08.2006 13:57 |
Mno, Kapo to docela vystih :-).
Alda> Už sjem viděl bubeníky hrát něco, o čem jsem si myslel, že je nezahratelný. Ale je fakt, že co si můžeš udělat na compu může bejt cokoliv a nemusíš se koukat po přírodních zákonech :-).Welcome to my world of death and pain |
 kapo 10.08.2006 13:45 |
alda: diky, ale opravdu mi nemusis naznacovat, co se mi SPZ snazi rict - my se spolu o tomhle hadame spis jen tak z principu, protoze oba jsme v tomhle tvrdohlavi a jde opravdu vicemene o vtip ;) a tou budoucnosti bych si nebyl tak jisty... |
Fox 10.08.2006 13:45 |
rikam to z dlouho vsechno je vec nazoru a kazdej ma pravo na vlastni... kapovi se libi dnb pesZovi se libi metal me se libi vsechno no... :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Alda 10.08.2006 13:43 |
mno pes se ti snazi rict ze hudba je pro nej to co vydavaj hudebni nastroje a ne pocitace nebo programy... cili v jeho pripade kytra a normos bici... chtel bych te videt jak si das nejaky nadupany dnb na bici... tam jsou taky umele vytvoreny pac by to nikdo nezahral... mno a dechovka je hudba :D babicka mi rikala ze za valky ji chodil deda zpivat pod vokno... a co asi taky zpivali ? ;) to je to samy jako nase deti se nam budou smat ze poslouchame neco co se hraje na hudebni nastroje pac elektronicka nebo umela hudba to proste vytlaci... :( I am your Father |
 kapo 10.08.2006 13:39 |
ja taky... hudebni vzdelani nemam - sluch bych rekl, ze mam
ale FL je celkem na hovno program :) abych byl uprimny - videl jsi nekdy REASON? mam verzi 3.0 - to je program na tvorbu hudby! ;)Naposledy upraveno: 10.08.2006 13:40, kapo |
 SirPesZ 10.08.2006 13:36 |
Kapo> Ne. Jestli sis přečet moje všechyn příspěvky, tak tam můžeš vidět, že jsem i dechovku považoval za hudbu ;-).
Mám doma třeba FL Studio. Myslím, že to je celkem solidní program na vytváření hudby. A taky vim, že prostě na to moc sluchu nepotřebuješ a ani velké hudební vzdělání. S tím, co mám já si v pohodě vystačím a to jsem samouk.Welcome to my world of death and pain |
 kapo 10.08.2006 13:29 |
"Nigdy jsem neřek, že jedině metal je hudba. To sis teď vycucal z prstu." aha dobre... tak potom polivinu tvojich prispevku z tohodle fora a z cajovny pak mam vycucane z prstu :D s takovym argumentem si muzes vis, co...
co se tyce sluchu a hudebniho vzdelani, jsi opet vedle --- jde videt, ze s zadnym programem nemas absolutne zadne zkusenosti a urcite jsi zadny nevidel... tohle nema ani cenu dal resit - kdyz uz zacinas i popirat svoje vyroky :DNaposledy upraveno: 10.08.2006 13:30, kapo |
pils€ 10.08.2006 13:22 |
Saxon sem videl na zivo a celekem dobry prej to byla jedna z nejvlinejsich metalovejch kapel ale ted si nevzpomenu jakejch let -.- S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 SirPesZ 10.08.2006 13:18 |
Max> Saxon je jedna z NWOBHM skupin, tzn. starej heavy metal. Ale to ej jeidiný, co o nich vim :-).
Kapo> Nigdy jsem neřek, že jedině metal je hudba. To sis teď vycucal z prstu. Já jen říkám, že hip hop, DnB atd. jsou uměliny, protže nemusíš umět hrát na žádnej nástroj, abys to moh vytvářet. A velký hudební vzdělání ani mnoho sluchu na to nepotřebuješ.Welcome to my world of death and pain |
 kapo 10.08.2006 07:01 |
alda: slysel jsi nekdy nejaky poradny dnb? NE, tak pomlc |
pils€ 09.08.2006 22:35 |
Skoda ze uz tu neni semi a nehadate se o procikach S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
| << | < | > | >> |