Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
21.11.2025 (216.73.216.54)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>
dREAm
13.08.2006 11:46
Tak ted jsi pronesl neuveritelnou hloupost, KAIi. Nechci prirovnavat komponovani v Reasonu treba ke Smetanovi nebo jinemu mistrovi, ale s analogii k tomu, cos pronesl, bys mohl take rict, ze noty jsou skvelej vymysl, ale po chvili zkoumani by dokazal vynikajici skladbu napsat kazdej debil.

Naposledy upraveno: 13.08.2006 11:46, dREAm

z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :)

kapo
12.08.2006 13:00
dobre :) mas reason3? udelej mi minimalne 3 minutovou sklabu, ktera bude mit neco do sebe a ja ti reknu, jestli mas hudbeni sluch, nebo hluch - jsem zvedavy, jak to v reasonu udelas :D:D:D

K_A_I
11.08.2006 13:59
REASON je skvelej program:) ale souhlasim se Psem ze po chvily zkoumani ti v tom umontuje hudbu kazdej debil;)a to ze musi mit nejakej hudebni sluch je blbost.
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

SirPesZ
11.08.2006 12:42
NJ, však já mluvim o live music ;-).
Welcome to my world of death and pain

kapo
11.08.2006 10:04
jasne... to jsou spis sound systemy, nez kapely ale :)

SirPesZ
10.08.2006 15:08
V dost kapelách se využívaj perkuse ještě k bicím, ale zrovna v metalu jsem to ještě neviděl.

Naposledy upraveno: 10.08.2006 15:08, SirPesZ

kapo
10.08.2006 14:58
samozrejme, ze ma na mysli Bonga, Darbukky atp.

SirPesZ
10.08.2006 14:52
Domorodci hráli spíš na perkuse, než bubny, jak je známe my.

kapo
10.08.2006 14:39
tak tak... proto se tomu taky rika jungle - smes vsech stylu a hlavne zbesile bouchani do budbnu... tzn. ze tzo ma pripominat domorode kmeny, kde hraje na bubny treba 5 lidi a jsou to tak silene ulitle variace, ze je to prsote mazec :)

SirPesZ
10.08.2006 13:57
Mno, Kapo to docela vystih :-).

Alda> Už sjem viděl bubeníky hrát něco, o čem jsem si myslel, že je nezahratelný. Ale je fakt, že co si můžeš udělat na compu může bejt cokoliv a nemusíš se koukat po přírodních zákonech :-).

kapo
10.08.2006 13:45
alda: diky, ale opravdu mi nemusis naznacovat, co se mi SPZ snazi rict - my se spolu o tomhle hadame spis jen tak z principu, protoze oba jsme v tomhle tvrdohlavi a jde opravdu vicemene o vtip ;)
a tou budoucnosti bych si nebyl tak jisty...
Fox
10.08.2006 13:45
rikam to z dlouho vsechno je vec nazoru a kazdej ma pravo na vlastni... kapovi se libi dnb pesZovi se libi metal me se libi vsechno no... :)
You can't predict your future, but you can follow your dreams.
Alda
10.08.2006 13:43
mno pes se ti snazi rict ze hudba je pro nej to co vydavaj hudebni nastroje a ne pocitace nebo programy... cili v jeho pripade kytra a normos bici... chtel bych te videt jak si das nejaky nadupany dnb na bici... tam jsou taky umele vytvoreny pac by to nikdo nezahral... mno a dechovka je hudba :D babicka mi rikala ze za valky ji chodil deda zpivat pod vokno... a co asi taky zpivali ? ;) to je to samy jako nase deti se nam budou smat ze poslouchame neco co se hraje na hudebni nastroje pac elektronicka nebo umela hudba to proste vytlaci... :(
I am your Father

kapo
10.08.2006 13:39
ja taky... hudebni vzdelani nemam - sluch bych rekl, ze mam

ale FL je celkem na hovno program :) abych byl uprimny - videl jsi nekdy REASON? mam verzi 3.0 - to je program na tvorbu hudby! ;)

Naposledy upraveno: 10.08.2006 13:40, kapo

SirPesZ
10.08.2006 13:36
Kapo>
Ne. Jestli sis přečet moje všechyn příspěvky, tak tam můžeš vidět, že jsem i dechovku považoval za hudbu ;-).

Mám doma třeba FL Studio. Myslím, že to je celkem solidní program na vytváření hudby. A taky vim, že prostě na to moc sluchu nepotřebuješ a ani velké hudební vzdělání. S tím, co mám já si v pohodě vystačím a to jsem samouk.

kapo
10.08.2006 13:29
"Nigdy jsem neřek, že jedině metal je hudba. To sis teď vycucal z prstu." aha dobre... tak potom polivinu tvojich prispevku z tohodle fora a z cajovny pak mam vycucane z prstu :D s takovym argumentem si muzes vis, co...

co se tyce sluchu a hudebniho vzdelani, jsi opet vedle --- jde videt, ze s zadnym programem nemas absolutne zadne zkusenosti a urcite jsi zadny nevidel... tohle nema ani cenu dal resit - kdyz uz zacinas i popirat svoje vyroky :D

Naposledy upraveno: 10.08.2006 13:30, kapo

pils€
10.08.2006 13:22
Saxon sem videl na zivo a celekem dobry prej to byla jedna z nejvlinejsich metalovejch kapel ale ted si nevzpomenu jakejch let -.-
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.

SirPesZ
10.08.2006 13:18
Max> Saxon je jedna z NWOBHM skupin, tzn. starej heavy metal. Ale to ej jeidiný, co o nich vim :-).

Kapo> Nigdy jsem neřek, že jedině metal je hudba. To sis teď vycucal z prstu.
Já jen říkám, že hip hop, DnB atd. jsou uměliny, protže nemusíš umět hrát na žádnej nástroj, abys to moh vytvářet.
A velký hudební vzdělání ani mnoho sluchu na to nepotřebuješ.

kapo
10.08.2006 07:01
alda: slysel jsi nekdy nejaky poradny dnb? NE, tak pomlc
pils€
09.08.2006 22:35
Skoda ze uz tu neni semi a nehadate se o procikach
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.
<< | <> | >>