| << | < | > | >> |
 Belenor 20.10.2006 15:30 |
Bych zavolal bráchu a von by Hugovi rozbil hubu. Ale nejdřív ho pošlu na semiho. Naposledy upraveno: 20.10.2006 15:30, Belenor |
 SirPesZ 20.10.2006 15:10 |
Belenor> bacha na zlého výrůstka Huga, aby ti nerozšlapal bábovičky :-). Welcome to my world of death and pain |
Semi 20.10.2006 15:05 |
jen aby ;) :p |
 Belenor 20.10.2006 14:57 |
Ale jo, říkal jsi, že kdo neumí zpracovat OF, je retard, tak jsem retard. Půjdu radši stavět na písku bábovky, to mi snad půjde. |
deXter 20.10.2006 14:50 |
nerikam ze ses retard.. ale kdyz mas pocitat F tak je jedno jestli v predlozce nebo treba v cely knizce:o |
 SirPesZ 20.10.2006 14:49 |
Já jsem počítal efka na text jsem kašlal, protože to nebylo zadáním, mno možná to je něco jinýho, než autor zamýšlel, každopádně jsem úkol splnil :-). Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 20.10.2006 14:36 |
No jo, tak jsem retard. Nobody's perfect. Kdo by počítal předložky, že. |
deXter 20.10.2006 13:53 |
to ne no :D.. ale kdyz vis co mas hledat tak je to jasny.. |
Alven 20.10.2006 13:33 |
teda. nevim. taky jsem napocital sest. ale hlavne proto,ze bylo, kvuli zadani, uplne jasny ze tam bude neco takovyho .) takze jsem si to projistotu spocital i dvakrat..a vyslo sest...ale myslim ze kdyby to bylo "precti text: ...." a pak az otazka kolik jsi spocital eFek tak by tech geniusu moc nebylo tady .) |
deXter 20.10.2006 13:00 |
.oD |
 defila 20.10.2006 12:57 |
neodsuzoval bych to tak primo :)
OR A CHEAT AND A LIAR? OR SOMEONE WHO NEEDS TO HAVE HIS/HER HEAD EXAMINED?)
:)Naposledy upraveno: 20.10.2006 12:58, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
deXter 20.10.2006 12:53 |
hm spis de o to ze aspon vim co ctu a jaky pismena to slovo co ctu obsahuje:))a nad textem fakt premyslet nepotrebuju.. ale vim ze sem cetl of a jestli to neci mozek neumi zpracovat tak je retard:) |
Jack 20.10.2006 12:44 |
Pockej co je na tom tezkyho? pocitat snad umi kazdej ne? |
 defila 20.10.2006 12:37 |
hmmm to dexter -> ono je to nejspis o tom, jak jsi zvykly pouzivat anglictinu a jestli jsi schopen to alespon cist aniz bys nad tim textem myslel :)
ja nasel na poprve 4, pak jsem jich nasel 5 a pak mi dobu trvalo nez jsem nasel 6 ty :pKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 20.10.2006 11:38 |
hm tak to sem teda genius :/ |
 Belenor 20.10.2006 10:47 |
Hehe, tak efka jsou drsná :-) Spadl jsem do kategorie "normal" :-) |
 defila 20.10.2006 10:02 |
Docela zabavny a zajimavy ;-) Alzheimer testem neprojde, tak 98% lidi k.
*ALZHEIMERS' EYE TEST* | | | Count every " F" in the following text: | | FINISHED FILES ARE THE RE | SULT OF YEARS OF SCIENTI | FIC STUDY COMBINED WITH | THE EXPERIENCE OF YEARS... | | (SEE BELOW) | | | | | HOW MANY ? | | | | | | | | | | | | | | | | | WRONG, THERE ARE 6 -- no joke.
| READ IT AGAIN !
| Really, go Back and Try to find the 6 F's before you scroll down. | |
| The reasoning behind is further down.
| The brain cannot process "OF".
| | Incredible or what? Go back and look again!!
| Anyone who counts all 6 "F's" on the first go is a genius (OR A CHEAT AND A LIAR? OR SOMEONE WHO NEEDS TO HAVE HIS/HER HEAD EXAMINED?) | | Three is normal, four is quite rare. | | Send this to your friends. | It will drive them crazy.! | And keep them occupied | For several minutes..!
Oh, and the good news? By tomorrow you will have forgotten what I said.
PW
* | | More Brain Stuff . . . From Cambridge University.* | * | O lny srmat poelpe can raed tihs.* | | * | cdnuolt blveiee taht I cluod aulaclty uesdnatnrd waht I was rdanieg. The* * | phaonmneal pweor of the hmuan mnid, aoccdrnig to a rscheearch at | Cmabrigde Uinervtisy, * | * | it deosn't mttaer in waht oredr the ltteers in a wrod are, the olny | iprmoatnt tihng is taht the frist and lsat ltteer be in the rghit | pclae. The rset can be a taotl mses and you can sitll raed it wouthit a | porbelm. * | * | Tihs is bcuseae the huamn mnid deos not raed ervey lteter by istlef, | but the wrod as a wlohe. Amzanig huh? yaeh and I awlyas tghuhot | slpeling was ipmorantt! if* * | you can raed tihs psas it on !!* |Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 18.10.2006 20:28 |
Chan> ADSL, ale teď jsem to zapomněl :-). Welcome to my world of death and pain |
MohawK 18.10.2006 20:27 |
Mám notese juchů! :-D Hello, Hello, Hello, How Low ? |
th0m45 18.10.2006 20:15 |
No otázka jak rychlej :P Chovej se dobře k lidem když jdeš nahoru, protože potkáš ty samé lidi, až spadneš dolů :-) |
| << | < | > | >> |