Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
21.11.2025 (216.73.216.119)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>

defila
16.12.2006 15:40
Narnie je taky pekna :)
tusim, ze psany ve stejny dobe jako pan prstenu, ne? nebo o nejake to stoleti drive? ted z hlavy nevim, ale je to takova kultovni pohadka
btw videl nekdo z vas ten serial(tusim, ze v koprodukci BBC) nekdy z 80. let? je to mnohem lepsi nez film(sice jsou tam nektere veci, kterym se clovek pousmeje z technickeho hlediska, ale knihy se to drzi vic a hlavne tam neni kazdej Americky krasnej) a hlavne to ma hodne dilu :p
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

kapo
16.12.2006 15:30
no ja jsem jenom slyšel, že to je s nějakou skříní a už jsem se o to nezajímal :)
~stx#.
16.12.2006 12:55
narnie je kravina hlavne...vypnul sem to hnedka jak vlezli do ty skrine lol...
I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night.

K_A_I
16.12.2006 12:33
no narnie je ale totalni pohadka.
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

Falcon
16.12.2006 12:01
njn, třeba Narnia to je taky pohádka a první díl vidělal 16 miliard :)
xaxaxaxax

K_A_I
16.12.2006 11:42
tak na 300 se tesim taky jak malej :)
a tedka i na toho pathfindera :) huste trailer Falco:)

no ja sem cetl este kousek Eldestu ale jelikoz me to nebavilo tak sem se na to vykaslal:) proste safira se mi nelibila , to ze tam nebylo jak se snazi kouzlit , to jak si poprve na safire sedre stehna do krve proste nevim vsechno slo tak rychle a nejvic sem se tlemil u toho jak se safira zvetsila:D hold cekal jsem od toho moc:)
btw: falco kniha je fantasy ale film byl fakt spis pohadka.

Naposledy upraveno: 16.12.2006 11:42, K_A_I

In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN

Falcon
16.12.2006 10:44
Kai: no je to fantasy a ne thriller....
Jinak ta ukázka na Pathfindera mě fakt dostala, to bude asi hodně brutální filmeček...
A to Defilovo snad ještě dneska načtu..
xaxaxaxax

defila
16.12.2006 09:38
hmmm cet jsem jen prvni knizni dil, coz o to pohadka je to pekna :), zatim jsem nevidel,(ale KAi, treba pan prstenu na to, zema v sobe vice deje byl shrnut vcelku pekne(az na to, ze tam nebyl TOm Bombadil), ale taky pravda, ze ten film mel 3 hodiny,cetl nekdo vic jak ten prvni dil?
ale jestli nekdo ceka na dobry film tak,300 od Franka Millera,(stejny clovek co nakreslil Sin City)vypada uzasnekazdopadne zde je trailer, zvuk naprostou nutnosti, hlavne kvuli vykriku ->THIS IS SPARTA :)

->Odkaz

Naposledy upraveno: 16.12.2006 09:38, defila

K_A_I
16.12.2006 00:07
v kine sem se eragonovi musel tlemit:D fakt nechapu jak muzou 400 stranek vmrsknout do 1:20 minut:D safira dabovanej hlas jak slapka z e55 eragon vypada jak buzicek , durza brom a galbo a murthag jsou jedine v pohode.

Falcon
15.12.2006 23:46
hm dneska sem byl na tom Eragon a docela dobrej film, samozřejmě aspoň dva díly to má :D
BTW: trvá to delší dobu než se to načte, ale stojí to fakt za to podívat se na to, prozradím jen že je to trailer :) Odkaz v kině mi z toho běhal mráz po zádech :D

Naposledy upraveno: 15.12.2006 23:47, Falcon

xaxaxaxax

K_A_I
15.12.2006 23:15
jj vsak to urco bude:)

defila
15.12.2006 22:20
mno ja prave premejslel nad vyuzitim v sermu :) sice bys k tomu nepotreboval silu(coz by kazdej hovnous uvital), ale je to rozhodne zajimava myslenka

K_A_I
15.12.2006 21:59
a vem si jak by se na tom parily rytirove:)

defila
15.12.2006 20:11
kdyz uz jsme u tech her, ne ze bych byl nejaky velky hrac, ale to co dokaze Wii me opravdu zaujalo, takze jsem to nenechal spat, co jsem koukal, tak to ziskalo i clanek v reflexu, celkem okate vyjadrujici to, ze autor reportaze je celkem unesen a co jsem sledoval, tak to vypada pekne... hmmm, ale ze by se mi chtelo kroutit se v pokoji :), ale budu to pozorovat :)

kapo
15.12.2006 19:44
to začíná nějak jít do módy ne?:D

Falcon
14.12.2006 23:31
taková chujovina kde děláš borcovi na saníh dráhu z čar a on se rozjede jak prase a pak tam skáče a namele si držku a tak
xaxaxaxax

defila
14.12.2006 21:51
co je linerider?
Jack
14.12.2006 21:05
Tak sup sem s ni :)
pils€
14.12.2006 19:49
Tak mam plnou verzi Lineridera :p
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.
MohawK
14.12.2006 17:10
hh a v kazdym klanu 2 hráči ne :D
Hello, Hello, Hello, How Low ?
<< | <> | >>