|
| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor | << | < | > | >> |
 SirPesZ 09.04.2007 18:14 |
dex> mno, já se německy učim, a co jako? To, že v Německu byli náckové, neznamená, že bys je (nebo jazky) musel odsuzovat. To nechápu, naše zem taky v historii vyvolala několik válek a nenávidíš snad češtinu? Welcome to my world of death and pain |
deXter 09.04.2007 17:24 |
castecne jo.) se neucime nic novyho ale opakujem veci ze zakladky.. kterej kkt delal ty osnovy :/ |
 defila 09.04.2007 17:10 |
takze svou nezbnalost anglictiny nesvadej na skolu :))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
deXter 09.04.2007 16:08 |
presne.. skola ti da zaklad ale zbytek uz je na tobe :) |
 defila 09.04.2007 15:43 |
ad cinstina -> souhlas, ale pri jejich velikosti a komlikovanosti jazyka se neni cemu divit, mno ja nerozumim leckdy ani moravskymu hantci a to je nas blbech 10 milionu :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 09.04.2007 15:42 |
mno ja nevim, na gympl jsem nechodil a pokud nestudujes vysokou zamerenou na anglictinu, tak tam uz te nenauci vubec nic, jelikoz ta dotace anglictiny je strasne mala
ja se anglicky naucil v podstate sam :) nebo spise diky internetovym diskuzim a jk, jelikoz se tam lidi bavili stejne jenom anglicky, tak jsem se jim snazil rozumet :)
pokud chces neco umet, tak skola te muze jen vest, naucit se to musis sam :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 09.04.2007 14:25 |
ja drzim hubu:) a aspon se dozvim neco novyho:) def > a o to mi jde.. ze anglictina je nejrozsirenejsi.) a k tem skolam - jasne ale na normalni skole proste ne.. az na VS nebo na gymplu. Ja jsem na obchodce a ucitelka je uplne vypatlana :/ a myslim, ze na jinejch SS to nebude o moc lepsi.Naposledy upraveno: 09.04.2007 14:31, deXter |
Shaker 09.04.2007 14:02 Editovat,
Smazat
|
cinstina je nejlepsi :) se muzete ucit klidne celej zivot a stejne lidi z jihu nevi co to ten typek ze severu mele :D PS: omlouvam se, ze sem se sem tak vpadnul, ale kdyz musis, tak musis ;-p |
Fox 09.04.2007 13:30 |
ty vole dexi... uz drz hubu... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 defila 09.04.2007 13:28 |
ad dexter -> mno nevim, ja se na ceskych skolach naucil anglicky tak, ze bych se s nim bez problemu domluvil :)
a vydava se FCE a CAE, coz jsou certifikaty z anglictiny,ktery maji celkem zvuk :)
a zajimave je, ze se nemusis ucit japonstinu 20 let aby ses domluvil ->staci vzit treba filosofickou fakultu v Olomouci, kde se uci japanologie a behem 3 let se naucis a behem dalsich dvou sve znalosti jenom prohloubis, jenze tam uz je to docela mazec, jelikoz tam jazyk do tebe cpou horem dolem nekolik hodin denne, ale naucis se (mno snad se tam letos dostanu :)
pak dalsi skolůa na vyuku japonstiny je v Praze na filosoficky fakulte UK stejne jako cinstina a podobne krasne jazyky
ad vyvojari -> vsichni mluvi anglicky, kvuli tomu, ze nejrozsirinejsi jazyk je anglictina :)) a je nejnazsi ji porozumet, jelikoz je to jednoduchy jazyz, ale zajimavy je, ze na netu je nejrozsirenejsi jazyk anglictina a hned za ni to valcuje japonstina s cinstinou, to jen tak na okraj :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 09.04.2007 13:13 |
A sice nemam IQ 190 ale vim, ze japonci nemaj zrovna lehkej jazyk. Ale me slo o to, ze treba Japonsky vyvojari her nemluvej nemecky ale anglicky.) Naposledy upraveno: 09.04.2007 13:13, deXter |
deXter 09.04.2007 13:04 |
Sem si hezky pocet a dozvedel se novy veci:) Ale ja to myslel proste tak, ze anglictina je pouzivanejsi nez nemcina. A ono u nas na ceskych skolach se taky anglicky naucis asi tak, ze s anglicanem se moc nedomluvis pokud tam nezijes .) a ty ses 20 let ucil japonsky ze bys mluvil japonsky s nima? :p Naposledy upraveno: 09.04.2007 13:08, deXter |
 defila 09.04.2007 12:44 |
hehe, koukam, ze evis o cem mluvis :) -> oni japonsti studenti maji problem v tom, ze se musi nejdrive naucit poradne svuj jazyk, prumernemu japonci trva priblizne do 15-16 ,et, nez zcela pochopi svuj jazyk, tak, aby se v nem mohl vyjadrovat a chapal plne psany text, jelikoz se mu jedna o cca 1500 znaku, v pripade, ze dany clovek by se chtel dejme tomu venovat historii japonskeho jazyka, tak ten pocet stoupa na priblizne 15 000 znaku, na ukor tomu jdou v tom pripade ostatni predmety... jelikoz jich je ve tridach tak 40-50, takze na prozkouskeni z anglictiny neni realna sance u kazdeho studenta, tudiz jejicgh schopnost naucit se anglicky je vcelku miziva,pravda, ze zkousky z toho delaji, ale ucit se jazyk tak, ze se necely mesic dru na jednu zkousku, neni zrovna schopnost jak se ten jazyk naucit :), anglicky zvladaji mluvit jen ti lide,kteri se tomu jazyku opravdu venuji, coz v jejich hojnem poctu je minimum :/, takze na domluvu s japonci bych pouzival japonstinu, nikoli anglictinu, jelikoz ti 90% naroda nebude rozumet;
jeste takove male info k jejich vysokym skolam-> obecne se dela narodni srovnavaci test(ktery je z matematiky) a dle ktereho se v podstate zactvo "tridi" na jakou vysokou pujde, celkove maji velkou produktivitu lidi z vysokych skol, ovsem jedina,ktera ma poradny zvud, je v Tokiu(drive se tam ucila jen prava),ktera "produkuje" nejchytejsi lidi zeme, vcelku zajimavy pohled je na slecny, kde jich 80% vystuduje anglickou literaturu, ale do bezneho zivota se s nimi moc nepocita, nybrz je stale trvajici predpoklad, ze se budou starat o domacnost, ttudiz jsou v praci do te doby, nez si najdou muze a pak uiz se staraji jen o byt a deti
to jen tak k tomu tvemu prispevku o Japonsku :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
deXter 09.04.2007 11:10 |
Nj zase pan chytrej .) Ja taky nesnasim obezni lidi, ktery jen sedej u kopmu nebo se sprtaj ale nikomu nenadavam do maniku. dufila > hm to je mozny u nevyspelejch statu, ale treba i Japonci mluvi anglicky.. a nemecky? mozna se ucej NJ ale teda vsichni mluvej anglicky .) takhle jsem to myslel :pNaposledy upraveno: 09.04.2007 12:29, deXter |
 defila 09.04.2007 11:08 |
ad semtex-> neveris tmu, ze ho ma, nebo je to nejapny pokus o vtip,ci spise vlastni menecenost? :)
ad dexter -> nevim kdo ho kdy uznal mezinarodnim jazykem, mozna si to myslej amici na svym velikym kontinente a pak anglani,ktery se za kontinenti porad povazujou, ale tam to myslim konci ;) navstiv stredni a vychodni asii a budes rad, ze se domluvis rukama a nohama :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
~stx#. 09.04.2007 08:55 |
nesnasis lidi s iq mensim nez 140? tak proc se urazis? I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
dREAm 09.04.2007 08:04 |
Ne, nejsi rasista. Ale rekl bych, ze sovinista. Nebo taky kolosalni idiot. Ale aby se nereklo, ze nesnasim lidi s iq mensim nez 140, tak to neber jako urazku. Treba Svycari... To jsou podle tebe taky nacci? Naposledy upraveno: 09.04.2007 08:05, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
deXter 08.04.2007 23:39 |
a proc bych tam mel snaset naky nacky? mezinarodni jazyk je anglictina pokud vim.. edit: aby se nereklo ze jsem rasista tak sem to zmenil :pNaposledy upraveno: 08.04.2007 23:52, deXter |
dREAm 08.04.2007 23:17 |
hehe, independent. Pekni manici. Prej v pravidlech: "Mluvte pouze česky,slovensky nebo anglicky." Drsna buzerace. Co kdyz mam chut mluvit nemecky? Naposledy upraveno: 08.04.2007 23:18, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 K_A_I 08.04.2007 22:57 |
co to je zas za klan?:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
| << | < | > | >> |
|