Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
17.11.2025 (216.73.216.5)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>
pils€
22.09.2007 03:40
Hi guys, wassup?
S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru.

Belenor
21.09.2007 07:58
Ty hade!
Ladron
20.09.2007 22:29
No, umírat nehodlám, ale jestli to překazí plány belovy.. tak o tom začínám uvažovat :P
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v

Belenor
20.09.2007 20:37
To jako že nestihnu přečíst všechny mayovky?

SirPesZ
20.09.2007 20:18
Aspoň nebude zkouškový .-).
Welcome to my world of death and pain

defila
20.09.2007 18:25
hmmm to abych se na to psychicky pripravil a ja ted se chystal kupovat caj :(
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
Tomicolo
20.09.2007 15:46
no jo no... slysel sem, ze priste umre Ladron a bude nasledovat zkaza sveta ;)
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.
Ladron
20.09.2007 08:48
Pana Pavarottiho je šílená škoda.. svět bude několik generací schánět osobnost jako byl on.. Dle mě i na to že byl tlustoch měl obrovské charizma, každej s ním rád spolupracoval protože to byl prý velký vtipálek, naučil zpívat tolik lidí až hrůza... a ta barva hlasu.. Odešel mistr..
Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v
Ladron
20.09.2007 08:47
No jo no, co už s váma :o) každej má priority jinde :) Každopádně... U colina mě příjde hafo ironie.. aspon co jsem slyšel tak ten vrtulník řídil sám že ? Ta představa že ten člověk jezdil desítky let rally, což je podle mě hodně nebezpečnej sport.. Tím si vydělal spoustu peněz.. a za ty si koupil vrtulník, kterej neuřídil a zabil sebe i syna.. To je prostě unbeliveable :o)
Jack
20.09.2007 07:40
Neznamena nic pro tebe protoze si stara archaicka repa :-)
Me to jmeno taky nic nerika, ale podle fotky jsem ho znal..

defila
19.09.2007 23:05
njn neznaji klasika ceskeho filmu ...

a mnohem vice ovaci sklizi Colin, kterej zase neznamena nic pro me
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.
Fox
19.09.2007 21:07
jj Colin.. to me mrzi fandil se mu... Ladrone : muzes si o me myslet ze sem nejak nekultiruni nebo tak neco ale proste mi to jmeno nic nerika.. na odkaz sem neklik jen sem reagoval na dexuj komentar k linku pokud sem te nejak urazil tak se omlouvam...
You can't predict your future, but you can follow your dreams.
deXter
19.09.2007 18:25
Mno já měl na mysli Luciana Pavarottiho kterej umřel před dvouma tejdnama a Colina McRae kterej umřel v neděli...
Ladron
19.09.2007 17:03
ty vole Foxi kolik ti je ?? že si napsal tento týpek? ... Najdi si jeho fotku a uvidíš že by jsi měl psát Pan Vinklář
Fox
19.09.2007 09:55
pokud narazis na smrt Karla Svobody tak ten si vzal zivot sam .. nebo ho nekdo zavrazdil.. nevim.. ale tento typek umrel v 76 a asi starim... btw. ty se taky jmneujes prijmenim Svoboda... asi nejsi nakym zpusobem pribuznej s Karlem Svobodou nebo jo? :D
deXter
18.09.2007 22:56
http://www.novinky.cz/kultura/zemrel-herec-josef-vinklar_122924_tr0pg.html
nějak často umíraj známé osobnosti :/

SirPesZ
18.09.2007 22:10
Jen doufám, že budou levnější čokoládový bonbóny :-).
Welcome to my world of death and pain
Fox
18.09.2007 21:55
a nastoli se novy rad.. Rad Jediu :D
Párek
18.09.2007 21:39
...a vsude bude chaos, bude se rabovat, znasilnovat a vrazdit :D
Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"

My pereme na 40, ale my pereme na 1940
Tomicolo
18.09.2007 21:02
To se sem totiz dostali takovy ty slizky brouci jako byli v Evoluci ... a za par dni tu budou pobihat vselijaky alieni... od metrovejch vazek az po dinosaury.
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.
<< | <> | >>