|
| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor | << | < | > | >> |
Fox 01.12.2007 13:47 |
avp2 bude mazec :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 Falcon 01.12.2007 11:07 |
Včera sem byl na Beofulfovi :D je to zvláštní, hrají tam herci, ale grafika je jako na počítači i když to v některých záběrech hraničí silně s reálem, ale je poznat , že se tvůrci snažili aby to vypadalo animovaně, je to fakt zvláštní :) příběh zajímavej, ale na toho AvP 2 to mít nebude xD xaxaxaxax |
 Belenor 30.11.2007 21:58 |
Dřív v kině než na dvd - a jsme zase u toho, netrpělivost a snaha být v obraze, abych před ostatními nevypadal špatně? :-) Btw. soustředit na jednu věc - jako když na plátně zrovna probíhá něco tichého, tak kravál od obecenstva prostě ignorovat nejde. |
Tomicolo 30.11.2007 21:04 |
Ja nevim proc, ale dokazu ignorovat temer cokoliv a soustredit se na jednu vec, takze s tim problem v kine nemam... navic ve "hluku" v kine se temer vyzivam, protoze miluju bassy.. a rad se podivam na platno. Je to celkem rozdilnej zazitek, nez doma na dvdcku. A navic do kina se filmy dostanou asi o 3 mesice driv nez na dvd. Hihi! To mi pripomina, ze jsem minulej tejden mel udelat ukol na anglictinu, proc mam radeji kino nebo sledovani filmu doma, neudelal sem to, a profesorka to po me vubec nechtela :PNaposledy upraveno: 30.11.2007 21:05, Tomicolo Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
 Belenor 30.11.2007 20:47 |
No, kino vs. DVD je problém. Obecně to v kině vypadá lépe (až na ten kravál, protože to pouštěj moc nahlas). Ale háček je v těch lidech okolo. Prostě kreténi, co furt melou, žerou popkorn a dělaj bordel. To mi tak kazí zážitek, že při běžných cenách pražských multikin mně vyjde lépe to DVD za pět stovek. I kdybychom se na to s ženou koukli dvakrát za život, tak to máš čtyři lístky do kina, to už těch pět stovek dá. A to počítám jen s tím, že to uvidíme jen my dva, což většinou není pravda. Takže se DVD bohatě vyplatí. Ale já jsem divnej a chápu, že to ostatní vidí jinak a ještě si to radši stáhnou, když už to chtějí mít doma. Prostě se budu muset smířit se zkažeností světa, ač je to velmi smutné. |
Tomicolo 30.11.2007 20:35 |
Bel: Nez hry spis filmy, serialy a anime, k nejnovejsim anime se v cechach jen tak nedostanu, takze torrent. Serialy bych musel platit do jiny zeme, na coz nemam ucet a rodice myslim taky ne(?ted nevim), takze torrent. No a filmy? Ty kvalitni jsou u nas celkem predrazeny. Kdyz se mi film libi, jdu na nej do kina. Pokud ho chci mit doma, ze bych se na nej jednou za 2 nebo za 3 roky podival, tak si ho stahnu nebo od nekoho sezenu. Bohuzel, dovolit si davat skoro 500 za DVDcko nemuzu :( Kdybych mohl, tak si to rad koupim, dokonce bych mel i lepsi pocit a autori by z toho neco meli. Ale zase nemuzu doma sedet, koukat na par filmu, ktery bych mel koupeny. Jinak Wow jsem si taky platil, protoze jsem si ho chtel zahrat kvalitne, CS a CSS mam taky koupeny, ikdyz to nehraju. A uvazoval jsem nad koupi COD2, protoze jsem si to ozkousel na GP, bavi me to, a chtel bych trochu kvalitnejsi servery. A pak tu mam par originalnich her jako Mafii (tu jsem si koupil az potom, co jsem ji dohral), Warhammery, a nejaky dalsi blbosti.Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
 Belenor 30.11.2007 20:35 |
Samozřejmě v současné upadající společnosti nikdo nikomu v ničem nebrání, to je jasné. |
~stx#. 30.11.2007 16:55 |
kdyz ma nekdo prachy, proc by si nekoupil vsechno original?
kdyz ma nekdo rychlej a nelimitovanej net, proc by si vsechno nestahl?
a at si kazdej dela a hraje co chce...I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 Belenor 30.11.2007 16:43 |
- svou první hru jsem koupil na střední škole, to jsem ještě nevydělával.
- originální wow, originální cs... holt to udělali autoři tak chytře, že si to lidi prostě koupí, protože si jinak pořádně nezahrajou? Asi. Ale to nejde použít u všeho, a ti, co to neudělají, pak mají smůlu.
- 4k měsíčně za soft? Co proboha furt instaluješ? Jako pokud má člověk potřebu hrát každou novou hru, aby nebyl out, tak by vysolil i víc než 4k, řekl bych. Holt je to o soudnosti. Myslím, že vydělávám docela dost, nicméně dokážu dvd/cd oželet a necítím potřebu si něco stahovat (ano, mám ted doma sice nelegální bioshock, ale nějak se k němu nemůžu odhodlat, protože demo se mi nelíbilo - u téhle hry mě demo nepřesvědčilo, tak proč utrácet čas hraním?)
- předevčírem jsem koupil dvě hry dohromady za 800 kč, pravda, tři roky staré nebo kolik, ale o to lepší, domnívám se. Opět - jen otázka toho rozhodnout se, zda musím hrát každou novou sračku nebo si počkám. Třeba deusex:iw, co ted hraju, vyšel na, tuším 250. Stačilo nějakou dobu počkat.
- skrytý komunismus - představa zlodějů sw, že je nechutným vydíráním chudé dělnické třídy, když se za SW musí platit.
Jo, Foxi, kecame sračky, stejně nikdo své chování nezměníme. |
pils€ 30.11.2007 06:54 |
No me by spis zajimala ta navaznost se skrytym komunismem :p S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 Falcon 29.11.2007 21:55 |
já si toho taky nic moc nekoupím originál :D a benál mám gratis jinak bych zkrachoval za chvilku jelikož najezdím za měsíc víc jak 2000 km :D xaxaxaxax |
Fox 29.11.2007 20:36 |
a o cem se vlastne bavime? o nejaky hre? no tak kdyz se jedna o hry tak hraju wowko na origu takze mam originalku + datadisk taky originalka a jeste jim platim 350-400 kc mesicne... a vlastne mam ted doma i originalni windowsy kdyz o tom pre myslim... pak mam CSko s originalnim kliem kterej je jen v originalni hre... ja vlastne jen stahuju filmy... jenze pak je tu dalsich x her jtery mam vypaleny... a u 80 procent ani nevim jak se ke me dostali... a ani mi to nevadi.. namj si to nechat okopirovat maj... moc tomu nerozumim takze me ani nenapada jak toho dosahnout ale to je uplne jina problemtika a kecam tucny sracky... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Párek 29.11.2007 20:33 |
FU stahuju a vsichni mi vite co... Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
Maxell 29.11.2007 20:11 |
Tak v tom případě to nehraj, ne? Kdo nemá na auto, taky s nim nejezdí přece... Nebo hraj freeware, případně chvíli počkej a kup si to za 2 kila, to přece můžeš dát, to mi netvrď... |
Fox 29.11.2007 20:03 |
jo to mate pravdu jenze si jeste nevydelavam az sio budu vydelavat tak si budu platiti veci jako treba si budu kupovat mapy do navigace kupovat si windowsy atd... ale ted kdyz nejsou finance proc si to nestahnout... You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Tomicolo 29.11.2007 19:37 |
Ja bych autorum klidne nejakej ten peniz zaplatil, jenze u nas jsou ceny softwaru morbidni, takze neni jina moznost, nez si to stahnout. Nemuzu dat prece 4K mesicne za soft. Navic, kdyz jeste nevydelavam :) Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
Maxell 29.11.2007 19:30 |
Mno jako popravdě... Když nemáš na dobrý auto, ukradneš si snad nějaký? Nemyslim si, buď prostě budeš jezdit stodvácou, nebo žádnym. Jakej je potom rozdíl, když si stáhneš hru SW, cokoli? Jedinej rozdíl vidim v tom, že SW jde krást dost lehce. Taky nemám všechno originální, to asi nikdo, ale aspoň se snažim :-) |
 Falcon 29.11.2007 19:02 |
Kdybys bydlel v améru, byl černej a uměl rozhazovat rukama a do toho žvanil nějaký kydy, tak bys měl vystaraný :D xaxaxaxax |
 Belenor 29.11.2007 18:00 |
Bohužel, Foxi. Jako sice by mě bavilo dělat hry, ale ten nechutnej woser s programováním her a pak ještě každej debil si to radši stáhne než aby zaplatil. To radši do zblbnutí dělám intranetové aplikace za jistý výdělek, které si nikdo nestáhne. |
 SirPesZ 29.11.2007 16:58 |
Já mám software originální. není nad licence pro studenty :-). Welcome to my world of death and pain |
| << | < | > | >> |
|