| << | < | > | >> |
 Belenor 06.06.2008 11:21 |
Nešlápl.
Moje auto tak rychle jet neumí :-D
Ostatně nejsem debil, co má potřebu jet co nejrychleji jen protože to auto tak rychle dovolí jet. Málokdy se mi stane, že někam spěchám natolik, abych ohrožoval sebe a okolí víc, než je potřeba. Blbý teda je, že u lepších aut si ani člověk nevšimne, že třeba jede 160, naštěstí moje auto dělá při 150 takovej bordel, že jsem víc už ani jet nezkoušel :-) |
Fox 06.06.2008 10:34 |
220 sem jel protoze sem mel tu moznost a vyuzil sem ji, nedelej se ze bys na ten plyn taky neslap... to rikej slecne pred spanim kdyz o tebe ma strach.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
deXter 06.06.2008 07:54 |
tomicolo lol :D |
Tomicolo 06.06.2008 00:08 |
ja jsem prej do 220 jako malej skoro strcil vidlicku, ale zastavili me, takze jsem moc daleko nedojel :/ Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
Maxell 05.06.2008 23:17 |
No souhlasim s Belem... Oko za oko :-) A s těma anarchistama taky naprosto souhlasim, taky nechápu, proč se nemůžou pomlátit :-) BTW, nemoh by někdo smazat ten červenej titulek tady? Už to asi neni aktuální :-D |
Jack 05.06.2008 21:45 |
No tak staci dalnice :) |
Flamberg 05.06.2008 20:49 |
220 samozřejmě jedině na nějakém starém letišti :-) |
Jack 05.06.2008 20:04 |
To se mas cim chlubit ze si ridil 220 :P |
deXter 05.06.2008 19:54 |
Treba bude driv nuklearni zima nez druhej hitler :D |
Fox 05.06.2008 19:49 |
ridil sem 220 a jeste to slo vic ale uz sem se bal.. nejsem na to az tak vyjezdenej abych moch jezdit 280.. (mitsubishi lancer evo8 , bohuzel neni muj ale uz si na nej zacinam vydelavat.. fakt muj autovej sen) diskriminace.. no.. pockej az bude druhej hitler.. oni maj proste pokriveny mysleni to nemuzes vyvratit.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 Belenor 05.06.2008 16:58 |
Mno, Velíšek a blbec, co "provokuje" neonacisty, to jsou dvě různé věci, souhlasím, že Velíšek je hrdina, ale ten druhej nevim nevim.
Foxi, to, aby neonacisti dostávali 30 a ostatní 15, to je diskriminace, takhle to dělat nemůžeš :-) Btw. nevím, zda by vůbec takový zákon něco změnil. Jediné použitelné je oko za oko. Ale co v případě justičního omylu?
O rozsáhlém zabíjení mluvím nejen s ohledem na muslimy. To máš jako anarchisti vs. skíni. Vyhazujou se prachy za policajty, co je držej od sebe. Ať je nechaj se poprat, vona si jich to pak půlka rozmyslí. Prostě je na čase do sebe nechat lidi pustit, mírové kydy na lidi neplatí. Člověk může být humánní a pacifista, ale svět tím podle mě nezmění, spíš naopak. |
Jack 05.06.2008 15:48 |
Ridil si nekdy 190km/h? |
Fox 05.06.2008 14:09 |
kdyz jedu z pce do srchu kde bydlime tak se to da valit 190 a to ti uz oci moc nestihaj.. naka srnka mrtva nakej ozrala co jde pres pole z vesnice do vesnice.. sice se ty silnici rika rychlodraha ale clovek nikdy nevi.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Maxell 05.06.2008 13:21 |
Jo, to většinou pomáhá víc no :-D |
Jack 05.06.2008 13:17 |
Ja se teda v noci nemodlim :D ja spis cumim na cestu..
|
Fox 05.06.2008 13:16 |
toje pravda ten kdo nekomu vezme zivot za to musi zaplatit svym... tjn to by taky slo.. jenze my nemame pravo na to rozsoudit nad zivotem jinyho.. normalni clovek zabije jen v afektu a to to musi bejt trosku vysinutej jedinec.. pac kdyz nejde o zdravi rodiny/kamaradu tak nejde o nic takze naka nevera(kuli tomu se casto lidi vrazdej) to by mi bylo uprdele.. proste ten kdo nam zivota vzal by nam ho teoreticky moh sebrat a jeste sem nevidel oba rodice co by chteli zabit svy dite pokud jak rikam nebyli vysinuty... vrazda je proste nejhorsi vec co muzes udelat... v aute to samy kdyz jedes v noci rychle modlis se at tam nejde nakej ozrala... tohle tady taky nema cenu resit.. po mym prispevku bude kazdej znechucenej a ani neodpovi :D sry You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Semi 05.06.2008 13:14 |
Dejte mi velkou castku penez a ja vam je sejmu .p :p |
Jack 05.06.2008 13:06 |
Ne na 30 ale kreslo..to samy toho tvyho sociopata.. |
Fox 05.06.2008 13:03 |
ty vole jacku velisek je hrdina kterej pomoh zatknout sociopata(to znam ze zakonu a poradku :D)... to mi prijde dobra cena jednoho zivota kdyz on jeste mohl vzit nekolik dalsich, jo uznavam rek sem to docela svinsky ale to je realita.. kdyz muzu tak pomuzu.. no bele jediny reseni ktery je prijatelny pro obe strany (bez nasili ikdyz proti skinheadum to asi nepujde, ale taky ne kazdej skin je takovej kokot s prominuti) zmena zakona napr. kdyz neco udelaji skinheadi tak nepujdou sedet na 15 ale na 30 let.. ja myslim ze by se urcite zklidnili.. a kdyz mluvis o tom rozsahlejsim zabijeni tak to narazis na muslimy? protoze oni proste porad vedou proti zapadnimu svetu svatou valku a neprestane to dokud nebudou vsichni mrtvi.. jo jasne je jich spousta ktery sou dobry lidi a zabijet je jen kuli presvedceni... no nevim tohle tady asi nevyresime tohle se resi docela dlouho ve svetovy politice..You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 Belenor 05.06.2008 12:46 |
Foxi, co navrhuješ za řešení?
Osobně mi přijde stav naší civilizace řešitelný pouze rozsáhlejším zabíjením lidí, k čemuž stejně za pár let dojde. |
| << | < | > | >> |