|
| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor | << | < | > | >> |
Sherman 17.11.2008 21:59 Editovat,
Smazat
|
tak jsem si řek, že sem nakouknu a ono to pořád funguje - happy time |
~stx#. 16.11.2008 10:52 |
Odkaz
jel sem zrovna kolem, kdyz to bouchlo...I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
 defila 15.11.2008 20:41 |
povedene :)
OdkazKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 14.11.2008 11:33 |
Tady z kontextu jsem pochopil, že to byl asi ten chlápek, co ho zabili ta tej Paroubkovej oslavě, či co to bylo. O události vím, jména si nepamatuju. Welcome to my world of death and pain |
 Falcon 14.11.2008 10:53 |
a máš to :D
a třeba take Pesz ani nevěděl kdo je Kočka :D ale to už je úplná neinformovanost xDNaposledy upraveno: 14.11.2008 10:54, Falcon xaxaxaxax |
Fox 14.11.2008 09:27 |
mluv za sebe.. You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Ladron 13.11.2008 23:06 |
čeče milane, řekl bych že na seznam čumí každej :P Nemožné je jen silné slovo, které kolem sebe rozhazují malí lidé, kteří si myslí, že je snadnější žít ve světě, kde budou jen dostávat, místo toho, aby objevovali sílu, která to dokáže změnit. Nemožné není fakt. Je to postoj. Nemožné není tvrzení. Je to v |
 Falcon 13.11.2008 07:16 |
Odkaz xaxaxaxax |
 defila 07.11.2008 14:41 |
mel jsi byt na prednasce :o)
ja su z danych informaci nepamatuji vse, abych mohl zlomit tvou viru :)
nejspis si nekde sezenu pochoden a kriz a pridam se do inkvizicnich jednotek .)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 07.11.2008 10:29 |
No, pokud vím, tak si Lucas půjčoval ledaskde, tak proč ne v Hidden Fortress :-) Jen mi ta podoba nepřišla tak velká :-) Dva droidi/dva sedláci/dva něco se vyskytuje i jinde :-) A zachránění princezny nějakým panákem je taky asi dosti profláklé :-) Plakáty jsem neviděl :-) |
 defila 07.11.2008 09:13 |
jj, maji, dle vysvetlovani -> pribeh SW je vypraven dvema droidy - pribeh HF je vypraven dvema sedlaky, luke zachrani princeznu a dojde zaslouzene odmeny v HF hlavni hrdina zachrani princenu a dojde zaslouzene odmeny navic pri srovnavani nekterych plakatu z te doby, tak mi prisli perakticky stejne :)
navic Leia se nechova moc zensky a chodi oblecena jako chlap, a princezna Yuki je totez
predavam jen jak mi bylo predano :o)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 07.11.2008 00:53 |
No, napsané to tam je, ale přesto mi to tak nepřišlo :-) Nevim, jestli ti dva mají být obdoba Artoo a Threepio či co, princeznu tam mají taky, ale co dál? Ovšem tím nechci nějak naznačit, že se mi ten film nelíbil, naopak :-) |
 defila 06.11.2008 23:18 |
hmmm, Lucas se v dobe dky natocil New Hope nebranil tomuto prirovnani, ze jeho film vysel z tohoto, navic, kdyz jdes kupovat Hidden fortress tak by na obalu melo byt napsano -> dle tohoto filmu byly natocceny Star wars :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 06.11.2008 23:18 |
hmmm, Lucas se v dobe dky natocil New Hope nebranil tomuto prirovnani, ze jeho film vysel z tohoto, navic, kdyz jdes kupovat Hidden fortress tak by na obalu melo byt napsano -> dle tohoto filmu byly natocceny Star wars :o) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 06.11.2008 20:16 |
A je to PhD, odděleno čárkou... :-D Jen do něj, má tam ještě další hrubky... :-D No nic.Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 06.11.2008 17:45 |
Hm, člověče, jsem se snažil hledat podobu s Hidden Fortress, ale až na pár prvků mi to zas tak moc podobné nepřišlo :-) |
 defila 05.11.2008 22:19 |
hehe czenglish .))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Flamberg 05.11.2008 20:41 |
Hezké, hezké :-)
jen detail: Empire strikes back :-p |
 defila 05.11.2008 20:26 |
nu tak jsem byl na prednasce -> Orientalismus ve Hvezdnych valkach, prednasejicim byl pan Mgr. David Uher Phd.
a musim rict, ze naprosto super, clovek by necekal takovy zapal pro hvezdne valky, u cloveka, ktery ma doktorat z cinstiny(navic za nejlepsi povazuje Imperium strikes back , za coz mu pripisuji velike plus :o)) :)
pribylo mi par novinek - konkretne srovnani dle jake predlohy jsou Hvezdne valky natocene (skryta pevnost - filmek od Akira Kurosawy - dejove je to velice podobn a SW kopiruji tento dej...)
a pak druha vec Najdete si fotku Mao Ce Tunga a Jabba the Hutt a dejte je vedle sebe, ta podobnost je opravdu masakralni ;)
kouzelna prednaska :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 04.11.2008 15:01 |
nevim a v tom kreslenym serialu je opravdu snadna, vic mi dela problem treba ten novy film futuramy, zvalst benderovi neni nekdy vubec rozumet... Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
| << | < | > | >> |
|