Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
11.11.2025 (216.73.216.5)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>

Belenor
10.09.2004 08:01
Tak mi jeden nejmenovany clovek poskytl vzorky divokeho billa, hmm, docela to jde, mozna to nesmazu. Diky ne tolik bezne skladbe nastroju je to pestrejsi.
Alven
09.09.2004 22:20
house sux:)
na uklidneni je chill-out ne techno odruda:p
Alda
09.09.2004 22:06
zkuste si nekdo poslechnout house... takovej uklidnujici styl podobnej technu ne ?
I am your Father

Belenor
09.09.2004 21:00
Hehe tos mel dat spis do diskuze se vtipy :-) Pravda je, ze nedvedy taky nemusim.

SirPesZ
09.09.2004 20:19
Kámoš byl na nějaký punkový párty a tam bylo na letáku:
"Kdokoliv bude zlobit vlaštovky nebo jejich dětičky půjde do nápravného centra bratří Nedvědů. To je ve sklepě a tam se zamknou a bude jim pouštěna hudba bratří Nedvědů."
A takovejch věcí tam bylo víc, ale už si nevzpomenu :-).
Welcome to my world of death and pain
566344
09.09.2004 20:18
Trochu me to vase delani skupin prpomina ten rozdil mezi sadistickym, masochistym a rasistickym humorem :-) Ten s tema popelnicema a detmi. :-)
566344
09.09.2004 20:16
ad techno: hehehe - jeste ze si u toho poustim Requiem od Mozarta, to me muzou byt technisti, tekkisti, hoppisti, hiphopisti i skejtisti ukradeni. :-)))
Alven
09.09.2004 20:04
jjjj, zacatek devadesatejch to bylo fakt poctivy techno,to se dalo celkem dobre poslouchat,ale pak uz to slo jen hloubs a hloubs...no doprdele:)

Belenor
09.09.2004 19:42
Je to zajimavy, cca v roce 1990-1992, kdy se k nam ze zapadu zacaly dostavat i jine veci, nez co jsme znali, ted nevim presne, jsem poprve slysel veci, kterym se rikalo techno (2 Unlimited nebo jedna skladba, ktera se mi na veky zaryla do pameti - Das Boot), mely vetsinou slusne melodie, akorat podklad bylo elektronicke tuc tuc. V soucasnosti se asi vyznam slova techno posunul nekam jinam :-)

Lehce jsem se rozhledl po Internetu a koukal jsem, ze zakladatele techna se inspirovali dokonce i nemeckymi Tangerine Dream :-) aspon neco, co znam a pripada mi dobry :-)

SirPesZ
09.09.2004 19:23
Hehe... nechcete někdo obnovit tu diskuzi o hudbě :-).
Jinak dneska se mi začali líbit Lety Mimo. Tak během čtvrt roku maj bejt v NMnM, už se těším :-D.
Alven
09.09.2004 19:15
ne,rikam ze trance neni techno,protoze v trancu de o melodii,kterou zpev musi nepochybne obsahovat,mimo jine,jinak to neni zpev:p
dezto techno je proste dejme tomu jeden rytmus,jedna "melodie"(coz sou vetsinou dva tony po sobe douci:) opakujici se 2 minuty furt dokola a pak se to treba trosku zmeni:)
btw ma to par kilo ten klient;p

Belenor
09.09.2004 18:33
mno tak stahovat nakej softik se mi moc nechce :-) hm. Takze rikas, ze trance neni techno, protoze v technu neni zpev, v tom pripade co je techno? Myslim, ze v tom budou mit lidi, co maj radi tekno a jeho odrudy stejnej bordel jako metalisti se svymi odrudami metalu :-)
Alven
09.09.2004 17:44
vzorek...hmmm...no to je tezky,ono totiz by to chtelo poslechnout napriklad cely album,nebo celej set,protoze kdyz si poslechnes 5 minut tak z toho fakt moc nepoznas:)
muzu ti dat link na skvely album od Paul Van Dyka - Re-reflections,podminkou je ale mit jednoho klienta... takze esli ti to za to stoji tak klient: http://members.aon.at/djitalo/yahoosauger%202.28.exe
navod na nej(v PDF): http://members.aon.at/djitalo/Norisknofun/Yahoo%20Instruction.pdf
a samotnej file: http://members.aon.at/djitalo/Norisknofun/PvD.mfl :)
v trancu je taky dost vokalu btw,tim myslim zpev,takze fakt nejde o techno:)

Naposledy upraveno: 09.09.2004 17:45, Alven

SirPesZ
09.09.2004 15:59
Dneska je 9.9.2004.
9.9.2003 jsem vstoupil do klanu JoTC a tím se odstartovala má dráha rytíře Jedi.
A tak dnes, jsem se rozhodl zkusit něco jinýho a tak jsem odešel z tohoto klanu a zkusím se protloukat Chellem sám :-). Uvidíme, jak dlouho mě to bude bavit.
Tomicolo
09.09.2004 15:58
pomohlo by, kdybych nemel aktovku doma :( Ale uz sem doma a nemusim se nudit u Linuxu :)
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.
566344
09.09.2004 14:42
Tomicolo: Tak si vem knizku a cti si! Zarucene pomuze.

Belenor
09.09.2004 14:20
Alven: Hmm, mno podle nazvu "trance" bych skoro ocekaval, ze jediny, co tam bude, je tvrdy strojove presny rytmus a nic jineho. nemas naky vzorky? na ty jejich melodie jsem zvedavej :-) pokud to ma techno zaklad, tak se mi to stejne nebude libit :-) mam trochu jinou predstavu o dobrem rytmickem podkladu.
Alven
09.09.2004 13:58
Mno Bele,dyz uz si tu nakousnul to "tekno a hiphop" tak musim rict,ze na to mam naprosto stejnej nazor,jako ti profesionalni muzikanti;o)
ale zase je potreba rozdelovat jednotlive hudebni styly,protoze nekdo proste slysi slovo "DJ" a vybavi se mu rovna basa,beat a nakej kopak...coz je ovsem chyba,ptze napriklad trance a techno je neco naprosto jinyho...v technu de hlavne o tu jednotvarnost,o RYTMUS,kdezto v tranceu jde HLAVNE o tu melodii...to jen tak naokraj:)

Belenor
09.09.2004 13:54
Mno, spis vyhledavam kvalitni hudbu nez kvalitni texty, preferuji instrumentalky nebo pisne v cizich jazycich, protoze cesky bych jim rozumel bez soustredeni. Takze by se mi DB mozna i libil. Stahnul jsem si na jejich webu dva vzorky, ale z toho si clovek obrazek neudela. KAzdopadne poslechove prijatelne (oproti treba teknu, ze :-)

SirPesZ
09.09.2004 13:21
Jo, textama se chlubit nemůžou :-).
Divokej Bill je takový na pomezí... nejlepší bude, když Ti dám ty vzorky.
Ale taky třeba pomůže výčet základních nástrojů. V kapele je jich 8 (jsem to na jevišti počítal, je to jediná kapela, na který jsem byl na koncertě dál, než je NMnM) a maj tam bicí, el. kytaru, basovku, akordeon, banjo, akustickou kytaru, housle a pak další nezákladní.
Na <A HREF="http://www.divokejbill.cz" TARGET="_blank">DivokejBill.cz</A> se dá stáhnout něco ve formátu MP3 (a několik málo kvalitních AVI), ale nevím co všechno.

Naposledy upraveno: 09.09.2004 13:22, SirPesZ

<< | <> | >>