Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
13.11.2025 (216.73.216.2)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>

SirPesZ
08.11.2004 18:54
Přesně tak :-).
Welcome to my world of death and pain
MATINO
08.11.2004 18:34
to oscarius : mno :))) , opravdu skoro
Oscarius
08.11.2004 18:30
Tak jsem si byl ted po dlouhy dobe zahrat a to je fakt mazec hehe :). Ja uz to vubec nesleduju, ale skoro vsichni, co jsou zde registrovani uz take moc nehrajou, ze?.. Mimo RoR teda...
4D61792074686520666F726365206265207769746820796F752E2E2E00

SirPesZ
08.11.2004 18:06
Já povídky píšu. Poslední se jmenuje Titanic... Do háje, splet jsem si diskuzi :-).
Ayreas
08.11.2004 17:44
Bele: diky za ten server Last Hope :o)
MATINO
08.11.2004 17:24
to tomicolo , jj fakt moc dlouhý , proto povídky nepíšu ;)

Belenor
08.11.2004 14:07
Vsak mame kulturu :-)
Maxell
08.11.2004 13:19
Založte si diskuzi na ty povídky ;-)
566344
08.11.2004 10:53
Koprajz: Mno, nevim co se stalo, ale od jiste doby se ma 2400 AMD chova jak 850tka. A furt nemuzu prijit na to, ze proc. A pokazde se hrabat ve woknousech se mi nechce, takze to tak nejak nechavam byt... :-/
Alda
08.11.2004 00:13
omg :D precetl bych si to ale chvilku nemam... mozna pak :D ale je to fakt dlouhy...
I am your Father
Tomicolo
07.11.2004 23:55
KOPR: To melo byt dlouhy.... najdi si na to nekdy chvilku... je t ocelkem dobry ;)
Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.

KOPRajs
07.11.2004 23:52
Aaaaa, kdo to jako bude cist???
Pavle, ten pribeh ze zivota bezneho uzivatele Picarda je docela desivy, nicmene mohu potvrdit...
Tomicolo, to tvoje cist nehodlam, delka me odradila...
Tomicolo
07.11.2004 23:36
Předem se omlouvám :)
Ale tady je jedna povidka... je vymyslena, takze se mi nesmejte :)
<br>
<br>
1. díl - Prolog
Amidas útočí svým velkým mečem, a knight Kron se sklátí pod náporem hbitých, rychlých útoků podaných rukou knighta Amidase.
Kron z mokré půdy podává ruku zkrvavenou po boji s Amidasem, aby podal svůj prsten jako důkaz své podřazenosti, natož knight Amidas jemně oddělí Kronovo zápěstí od jeho předloktí svým velkým mečem.....
Nyní se ze zálohy snaží zaskočit pár bojovníků, kteří bojovali po boku Krona.....Amidas se na ně znuděně podíví a ze svého koženého kabátu vyndá lehkou trojitou kuš  a postřílí je jako zparchantělé otroky.......tudíž mu příbidou experience body a z Amidase se stává Master s novým kouzlem "mrtvá držka" co je mrtvá držka si napíšeme v příštím díle.....

2. díl - Amidas Master aneb nadřazená rasa
V minulem díle jsme si vyprávěli o tom, jak Amidas postřílel bojovníky jestli jim tak můžeme říkat, svou kuší koupenou ve skvělé kovárně "kočárkárna 12 Praha 4 Modřany" a také jsme se zmínili o Amidasově kouzlu mrtvá držka.
Amidas se rozhodl vyplenit pár bezvýznamných vesnic a tak si řekl, že použije své nové kouzlo
Kouzlo ho ale velmi zklamalo, protože až na trhaný obraz kouzlo nic nepřineslo......
Nyní Amidas upadá do hlubokého spánku a usíná na dobu neurčitou.
Až vstane, určitě začne s pleněním

3. díl - Šokující událost
Master Amidas se probouzí a u jeho paže mu leží zkravavený dopis, který mu přinesla ta ku*wa, kterou si dal minulou noc, ale to odbočujeme od tématu... otevře dopis směrovaný pro: "Pan Amidas - pán mrtvých"...bojácně dopis otevře s povýšeným sebevědomím a na první dech začíná číst: "Můj pane rytíři všech rytířů budeš zcela šokován".........................................Amidas hned věděl o koho jde a tak znechuceně čte dál....."Ano jsem to já, Rytíř Kron. Možná se divíš, ale nezemřel jsem tak strašnou smrtí. Vlastně abych podotknul, nezemřel jsem vůbec, až na to, že teď píšu jako dobytek, pač tu pravou rukou kterou jsem psal, jsi mi, ty čů*áku usekl!!", Amidas se pousmál, "a levou psát neumim, zatim se jen zaučuju! Píšu ti, ty ku*wo, že se s tebou utkám v souboji jako muž proti muži u zeleného mostu zítra večer"......KONEC dopisu......Amidas se zamyslí a říká si: "Musim zajít na gobliny naexpit se, abych dostal nějaký to pěkný kouzlo a jednou provždy Krona smetl z povrchu Zemského!

4. díl - Tajemný souboj
Master Amidas vyjíždí se svou karavanou, kterou získal při plenění vesnic! K Amidasovi přicválá jeho řadový voják a povídá mu: "Mastře Amidasi, na průzkumu naši elfové"......"Moment, naši elfové? Jací elfové, můj vojáku?", povídá Amidas". "Ach pane, promiňte mi tu moji sklerózu, při plenění minulé vesnice jsme získali 5 elfů, výborných lučistníků!" Amidas mu hbitě odpoví: "Sqělá práce, můj vojáku, povyšuju Tě na mého poradce. Budeš sbírat hovna po koních, aby nepřítel nepoznal, kudy jedem a teď mi dopověz, co objevili ty významní elfové." "Mno, objevili Gobliny, ale je tam i jejich pan Karak!", povídá voják. "Karak?!?!" Amidss se zděsí a říká mu: "Vždyť to je pán goblinů!" Voják mu přikývne a říká: "ale PANE, máte přece to nové kouzlo mrtva držka.." Amidss ho ale usměrní, říká "hmm, nové kouzlo, zcela nepoužitelné... K čemu mi asi, ku*wa, bude trhanej obraz?!" "Ach, tak v tom případě, pane můj, ho udoláte silou své paže, tak jako jste udolal rytíře Krona Velskeho!" "Ooooooo vojáku, nepovídej mi o tom, zítra se s ním mám utkat !!! Pořebuju gobliny porazit!" A tak pokračujou dál a v tom je v dálce vidět černé torso pod stromem..........

5. díl
Kron Velský rozmlouvá se svými rádci a také se svým plastickým chirurgem, který mu udělal celkem komicky vyhlížející náhradní ruku, zato prý 100 %ně funkční! Sedí tak pod svým stanem, dumají, přemýšlí, avšak najednou do stanu přichází naprosto cizí osoba! Rytir Kron uchopí svůj meč a povidá: "Ustup stranou satane!". Ale osoba ho vyzve, ať se radši posadí! Když osoba postupuje ve skomírajícím světle ohně, Kron pozná, že je to jeho starý příitel! "Ach ne!! Trode to jsi ty? ale vždyť.......jak........ale....." "Ano, můj příteli, byl jsem unesen, ale vrátil jsem se. Hodně jsem toho zjistil, co se týče Mastra Amidase!!!! Ukrýva něco, co by se nám velmi hodilo! A také jsem se dozvěděl, že se s ním zítra hodláš utkat!", povídá Trod. "Nazval bych to souboj cti, můj přiteli, Trode. Právě se se svými rádci radím, jak lstive zaútočit." Trod se posadí k nim k ohni, odloží svůj meč ke svým nohám, podloží si bradu rukou a premýšlí." V okoli ohně je slyšet pouze mumlání starých rádců, kteří kroutí hlavou a tlachaji. Trod nejistě povída: "Příteli můj, možná bychom mohli do Stekyje!" "Do stekyje?" povída Kron. "Ano do stekyje! Žijí tam Nubijští lučistníci!! OOOO ano, výborný nápad, Trode, naši staří přátelé."

6. díl - Kolabs
Master Amidas, jako první přijíždí na svém černém, krví potřísněném hřebci. Zastaví se a nemůže uvěřit, co jeho oči spatřili! Amedis seskočí ze svého koně a jeho bojovníci pocupitávají na koních kolem něj a nevěříce koukají na to, co mastra na tolik šokovalo.
Uviděli velmi starý mohutný dub, na kterém krákali tři havrani odporující chladivému větru ze severu. Master padnul na kolena a hlavu si opřel o svůj meč! Z dubu vyčníval velký oštěp, na kterém byl přivázaný provaz, zbarvený azurově modrou barvou. Master provaz odsekl a torso zkrvavené poškrábané a zcela zdecimované se zkutálelo po mírném svahu k jeho nohoum. Z koně seskočil i mastrův věrný bojovník a ptá se Pána mrtvých, kdo to je. Pan Amidas mu povídá: "Tohle je můj otec! Před dávnými časy, ještě když jsem byl dítě, ho odvezli Droidi, páni blesku a světla!" "Proč můj pane?" "Proč ho odnesli? Prý skrýval ve svém těle něco, co je pro jejich kulturu velmi důležité! BYLA TO VŠAK LEŽ A ODENSLI HO ABY NÁŠ KMEN PAK MOHLI VYDÍRAT. Jenze náš kmen neměl ani naturalie, ani zlato, ani magica, aby jim nabídl nejaká kouzla! Říkali, že ho zabili! Od té doby jsem ho neviděl, až doteď a teď vysí mrtev přivázán k tomu podivnemu oštěpu.
Nastala chvilka ticha. Amidas se již chystal odžíznout tělo svého mrtvého otce, ale tělo se však pohne a snaží se něco v zápalu bolesti říci Amidasovi! Začíná mumlat a Amidas se k němu přikloní. "Můj otče, ty žiješ! proklínám Droidy, proklínám je!! Společně se jim pomstíme a taky....", otec ho ale přeruší a napolsed vydechne a říká: "Synu, nezapomeň, ATRIS!!!! nezapomeň...." a ve velké křeči bolesti umíra..... Amedis vstane a do okolí řve: "PROKLÍNÁÁM VÁÁÁÁÁÁÁÁS!!!!!". V ohlušujícím řevu, volně proudícím do okolí hory, tři havrani vylekaně odlétají ze stromu........bojovník se Amidase ptá: "ATRIS? Můj pane, co je Atris?" "To nevím, můj vojáku, ale časem se vše vyjasní, jak říkával můj otec." Nyní však přiběhne s rozseklou hlavou neznámý bojovník a rozklepaným hlasem říká: "Pane, naši linii napadli Goblini! Zbytek karavany utíká na pomoc zbylím vojákům !

7. díl - Souboj náhod
Posledni nával bojovniků v čele s Amidasem, s hrdým pohledem, s paží vztaženou a v pěsti svírajicí svůj meč přicválali na bojiště, kde bylo téměř vše mrtvé. Hořely přístřešky a byli slyšet sténenající stateční Amidasovi bojovníci.
Amidas udá příkaz, aby rada zastavila. Nyní je pouze slyšet praskani ohně a sténýní. Amidas povida: "Co se tady kruci stalo?!" Az nějaký bojovník zvolá: "PANE! Hleď, tam nakopci!!!". "CO to je ?????" "Myslím, že náš poslední voják utíká směrem k nám a za ním je spousta goblinů!" "Musíme mu pomoci!", zvolá ! Přiklusají k němu, hrstka goblinů se obrací a ustupuje o několik metrů zpět. Po okamžitém eskortu se ho rychle ptají: "Válečníku, co se tu stalo?" Můj pane," povídá voják, "teď není čas na rozpravování! Naši linii napadli goblini a všechny nás pobili! Ani to nestačil říct a ze zálohy jim vpadli goblini do zad! A začala bitva, po které Amidas tolik toužil, aby nasbíral experience pointy!! Amidas dal pokyn elfím lučištníkům, aby se stáhli za ně na vyvýšeninu a mířili na hlavu! To, co se však stalo, bylo nemožné! Výborní elfští bojovníci byli proti Gobliní zbroji prakticky nepoužitelní! Známá výborna gobliní zbroj opět nezklamala, elfské šípy zklouzávaly po zboroji jako když přejedete brouskem hladkou čepel nově ukovaného meče! Celý souboj však stál pouze na odhodlanosti a morálce bojovníků, které plně podporoval svou silou master Amidas! Amidasovi docházely síly a tak se odhodlal podpořit válečníky svými kouzly, zatím sice ne moc dobrými, ale ještě nic jiného nebylo! Vztahnul ruce k nebi a nad jeho rukama se začal tvořit modrý mrak plných rychle se pohybujícich malých kuliček které postupně dostávaly naoranžovělou barvu! Amidas udal směr svýma rukama a hrůzně vyhlížející modrý pruh plný oranžových kuliček téměř žádné škody neudělal, až na pár zničených zbrojí, pod kterými bolestí a zuřivostí řvali goblini! Toho si ihned věimli na oko přesní elfové a začali využívat těchto drobných zranění a takto postupně vyzabijeli menší počet goblinů! Až nakonec Amidas zvolal: "MOJI BOJOVNICI ZASTAVTE!!!!"
Z poza padlých goblinů vykráčel sám velký Karak, který povídá: "Ooooooo, sám velký Amidas, co tu chceš?!". "Tvoji smrt, Karaku", zvolal napřahnutý se Amidas, chtící stít Karakovu hlavu, ale Karak se mu hbitě vyhne a povídá: "Nemůžeš mě zabít, Amidasi, ani poškodit svým chabým kouzlem, ale mohu Ti nabídnout vzájemné přátelství!" "Pratelstvi??", ptá se udivený Amidas, "Proč?" Moc dobře vím, že soupeříš s kmenem Krona Velského a také vím, co ty ne. Že Kron Velský se chystá se svými starými přáteli nubijskými lučištníky lstive zaútočit na tvoje řady! Amidas dále rozpráví s Karakem, mezitim však zbytek bojovníků staví tábor, aby ošetřili raněné a odpočinuli si ! Je večer a v táboru je naprosté ticho je slyšet pouze vytí vlků a šum trávy. Amidas si vduchu vychvaluje své nové kouzlo ze zabitých goblinů !

8. díl - Strastiplná cesta
Kron Velský po večerní rozmluvě se svými přáteli a Trodem šel spát s obavami na příští den! Kron jako každé ráno zahajoval svým tréninkem s mečem! Tentokrát ale měl protovníka nejen dřevěného panáka! Bojoval se samým velkým Trodem, známým tím, že jeho meč je jeho pravá ruka. Avšak co Trod zjistil bylo zajímavé překvapení! Za ta leta poháněna zlobou a touhou zabít Amidase, se dopracoval k neuvěřitelnému zacházení s mečem. Jeho schopnost udolat bojovníka svým mečem byla až neuvěřitelná. Jeho rychlost, hbitost! Málokterý bojovnik by ho porazil! Pouze kouzla mu chybí, neměl totiž takové štěstí jako amidas, aby se spřátelil se známým Xonem, pánem všech kouzelníků, který se přidal k temné straně. Boj začal! Trod s velkým sebevědomím zaútočil jako první, ale Kron provedl hbitou obranu a zároveň dokonalý protiútok, který zcela Troda odzbrojil! Trod povída: "Ochh, výborně, můj příteli! Vyborně! Naše cesta bude o to jednodušší s takovým uměním, co ovládáš!" Kron se jen pousmál a povídá: "Pojďme se připravit." Kron dal pokyn a jeho šlechetná armáda vyrazila s chutí na svoji nebezpečnou, avšak důležitou cestu!
Za celou tu dobu neměli naštěstí žádný problém. Až tu u dřevěného srubu přilítl havran a pomalu poskakujíc směrem k nim zvedl hlavu, zamáaval křídly a najednou se vznesl červený oblak a místo havrana zde stál Udatný muž v černém hábitu! Byl to prorok! Kron se ihned ptal, co tu pohledává. Prorok povídá: "Přeletěl jsem hory, krajiny a lesy, avšak usadil jsem se na stromě, na kterém vyselo torzo nějakého muže. Přicválali k němu muži na koních a jeden z nich byl Amidas! "Amidas ?????", vyhrkl Kron. Ano, Amidas, můj pane, a přicházím ti říct, že se spolčil s Karakem !!! To však ale Kron nečekal a přepadl ho pocit beznaděje!!!!!!

9. díl - Souboj
Amidas..... Jméno, které když někdo v Kronově kraji vysloví přebíhá mu mráz po zádech! Vidějí v něm zlobu a hněv, ale je prý čestný a jak mu Kron napsal, že se utkají v souboji muž proti muži a tak se taky stane!

Když Kron vyslechl proroka, došel konečne k táboru nubijských bojovníků, kde se k jeho vojsku pridala celá řada dobrovolných nubijských lučištníků, protože sami nubijští bojovníci byli stále více a více zužováni nájezdy Karakových nájezdníků. Vydal se na cestu k zelenému mostu. Stejně tak Amidas. Avšak co Kron nečekal, že Amidas má něco s sebou a to nejlepší gobliní brnění Trydyn s nejlepši Crimson hemou! Stejně tak meč kovaný z nejkvalitnější oceli povrchově kalenej! Tvrdost a pevnost sama je tento MEČ! Jen v souboji se ale pozná, jeslti je lepší meč nebo umění! Jako první na místo dorazil Kron. Nedočkavej na svém koni se procházel na mostu, až najednou je slyšet koně a na něm jezdec. Byl jím samozřejmě Amidas. Seskočí z koně, přikráčí ke Kronovi, sundá helmu a znuzeně se skřiveným úsměvem povídá: "ohh, sám velký Kron přijel" "Hmm, starý příteli"... Kron mu skočí do řeči : "Dost těch nesmyslů! Koukám, že máš nejnovější gobliní zbroj. No uvidime, jestli Ti k něčemu bude!"
Boj začal!! Amidas zaútočil jako první a to velmi tvrdě! Jen tak tak Kron odvrátil útok, snažil se útočit na nohy, avšak zbroj Amidase byla natolik pevná, že Amidas neutržil ani ránu! Bojovali hodiny a hodiny, když najednou na oba zautočila podivná stoveření.....postřelili je temnými oblaky hustého dýmu, který je oba omráčil a svýjejíc se chvíli na zemi bolestí se jim pomalu vzdaloval svět před jejch očima! Zdálo se jim, jako by umírali. V tom se jim zastavil tep, dech a byli zmrzlí až do morku kostí! Byl to nově vyvinutý dým, který dokáže pozastavit činnost těla na v celku dlouhou dobu

Zbytek jeste neni, tohle byla prvni cast :)

Naposledy upraveno: 07.11.2004 23:37, Tomicolo

Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi.
566344
05.11.2004 16:00
Belenor: Jo, picard je s jednim C, ale jinak si myslis, ze jde o vtip? ;-)

SirPesZ
05.11.2004 15:19
Ł0Ł

Belenor
05.11.2004 15:11
Nemame tu na vtipy diskuzi? :-) btw picard je s jednim c, myslim :-)

Naposledy upraveno: 05.11.2004 15:11, Belenor

566344
05.11.2004 14:50
STARTREK : Palubní SW od Microsoftu

WORF: Kapitáne, blízí se k nám tri Romulanské válecné lode !
PICCARD: Na obrazovku.

Na hlavní obrazovce se zjeví nepravidelné horizontální cáry, kazdá široká presne jeden pixel.

PICCARD: Date, co se stalo ?

DATA: Kapitáne, hlavní obrazovka neobsahuje dostatek pameti na zobrazení obrázku v tomto rozlišení. Mohl bych navrhnout, abyste zvolil menší rozlišení?

PICCARD: Provedte.

Obrazovka se zatmí a pak se na ní objeví obrázek slozený z velkých barevných ctverecku. Uprostred lze rozeznat tri objekty, které by mohly být Romulanské válecné lode, ale spíš vypadají jak postavicky ze hry "Space invaders" .

PICCARD: Date, otevrete komunikacní kanál a odvysílejte Standartní Romulanský pozdrav. Data vezme ze zeme presýpací hodiny, které tam mel, otocí je a polozí na konzoli pred sebou. Potom zmáckne pár tlacítek a nekolik dalších sekund nehybne sedí. Na obrazovce se zatím zableskne od jedné z Romulanských lodí.

WORF: Kapitáne, blízí se plasmové torpédo !

PICCARD: Aktivujte štíty !

DATA: Je mi líto, kapitáne, ale stále se snazím dokoncit Váš poslední príkaz. Musím Vás pozádat, abyste pockal s dalšími príkazy, dokud neskoncím provádení posledního príkazu.

PICCARD: Co to má znamenat ?!? Date, tohle je DÚLEZITÉ ! Ihned aktivujte štíty!

DATA: Je mi líto, kapitáne, ale stále se snazím dokoncit Váš poslední príikaz. Musím Vás pozádat, abyste pockal s dalšími príkazy, dokud neskoncím provádení posledního príkazu.

LAFORGE: Dovolte, kapitáne, [otocí se k Datovi] Control-Alt-Del, Date.

[Datao dstraní presýpací hodiny z konzoly a vratí je na zem.]

DATA: Romulané neodpovídají na standartní Romulanský pozdrav. Stlacte muj nos pro zrušení operace a návrat do Windows. Zatáhnete za mé levé ucho pro uzavrení komunikacního kanálu, který neodpovídá. Prijdete o veškeré informace zaslané Romulany. LaForge zatáhne za Datovo levé ucho.

PICCARD: Aktivujte ...

Náhle velitelským mustkem otrese silný výbuch. Celé osazenstvo mustku je hozeno na zem. Sprška jisker odletí od rídícího stanovište Wesleyho Crushera. Wesley je odhozen dozadu.

PICCARD: ... štíty, Date !

DATA: Snazím se, pane.

RIKER: Všechny paluby, hlaste rozsah škod !

WORF: Kapitáne, Wesly Crusher je zranen. Je zrejme v bezvedomí.

Data opet sebere presýpací hodiny, polozí je na konzolu pred sebou a zmáckne nejaká další tlacítka. Pár sekund nehybne sedí a pak odlozí presýpací hodiny zpet na podlahu.

DATA: Štíty jsou nyní aktivovány, kapitáne.

PICCARD: Pozde, ale prece. Worfe, zamerte všechny fázery na velitelskou Romulanskou lod!

WORF: Ano, pane !

Worf zmáckne pár tlacítek na pultu zbranových systému.

PICCARD: Date, prevezmete rízení a provedte úhybný manévr.

DATA: Je mi líto, kapitáne, ale nemám nainstalován príslušný ovladac zarízení.

PICCARD: Tak si ho sakra nainstalujte!

DATA: Prosím, vlozte Instalacní implantát c.1 do mé pravé nosní dírky.

PICCARD: Rikere, kde máme Datovy instalacní implantáty?

RIKER: Dal jsem je Jordymu.

LAFORGE: [prekvapene] Co ?!?!? Myslel jsem , ze je máš ty !!!

PICCARD: Date, nemáš instalovatelné ovladace zarízení ulozeny v pameti?

DATA: Negativní, pane. Prosím, vlozte Instalacní implantát c.1 do mé pravé nosní dírky.

PICCARD: Date, NEMÁME Váš Instalacní implantát c.1!

DATA: Nelze císt z jednotky "pravá nosní dírka". Zrušit, Opakovat, Chyba?

PICCARD: Zrušit!

DATA: Nelze císt z jednotky "pravá nosní dírka". Zrušit, Opakovat, Chyba?

PICCARD: No tak teda Chyba!

DATA: Aktualní nos je neplatný.

Data se nakloní nad rídící pult a zmáckne na konzoli pár tlacítek. Lod se najednou nakloní, obrázek Romulanských lodí se posune na jednu stranu obrazovky a odnekud z lodí se zacne ozývat vysoký hvízdavý zvuk.

LAFORGE: Date, co to ksakru deláte ?!?!

PICCARD: Rikere, máme císlo na Servis pro Data ?

RIKER: Ano, pane, ale kdyz jsem jim posledne volal, musel jsem dve hodiny cekat, nez jsem vubec mohl s nekým mluvit. A dotycná osoba nebyla vybavena informacemi o modelu androida, jakým je Data. Ta zenská mela specializaci na prumyslové tezkotonázní roboty. Najednou pohasnou všechny svetla na mustku, obrazovka ztmavne a všechny známeé zvuky vetráku, pípání, motoru atp. zmizí. Po nekolika vterinách se rozsvítí cervené nouzové svetlo. Data stojí u konzoly pocítace, absolutne bez pohybu.

PICCARD: Co se stalo ???

LAFORGE: [prohlízí rídící stanovište] Porucík Data zpusobil Generální porušení ochrany jádra reaktoru.

PICCARD: Tihle androidi vypadají na první pohled bájecne, ALE DOOPRAVDY JSOU NANIC !!!

Matné svetlo transportního paprsku zazárí ve tme a na mustku se zmaterializuje šest Romulanu v plné zbroji. Za chvíli na to se objeví sedmá postava Ferengijce.

FERENGIJEC: Smel bych Vám predvést nový Macintosh, Kapitáne ? KONEC
Jack
05.11.2004 12:20
Editovat, Smazat
Taky sem koukal jak vyvalenej...
Tohle je fakt desny:(
566344
05.11.2004 11:59
Jeste neco prihodim - ale to uz neni na smich. By me zajimalo, zda stejnym zpusobem strezi tu "demokracii" po celem svete. POkud ano, tak buh chran demokracii. :-(

http://www.novinky.cz/04/32/68.html
Jack
01.11.2004 23:54
Editovat, Smazat
Kazdej si neco poslete:oD
<< | <> | >>