|
| Jaké je téma této diskuze?Zakladatel: Belenor | << | < | > | >> |
 Belenor 12.04.2005 18:24 |
A kde tam je slyset? :-) btw ted jsem na modemu a teda strasne dlouho se vam to nacita :-/ ty obrazky
aha bgsound, jo, ben's themeNaposledy upraveno: 12.04.2005 18:29, Belenor |
 KOPRajs 12.04.2005 18:14 |
hehe alias JF theme, viz http://jf-web.wz.cz/main.html ;-) |
Alda 12.04.2005 18:13 |
nej je Obi-wan Kenobi Theme pozdeji prejmenovane na force theme z puvodni trilogie :) I am your Father |
 Belenor 12.04.2005 18:11 |
Kdyz vy muzete zasirat databazi srackama typu alkohol a huleni, tak my muzeme zasirat databazi srackama typu IM. |
 SirPesZ 12.04.2005 17:40 |
Naštěstí jsou i Belovy, takže bez cenzury :-) Welcome to my world of death and pain |
defila 12.04.2005 17:37 Editovat,
Smazat
|
koukam ze plno vecneho spamu o IM.... |
 SirPesZ 12.04.2005 17:28 |
No právě. Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 12.04.2005 17:22 |
Mno, spousta IM skladeb ma pribeh, ktery vizualizovat jde. |
 SirPesZ 12.04.2005 17:19 |
He :-). A tak něco natočíme a jako kulisu to tam dáme :-). Ty jo, ale to není zas tak blbej nápad. Když je podle toho hra... Dovedeš si představit nějakou "scénku", která by byla podlazená hudbou z IM? To by moh bejt nářez. A vem si třeba ten sing of the cross a do toho nějakou depkařskou pasáž hlavního hrdiny... w0w, to přednesu jako návrh. Hm, tak mě napadá, že to asi nikdo jinej nepřijme, ale za pokus to stojí :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 12.04.2005 17:07 |
Aces High - uvod, jo :-) Hallowed be thy name - instrumentalni pasaz - jo :-) dobry muze byt kombinace Hallowed be thy name + vystup na sibenicni vrch (skoda, ze me to nenapadlo, kdyz jsem loni na jeden sel) |
 SirPesZ 12.04.2005 16:42 |
No, že bych si udělal řidičák? :-) Když už jsme se rozkecali (nebo aspoň já), tak musím zmínit určitě Aces High. Ten rozjezd na začátku je úplně bomba. A třeba písnička, která zase k IM přivedla mě je hlavně Hallowed Be Thy Name (Number of the Beast). Takovej ten naléhavej hlas a takovýty kytarový pasáže, který začínaj kolem 3:50 a končej kolem 6:30. (a hlavně potom od 5:50, ty mě vždycky dostanou, hlavně když si je pouštím večer, když po "únavném" dni večeřím v místnosti osvětleném malým zdrojem světla a jsem v místnosti sám, mňamka). Jinak Blood Brothers je fine valčík (maj i jiný, ale ty jsou méně valčíkové) :-).Welcome to my world of death and pain |
Freezer 12.04.2005 16:40 Editovat,
Smazat
|
Nebo si vemu do walkmana Landu např. |
Freezer 12.04.2005 16:40 Editovat,
Smazat
|
Já když jedu v autě - samozřejmě s rodičema :-), tak nejradši spim, protože poslouchat je je úmorný :-))) |
 Belenor 12.04.2005 16:29 |
To je jedno, ne? jindy spamujou oni, ted my :-) S tim trooperem jsem ti tedy rozumel dobre :-)
Ono obecne mi prijdou maiden do auta fajn. Treba takova skladba Nomad z BNW ma instrumentalni pasaz, ktera pri jizde autem ve mne vyvolava pocit dalek, obzvlast, kdyz treba jedu do zapadu slunce nebo tak :-) |
 SirPesZ 12.04.2005 16:25 |
Hehe, to musí bejt nářez (s tím autem). Nevim, jestli mi dobře rozumíš. The Trooper se poprvé objevil na Piece of Mind a pak na každým výběru :-). Ale v Rock in Rio je skvělá atmosféra od diváků, si to poslechni. Jinak k tomu Sign of the Cross: Přesně tohle myslím ;-). A tak od 7:50 to je taky good ;-). I gdyž ten počáteční standing alone... To je pro mě už něco jako droga a ještě v Dickinsnově podání. Na tuhle pasáž má lepší hlas, i když na ten zbytek X Factor už ne. Tam je lepší "ten druhej, kterej nevim jak se jmenuje" :-). (hehe ostatní z toho asi hodně maj, co?)Naposledy upraveno: 12.04.2005 16:28, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 12.04.2005 16:19 |
The Trooper je z jineho alba, ne? teda pokud nemyslis vyber rock in rio :-)
Sekanej zpev - rozumim :-) "Standing alone in the wind and rain Feeling the fear that is growing..."
to?
a potom kdyz zacne instrumentalni cast cca od 5:30, to zacne ukapavat atmosfera jeste vic :-) Nekompromisni choppy rytmus, nahle zvysujici se optimismus, prechazejici v kulometnou palbu a finalni nářez. Jo, Sign of the Cross me dostal, to me privedlo k IM. A predstav si to v aute za volantem, pelaseje po dalnici. |
 SirPesZ 12.04.2005 15:47 |
Z těch "nových" se mi líbí akorát Duel Fates (nebo jak se to jmenuje) a Droid Martch.
Bel>>> Dobrý (to s tím svatebním pochodem) ;-). Jinak, co se atmosféry týče, mi připadne hrozně povedená písnička Sign of the Cross, jak tam je asi po dvou a půl minutách mručení takovej ten "sekanej" zpěv (nenacházím lepší výrazy). A ještě lepší, než na X Factor to je na Rock in Rio, protože se tam Dickinson do toho hlasu víc opírá a ty lidi tam taky dělaj skvělou kulisu. A díky lidem se mi hrozně líbí The Trooper, ze stejného alba. Hm, to jsem se trochu rozepsal... :-)Naposledy upraveno: 12.04.2005 15:51, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 KOPRajs 12.04.2005 08:27 |
Mne se ta hudba z E3 docela libi, samozrejme atmosfera je ponekud odlisna nez v predchozich epizodach. Myslim, ze az uvidime film a uslysme tu hudbu tam, budem si ji jeste dlouho poustet :o) |
 Belenor 12.04.2005 06:54 |
Panove, jedine motiv Hana a Leiy, to je nejromantictejsi hudba co jsem kdy slysel, to mi vzdycky beha mraz po zadech. A hned v zavesu Luke&Leia, nasleduje Force theme, az nekde v dali pokulhava Imperialni pochod, ktery je sice majestatni, ale neprijde mi tak dobry.
A nebo kdyz chcete fast action, tak jedine TIE Fighter Attack neboli "Here they come!" To mam pak v aute pri rizeni tendenci uhybat laserovym strelam nepratel, pac tahle hudba byvala jako doprovod ve hre X-wing, kterou jsem kdysi paril.
The Throne Room z E4 jsme s manzelkou meli jako svatebni pochod :-) Takze tady to bude u me nostalgie a emoce.
Kdybych mel zminit neco z E1 a E2, tak musim rict, ze s opakovanym poslechem chapu, ze je to stejne dokonala vec, jako hudba u E4-6, ale v jinem smyslu, nejsou tam tolik vyrazne motivy, ale v kombinaci s filmem je to super, takze pocitam, ze E3 na tom bude podobne. |
Oscarius 11.04.2005 20:54 |
Jako ez starych epizod je skvely skoro vsechno. Death star, Binary sunset, Tales of Jedi knight, Learn about force atd. atd. Naposledy upraveno: 11.04.2005 20:54, Oscarius 4D61792074686520666F726365206265207769746820796F752E2E2E00 |
| << | < | > | >> |
|