Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Veřejná > Jaké je téma této diskuze?
20.04.2025 (18.116.241.140)

Jaké je téma této diskuze?

Zakladatel: Belenor

Bavte se tu o čem chcete, ale počítejte, že jsem zloduch mazací.

Hraní: https://www.facebook.com/groups/jedi.order.cz/

<< | <> | >>
Fox
20.11.2017 23:37
hehehe :)

no, ja delam administratora pocitacu na strojich tezke kolejove mechanizace (linux, windows i MS-DOS a v nich programy zjednodusene receno prumyslova automatizace + mereni (vyhodnocovani) atp...)

a zrovna dneska jsem byl v Blave a po asi 3 hodinach nahazovani novejsiho kernelu do linuxu v hartkor podminkach v masine na mereni podelneho rezu koleje (sada laseru + CCD kamery) ted nekecam: jsem si vzpomnel jak mi KOPR pomahal nahodit muj prvni pocitac s linuxem.. nevim jestli si to KOPRe pamatujes, ale stali sme na Padu (bespin streets) a tys mi pres whisper ve hre radil co jak napsat, tak aby mi slo vse co jsem potreboval, tehdy toho moc nebylo :D

nikdy nezapomenu na tvoji hlasku: linux jednou nakonfigurujes a pak uz ho preinstalovavat nikdy nemusis, proste jede :D

btw: ja instaluju jk2 do kazdyho svyho kompu ikdyz to treba ani nezaparim, ale mam to tam a jsem rdy hrat 24/7 :D dokonce i v Macu mam jk2 koupeny :D

btw2: nema nekdo cislo na Oscaria? :) nedame mu vedet taky? :)

edit:
tehdy jsem mel nick Dooku bych rekl :D

Naposledy upraveno: 21.11.2017 17:47, Fox

You can't predict your future, but you can follow your dreams.

KOPRajs
19.11.2017 23:40
Jestli si to pamatuju spravne, tak v Player config si zvolis, jestli budes Jedi nebo Mercenary, a nasledne si rozdelis body na jednotlive Force powers. Taky ale muzes byt treba Boba, pak samozrejme nemas silu, ale muzes pouzivat zbrane a Jetpack.

Belenor
19.11.2017 09:42
Tak mám staženej ten Force Mod, ale moc to nechápu :-) Jsem myslel, že tam budu mít síly, ale nemám :-)
deXter
16.11.2017 21:12
Jo skupina bude ideální. Ujme se toho někdo?

Belenor
15.11.2017 16:06
Skupina na FB nezni uplne marne :-)

KOPRajs
15.11.2017 14:00
Tak to bude s tou domluvou asi slozitejsi :-D

Mozna udelat skupinu na FB? Pripadne vytvorit vzdycky udalost, kdyz se bude planovat hrani?

P.S. Prohlizel jsem si ostatni stare diskuze a zjistil jsem, ze uz jsme ten server s ForceMod 2 kdysi zkouseli (tema "Zajem o novy server?").

Mimo jine jsem tam nasel toto:

"Takze tady si stahnete archiv http://jf-web.wz.cz/downloads/Archive.zip a rozbalte ho v JK2\GameData\..."

Ten link kupodivu stale funguje, takze pokud by chtel nekdo zkouset ten ForceMod 2 server, tak bych doporucoval si to stahnout :-)

Belenor
14.11.2017 19:35
No, vzhledem k mému technickému vybavení je nejvíc real time asi SMS, i když i těch si umím nevšimout, pak občas používám ten facebook, no

KOPRajs
14.11.2017 18:46
Co ja vim? :-) Zalezi na tom, co kdo ma... ICQ uz je asi out, ale treba Skype, Facebook, Hangouts, pri nejhorsim SMS ;-)

Belenor
14.11.2017 06:01
Jaký real-time nástroj doporučuješ? Se v tom moc neorientuju :-)

KOPRajs
13.11.2017 17:31
Btw. Nasel jsem tam jeste konfiguraci serveru s ForceMod 2, tak jsem ho pustil taky (stejne IP, port 28071), kdybychom meli chut si trochu zablbnout a neomezovat se jen na duely .-)

P.S. Je tam nastavene sv_allowdownload 1, tak by si to melo vsechno potrebne stahnout ze serveru samo, kdyz si povolite cl_allowdownload 1 u sebe.

KOPRajs
13.11.2017 17:25
Asi by to chtelo nejaky real-time komunikacni nastroj, takhle to s tou domluvou je trochu kostrbate :-)

Belenor
12.11.2017 16:22
Sorry za pátek, byl jsem neplánovaně chlastat s kolegy.

Přidal jsem server na stránku se servery: http://rs.majerco.net/doc/servery/

A zkusím se tam dneska někdy po osmé ukázat.

Belenor
10.11.2017 11:38
Zajímavého? Já programuju v Cobolu :-D

Server večer zkusím, pokud si vzpomenu :-) Ale nejdřív tak někdy po půl deváté.

KOPRajs
09.11.2017 16:48
Maxell to tu taky jeste cte? :-)

Ja jsem to samozrejme nemyslel nijak zle, Petre, tak nejak predpokladam, ze profesne vetsina z nas skoncila u IT, takze jsem spis myslel co kdo dela zajimaveho :-)

KOPRajs
09.11.2017 16:40
Jede to! :-)

ip: 82.99.136.21
port: default (28070)
pass: jfclan

Nastesti jsem nasel i nejakou puvodni konfiguraci serveru z dob, kdy jsem se v tom jeste orientoval, nastavovat to od piky by se mi asi moc nechtelo :-)

Jestli mate nekdo svoje puvodni nastaveni (jk2mpconfig.cfg) treba z Mistralu a budete ho chtit pouzit, tak je potreba ten soubor "jk2mpconfig.cfg" zkopirovat ze slozky "Mistral1" do slozky "JF".

Tak pojdteee! :-)

SirPesZ
09.11.2017 15:22
Hej, jednou jsme si zahrali, Bele, zas to nesnizuj! :-D
Welcome to my world of death and pain
Maxell
08.11.2017 14:31
Koprajs: No, tak to jsem to teda dotáhl daleko podle toho popisu :-D To je jen zábava :)

Belenor
07.11.2017 12:02
Já to řeknu takhle - poslední pokus o oživení ztroskotal na mé lenosti psát Foxovi, ať to nahodí :-D

Jako pokud to poběží stabilně (tj. nezadrhneme se na tom, že nepošlu Foxovi SMS) a domluvíme si nějaký konkrétní čas nebo dva (třeba pátek večer, neděle večer), tak bych viděl šanci se sejít. Mám to na notebooku stále nainstalované :-)

Proto jsem si maloval, že to rozjedu na RPi, aby to běželo nonstop, ale vona mi ta mrcha stejně nějak hebe, každou chvíli to je zaseklé - asi mám nějaký šunt, nebo něco dělám špatně :-)
deXter
05.11.2017 11:13
Iniciativa si zahrát byla už před rokem a mockrát to pak nedopadlo, ale já bych si taky rád dal pár duelů :)

KOPRajs
03.11.2017 11:20
Cau kluci,
normalne si tak sedim a koukam do blba a najednou jsem si vzpomnel na stare dobre casy s JK, musel jsem se tu stavit :-)

Koukam, ze je tu dokonce nejaka iniciativa si zase zahrat, to me taky laka ;-)

P.S. Belenor ma pravdu, JK2 server je k dispozici pouze jako binarka pro x86 (Windows a Linux), na RPi leda v emulatoru x86, coz je nerealne. Nicmene asi bych vam to klidne mohl pustit nekde u nas, kdyby byl zajem, klidne i trvale.

P.P.S. Docela by me zajimalo, co kdo dela. Neco malo jsem pochytil na Facebooku, Maxell je tanecni mistr Zouku, Torken beha po Novem Zelandu, Matina jsem parkrat potkal na CVUT, ale i to uz je let. JOEST se ozenil :-) Co ostatni?
<< | <> | >>