| << | < | > | >> |
aBDaIR 25.08.2004 14:45 |
hehe ^5Dare to ^7be Different |
 SirPesZ 25.08.2004 14:26 |
Tak to by mě taky naštvalo :-). Welcome to my world of death and pain |
aBDaIR 25.08.2004 13:16 |
To je pravda co rika Matinous:) Jo praci mi to dalo..hlavne,kdyz sem to nejdriv psal jako HTML a pak sem zjistil,ze to HTML nebere^5Dare to ^7be Different |
MATINO 25.08.2004 10:46 |
taky myslim :-) zachvilku se ale bude zakládat diskuze na každou blbost a nakonec nezbyde nic pro veřejnou diskuzi :-) |
Falcon 25.08.2004 10:32 Editovat,
Smazat
|
Možná by bylo lepší si na tohle téma založit diskusi neyslíte ? :) Určitě by to bylo lepší jak vzhled vaší pracovní plochy :D |
 SirPesZ 25.08.2004 06:14 |
To jo, ale ta pointa mi byla jasná od začátku, ale znáte tohle: Jde velbloud po poušti a spadne na něj želva.Welcome to my world of death and pain |
Oscarius 25.08.2004 00:19 Editovat,
Smazat
|
Mno, znam lepsi, ale na omhle vtipu se mi libi to, ze si s nim Abda dal velkou praci,- myslim, to barveni :D |
Alda 25.08.2004 00:19 |
ŁoŁz :) I am your Father |
aBDaIR 25.08.2004 00:11 |
muj NEJoblibenejsi. De chlapek dolesa,protoze ma hodne deti,ze se obesit. Uz se vesi na tom strome a v tom se zjevi muzicek Co to deláš?---Věšim se. A plóč?---Protože mám hodně dětí víš. A jíš mrkev?---Ne--tak to mušííííš. Tak chlap žere mrkev,ale co čert nechtěl a za rok se de věšet znova.O hraranta víc.V tom se zjevi zase mužík. Achój co to děláš?--věším se A plóč?---Bo mám hodně dětí víš Achá a jíš Mrkev?---jo strouhanou??--ne--no to mušííííš Tak jde domů a strouhá si svou mrkev...tak si říká,že to dopadne a je v klidu...no,ale hle,další harant a tak tam jde za rok zase... Achój---nazdar co to děláš?--Věším se A plóč?---Protože mám hodně dětí no:( A jíš mrkev?-jo-strouhanou?-jo-a jíš křen??-ne-NO TO MUŠÍŠ!
Chlap spokojenej de domu a strouha si mrkev a prikusuje si hnusnej kren...stastnej jak harant,jen do ty doby,nez ma dalsiho haranta...tak jde do lesa Achóoj co to děláš??--věším se sakra! A plóč?---Protože mám moc dětí! Achá a jíš mlkev?--jo--stlouhanou?--jo--a kšen?--jo--strouhanej?--NE!!!--No to mušíš! A tak jde chudak domu:( rika si,ze priste uz se rozkecat nenecha ale zkusi to..tak strouha mrkev s krenem a zere...no,ale za devet mesicu harant..tak hura do lesa Achój co to děláš?---věším se! A plóč??---Protože mám moc dětí sakra!! Achááá a jíš mlkef?--jo!--stlouhanou?--JO!--a kšen?--JO!!--stlouhanej??--JOOO--A MLDÁŠ?????-JO!!!----NO TO NEŠMÍŠŠŠŠ ....mldáš=mrdášNaposledy upraveno: 25.08.2004 00:17, aBDaIR ^5Dare to ^7be Different |
aBDaIR 24.08.2004 23:58 |
nechapu Aldu... jinak ja znam dva podobny... Sedi michacka na strome, leti kolem bagr a pta se: kolik je hodin? Michacka vytahne teplomer a rika pondeli. Nebo sedi sadlo na strese,leti kolem odreny koleno a pta se: nevis kolik je hodin? Sadlo vytahne teplomer a rika po prvnim polocase tri nula,ale pod pet sekund to nestahne.
(je strasnejch parafrazi na Falronuv kamenak)
^5Dare to ^7be Different |
Alda 24.08.2004 23:51 |
Alven to sem nechce dat... tak to sem kydnu ja :)
<Medvidek>a moje mama neumi plavat do kopce <g4L|sM4RTIN> tak to moje jo <g4L|sM4RTIN> mam naskillovanou mamu I am your Father |
Falcon 24.08.2004 23:37 Editovat,
Smazat
|
Běžëla baba po poušti a uschla :DDDDDDDDDD |
MATINO 24.08.2004 23:31 |
:-DDDDDDDDDD |
Alda 24.08.2004 23:30 |
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD no ale na klasiku to nema... : Janicko jetsli budes porad chodit dokola tak ti pribiju i tu druhou nozicku :) I am your Father |
Falcon 24.08.2004 22:27 Editovat,
Smazat
|
Sedí žirafa na stromě a štychuje igelit. Letí kolem slon a ptá se. "Nevíš, kolik je hodin". Žirafa se koukne na teploměr a říká: "Pondělí". A slon povídá. "Nevadí, já stejně fandim spartě". Tak to je těžkej kameňák :) |
aBDaIR 24.08.2004 21:16 |
JA mam doma originalky: Throne of Darkness,Vsechny POLDY a Fly. Jinak hodne Scorovek,pLEVELovek a GameStarovek(kdysi sem kupoval fsecko)...jinak jsem si kupoval kdysi hry z Brna(svine vydridusska chtela 300za CD)..potom od kamose v MB kerej chtel 100..potom od jinyho kamose za 50 no a ted si je stahuju sam:) pokud teda fungujou a ne jako Soldiers HoWWII^5Dare to ^7be Different |
 SirPesZ 24.08.2004 19:43 |
Klid Fallíku, gdyž budeš něco opakovat víckrát, určutě si toho fšimnou, ale problém je f tom, že z RS jsou aktivní pouze dva lidi :-). ----- Se mi to zdá nebo tady nějaký příspěfky zmizely? ----- Jinak já mám doma taky originálky a zatím převažujou nad pálenejma. Ale o tom jsme se tady bavili už před "mnoha" měsíci a začínat nebudu, ale kliodně se přidám do rozjeté diskuze a nebo něgdo může založit novou na téma: Gdo má originálku? Ta diskuze se stejně tak po pěti příspěfkách zvrhne f něco úplně jinýho, tagže to je jedno. KONEC HLÁŠENÍNaposledy upraveno: 24.08.2004 20:50, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
MATINO 24.08.2004 18:15 |
já už jsem v žádnym takovymhle krámu nebyl hodně dlouho , leda s kámošema protože ty si kupovali hry na ps2 , pak jsem uvažoval o koupi jedný hry ale na to nejsou prachy , ale doteďka ji chci :-( |
 Belenor 24.08.2004 17:45 |
Do hernich kramu nechodim pravidelne, spis jen kdyz ocekavam nejakou hru nebo kdyz ocekavam zlevneni nejake hry :-) |
MATINO 24.08.2004 17:40 |
hmm a když už si hry nekupuješ tak se jen koukáš po obchodech kde co maj ? .) no kámoš tohohle má originálku tuim že to bylo na nějaym levlu nebo score , možná Game4U . |
| << | < | > | >> |