Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > RS Web a JK2 > JK2- Vše o všem
08.07.2025 (216.73.216.248)

JK2- Vše o všem

Zakladatel: Oscarius

Drby, klepy, názory na všechno okolo JK2... A vlastne cokoli vas napadne :)

<< | <> | >>
Jack
06.03.2005 14:34
Ten kdo nenavstevuje stranky klanu z JK3 tak o ty petici nevi no...
Ta petice se netyka ruseni ale predelani serveru na JK3 ted jde o to jestli server pridela nebo nam ho sebere...
Ale slova PARBY jsou ze hraci JK3 se dockaji serveru...
Babriel
06.03.2005 14:30
jenze o tom vytizeni sem se dozvedel pred 5 minutama i o tom sebrani serveru, predpokladam ze 70 procent hracu ani netusi nic o naky petici a o tom ze chello chce rusit jk2 servery
Jack
06.03.2005 14:28
Kdyz sme u toho sebrani chella..tak ma slacker tusim pravdu...na JK3 se sepisuje petice ze chtej server na PARBE...a pokud nevytizime CH2 tak nam to parba sebere prave pro JK3 kterym uz to slibila...
Mozna bych navrhoval naky ty akce tam odehravat..nebo to pokud mozno zmenit na public server..protoze 1 je porad plna...

KOPRajs
06.03.2005 14:20
Mno lol, ted nevim, jestli jsi myslel Joshe, nebo Slacka, ze to nema delat, kdyz nema cas... ale mel bysis uvedomit, ze kdyz to delat nebude, tak nejspis velmi zahy zadne chello pro JK2 nebude...
Babriel
06.03.2005 14:19
Jenze slackere to o ty vytizenosti nikdo nikde nak moc verejne nerikal, co se tyka tveho dovoleni kdyz ti pisu na icq tak se nedockam odezvy psal sem ti cirka 3* 4* a nic
A pokud to teda jde dovolit se te a jit si tam zhrat kdyz tam nikdo neni, tak doufam ze na moje icq priste budes reagovat, dik
dREAm
06.03.2005 13:52
Ty bys to urcite zvladl mnohem lepe... * sigh *
z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :)
Párek
06.03.2005 13:41
souhlasim se Spikem
Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"

My pereme na 40, ale my pereme na 1940
Spike
06.03.2005 13:30
Editovat, Smazat
tak to nema delat kdyz an to nema cas!!!

SirPesZ
06.03.2005 12:52
Stratus má pravdu ;-).
Welcome to my world of death and pain
dREAm
06.03.2005 12:41
Joshuax je dospely clovek a ma praci, ne? JK2 hral mnohem driv nez Ty. Taky be me stvalo, kdyby me nekdo kazdych pet minut otravoval s kdejakou blbosti. Takze se nejaka zprava o banu ztrati a zvlast, kdyz je v ni obvinen Slacker, nebudu predpokladat, ze by slapl vedle.

Naposledy upraveno: 06.03.2005 12:43, dREAm

z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :)
SPike
06.03.2005 12:38
Editovat, Smazat
no salckera, pojal si to jako u soudu, asi ctes moc romany :)0 hele dej me nejakej dukaz...log,historii z ICQ nebo nedo kdye dokazes ze sem s urazkami zacal ja......potom to budu dal resit!! jinak koukal sem se do historie, a s urazkami v mem rozhovoru s joshuaxem zacal on......cituji: tyhle blby kecy resit nebudu! tak skym to mam resit kdyz dostanu ban na vsechny servry za to ze sem se s nekym pohadal...?na JK2 scene je vic hadek nez samotneho hrani... ale jedinej ty esneses kritiku a reis to banem!!!! nevim asi se hodne trapis sam se sebou, ale tak tvoje vec...
Párek
06.03.2005 12:16
:D:D:D
Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"

My pereme na 40, ale my pereme na 1940
Slacker
06.03.2005 11:12
Kdo neví tak pro ch2 platí už asi půl roku toto: duelliga, pak trenaly s mým souhlasem a když nic není tak s mým souhlasem TFFA zájemců - je potřeba totiž zvednout vytíženost serverů aby nám je chello nesebralo.
Ohledně té kauzy: Nebudu rozbebírat, že s urážkama začal Spike - mhl bych tu okopírovat i to jak se mi Spike zato chtěl omlouvat na ICQ. Nezájem. Podstatné je toto - ban dostal 20,09, duelligu si zapsal ve 20,22. toť vše. Kdo zná pravidla tak ví, že za vstup na ch2 mimo duelligu nebo můj souhlas je ban. Víc s e ktomu vyjadřovat nebudu.
A proč i na ch1 (tam už nemá) a ch3? No když slusšně řečeno napíše i Joshovi a začne i jeho urážet???? Tak jsem dostal uplně volnou ruku od Joshe v případu Spike.......... Měl by si rozmyslet s kým a jak mluví....a dále už jen no comment.

Belenor
06.03.2005 11:04
Kdyz se nebude nikdo vyjadrovat, situace se nezlepsi :-)

kapo
06.03.2005 10:02
No ne ze by me to sralo. Ja duelligu nehraju, ale mozna bych rad zacal a to ze si tam slacker dela trenaly jaxe mu zlibi neni moc dobre, protoze by se mi pak mohlo stat neco podobneho jako spikovi. Proto o tom taky budu jeste hodne uvazovat. :) Hlavne mi to pripadne hodne trapne, delat si takhle trenaly,kdyz on by mel prave hlidat aby tam nikdo nebyl. No radeji se k tomu uz nebudu vyjadrovat :)

SirPesZ
06.03.2005 08:14
Já tam občas duelligu zahraju, ale jinak máte pravdu.
Welcome to my world of death and pain
Babriel
06.03.2005 00:40
presne tohle sem sem chtel napsat, predbehl si me, a to dle me neni spravne ze tam sou porad, to ma mit klan admina nejaky vyhody ?
SPike
05.03.2005 23:18
Editovat, Smazat
slack to bere jako svuj server pro HJ.... sou tam furt...
Babriel
05.03.2005 20:58
Jak je to s chello dvojkou ?
KOukam na nej sem tam a pokazdy jiny lidi a no pride me to tam naky divny nejsou tam domluveny zapasy na tu duelligu a nekdo se tam porad mlati
Spike
05.03.2005 13:15
Editovat, Smazat
protoze HJ sou takovy nevim.... oni nepisou ani do svych g-booku tak jeste aby spali sem :)
<< | <> | >>