|
| MusicZakladatel: Maxell Music ;-) | << | < | > | >> |
 Belenor 02.09.2005 15:36 |
Takovouto argumentaci jsem cekal :-) Pokud se chce nekdo zivit hudbou, drive ci pozdeji stejne sklouzne do libivosti, nemyslis?
Skatulkovani preskocim, co se tyce vokalu, tak preferuji kvalitni intonaci a praci s hlasem pred chrchlanim, blitim apod. Samozrejme to je tim, ze nejsem metalista, ale spise rocker a nekdy ani to ne. Spravny metalista uznava pouze nesrozumitelne zvraceni do mikrofonu, ze? Ja jsem holt odchovan melodii, kterou u rady "hudebnich" stylu postradam.Naposledy upraveno: 02.09.2005 15:37, Belenor |
defila 02.09.2005 15:26 Editovat,
Smazat
|
to bel - ad komerce - hmmm takhle to neni - kdyz vezmes neco jako zde jiz zminovanou Avril nebo Robieho williamse(stejne jako shakira a po. sracky) tak ty se uskladnuji tomu co se libi lidem a nataci desky podle toho co se lidem libi a kdyby meli zkocit uplne mimo svuj styl tak to udelaji, u metalu to neni tak razantni - tudiz myslim komerci jako naklonost interpretu k penezum :) a schopnost pro ne udelat vsechno a navic metalovych alb se kupuje daleko mene nez zde zminovanych radoby hudebnich osobnosti ad metal - metal je podle me hudebni styl :) to pesz - jenze je problem ze u Chob neposloucham zpev ale kytary ptotoze je to prijemny poslech u COF posloucham prave Denniho protoze jeho hlas je zajimavje jecak MUHEHE ale porad to neni zpravnej Growling jako treba u Decapitated - zajimava deathova skupinka |
dREAm 02.09.2005 15:15 |
2 SPZ, Ayreas: Mno, takovy odpudivy popik zase nemyslim. :) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 SirPesZ 02.09.2005 14:18 |
defila>>> Mno, to už je lepší "kastrát", než zpěv jako Cradle of Filth nebo Childern of Bodom ;-).
alda>>> A za co považuješ sebe?Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 02.09.2005 14:14 |
Tak jo, tak od zacatku. Co je podle tebe, defilo, metal :-)
Ad. komerce, kdokoliv vyda nejaky album, toho lze povazovat za komercniho, ne? Protoze proc by to delali? Z dobrocinnosti? |
defila 02.09.2005 14:06 Editovat,
Smazat
|
to rockeri a metalisti - mno rocker neni vzdy metalista jelikoz nejak nepovazuju IM za vykvet metalu (moc pomaly, strasnej zpev...) mno z rosku se stala komercni s*acka, stejne jako komerce je soucasna moderni hudba A myslim ze bych par rozdilu mezi deathem, blackem pripadne doomem a rockem nasel :) - jenze nic z toho se vam nelibi takze si nehrajte na metalisty :))) jo a bon JOvi nema s metalem nic spolecny |
 Belenor 02.09.2005 13:58 |
Mno, to se neznaj, pac jsou zaslepeny, ale ve skutecnosti rock a metal nemaji daleko :-)
ve wikipedii o bon jovi pisou, ze je to nejaky hair-metal :-) tj. tolik k tomu, esi je to rock, nebo metal. Ze by opet problemy se skatulkovanim? |
Alven 02.09.2005 13:54 |
mozna dneska pop je, driv urcite nebyl... ok...trvej,ja zas znam metalisty co kdyby jim nekdo rekl rocker tak se neznaj...ale ty maj taky ponekud sirsi spektrum zaberu metalu... |
 Belenor 02.09.2005 13:05 |
Jasne, mne taky prijde rozdil mezi judas priest a iron maiden. A co jsou judas priest? Speed metal? Hardrock? Bon Jovi, to je popik, ne? :-)
Album s pocitacovou hrou je Tres Lunas a Maestro, tusim. Mike stale pouziva elektrickou kytaru, nicmene TL by se za elektronicku hudbu povazovat asi dalo. Pred dvema rokama vydal Tubular Bells 2003, ne prilis kvalitni remake alba z roku 1973. Bohuzel nam Oldfield prilis tihne k modernim zbytecnostem jako fruity loops. Jak tak nad tim premyslim, tak za tech kolik - 30 let? - vydal pouze dve opravdu unikatni veci: Tubular Bells a Amarok. Ostatni je sice dobre, zajimave, snesitelne, ale ne tak kreativni.
btw: http://en.wikipedia.org/wiki/Rock_%28music%29 zjistime, ze rock je termin obecny, popisujici i punk a metal. proste hranice je tak tenka, ze budu nadale trvat na tom, ze rocker je i metalista. |
Alven 02.09.2005 12:53 |
mno zrovna celkem nedavno (tak 2 roky mozna vic) jsem slysel neco o oldfieldove novym albu...mozna to byla i naka predelavka tubular bells,a mela bejt u toho pocitacova hra kterou sam napsal,jesli si to nepletu a dobre pamatuju :p takze predpokladam ze tu hudbu netvoril s orchestrem ale pomoci klaves,dnes pomoci pocitace atd...kazdopadne pointa: mne proste prijde rozdil mezi iron maiden a napriklad Bon Jovim... |
 Belenor 02.09.2005 12:46 |
Tangerine Dream! Jo, to je to, co si predstavuju pod elektronickou hudbou! Jejich polsky koncert, TO je narez! Vrele doporucuju. Nejakych osmdesat minut hustych syntaku. |
 Belenor 02.09.2005 12:40 |
Vidis, pod tvym popisem predstavitele rocku si stejne dobre predstavim hrace jazzu, skatulkovani je opravdu velmi pofiderni.
Ty jsi slysel Tubular Bells? z roku 1973? Co je tedy elektronicka hudba? Ja myslel, ze Jarre nebo tak neco. Btw Oldfield je stylove tezko zaraditelny :-) Kdyz srovnas napr. alba Tubular Bells, Crises a Tres Lunas, zjistis, ze se pomerne lisi a do me predstavy elektronicke hudby nezapada nejspis ani jedno (mozna Tres Lunas) Vidis, jak muze byt skatulkovani zaludne, obzvlast kdyz nevim, co presne skatulka vymezuje :-) Pak nastupuji utkvele predstavy o dane skatulce a zacinaji hadky, co do skatulky patri a co ne.
|
Alda 02.09.2005 12:33 |
hh j ;) I am your Father |
Alven 02.09.2005 12:24 |
jen radi nazyvame veci pravymi jmeny :)Kdyz jsi mluvil o tom oldfieldovi tak to je elektronicka hudba ne ?:p aspon tubular bells jsou ... takze toho muzem vyradit rovnou :) uz treba "kultura" rocku a metalu mi prijde dost odlisna,kdyz nekdo rekne metal clovek si predstavi urvanyho vlasatyho silence,kdyz nekdo rekne rock predstavim si stridmyho chlapka s kytarou v ruce(klidne akustickou) :)) Naposledy upraveno: 02.09.2005 12:25, Alven |
 Belenor 02.09.2005 11:40 |
Jste zaslepeni skatulkovanim :-) |
Alda 02.09.2005 11:34 |
ja se k tomu radeji vyjadrovat nebudu :D ale Alven ma zase pravdu ;) I am your Father |
 Belenor 02.09.2005 11:34 |
A jakej je dle tebe rozdil mezi rockem a metalem? Definuj.
Rozdil mezi dechovkou a metalem je zrejmy, ale rock a metal? Rychlost? Tvrdost? Nerekl bych. Slysel jsi nekdy Crises nebo koncertni verzi Taurus 2 od Oldfielda? Ver mi, ze to je tempem srovnatelne treba s Iron Maiden, kterym heavy metal nikdo neupre. A presto bys to nenazval metalem. Proc? Protoze Oldfield metalista neni? Proc ne? Cim se zminene lisi? (no, neslysel jsi to, kladu chybne dotazy :-) Proste rocker je podle mne clovek, ktery posloucha hudbu, zalozenou na kytarach, bicich, pripadne klavesach. Asi mam ze slova rocker jiny pocit, nez ty :-) U me to asi prameni z toho, ze delim hudbu na dobrou a spatnou a rock je u me neco, co ma naboj, udernost, co muze byt jak metal, tak rock dle tve definice.
(heh to jsou hlody, uvazoval jsem chvili o smazani :-)Naposledy upraveno: 02.09.2005 11:39, Belenor |
Alven 02.09.2005 11:10 |
heh no zrovna metalu rikat rock mi prijde docela nesmyslny,pochopil bych to dejme tomu u Oscara,ale kdyz se v tom clovek pohybuje...to je jak srovnavat dnb a disko ;> |
 SirPesZ 02.09.2005 09:45 |
Jak říká Bel. Cokoliv, jako je metal, punk, grunge a další a další, tak tomu souhrně říkám rock. Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 02.09.2005 08:55 |
Metal a punk je akorat odruda rocku :-) Vysmech na nepravem miste. |
| << | < | > | >> |
|