<< | < | > | >> |
 defila 07.10.2006 10:05 |
Ehm co sem pletes equlibrium? Nejak jsem nepochopil kontext Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
dREAm 07.10.2006 09:17 |
Defilo, neni nad equillibrium... ale riikali to tam tak presne? z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
MohawK 06.10.2006 21:40 |
defila ::: hahaha :D Hello, Hello, Hello, How Low ? |
 defila 06.10.2006 21:17 |
Clovek reagujici zpusobem haha akorat poukazuje na to ze nema vtipny prispevek,kterym by prispel do debaty(ad cerveny trpaslik,kdyz uz ho tam mas napsanyho:)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 kapo 06.10.2006 18:36 |
hahhaha :D |
 defila 06.10.2006 16:13 |
Ne to dokazuje to ze se chces zalibit davu tim jak mas dobre srdce ve zkutecnosti sledujes nejake zkryte myslenky a chces ovladnout svet tudiz jsi slizsky diktator schovavajici se pod roucho beranci(proto asi nick belenor) btw dekuji za prani:) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 06.10.2006 11:17 |
No moment - já mu taky přece popřál uzdravení, ne? To naopak ukazuje mou morální výši, že dokážu přemoci nenávist ve chvíli, kdy je na tom nepřítel špatně! |
 SirPesZ 06.10.2006 09:47 |
defila> já tě na rozdíl od Belenora zbožnuji, ó můj pane, a proto ti přeji uzdravení. Boreliózu jsem měl taky :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 05.10.2006 18:24 |
Mno i kdyz co mi rikal jeden farar->jeden typek prohledaval studni a nasel tam boty z 16. Ci 17.stoleti mno a nenapadlo ho nic lepsiho nez do nich kousnout nu a chytl mor:) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 05.10.2006 13:23 |
Hmm jsem zvedav co se mi bude muset stat aby jsi me zacal mit rad vzdyt ja se tolik snazim:)) a mor uz dostat nemuzu:/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 05.10.2006 12:40 |
Toz, ackoliv te vlastne nesnasim, preji, at se z toho brzo dostanes a muzes zas blbnout na koncertech :-) |
 defila 05.10.2006 11:30 |
Tak uz mi asi tyden je a jeste dalsi 3 bude->borelioza+obrna licniho nervu tudiz neovladam pravou polovinu obliceje coz tedy zrovna fajn neni Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 05.10.2006 09:44 |
Co ti je/bude? Welcome to my world of death and pain |
 defila 04.10.2006 21:06 |
To budu jeste v nemocnici takze to pada:/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 04.10.2006 12:36 |
Kdy -> čtrnáctého října (sobota) Kde -> u nás -> NMnM Kapely -> mrkni na www.rokacnovac.wz.cz
Znám jenom Tortharry a budou hrát téměř celý nový CD na živo, jsem velmi zvědav. Kritici o nich mluví jako o legendě českého deathu a myslim, že ani nepřeháněj, protože technicky to ej fakt výborný. Na to nový album sjem opravdu zvědav.Welcome to my world of death and pain |
 defila 04.10.2006 11:48 |
Kdy?jake kapely?kde? Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 04.10.2006 09:59 |
14. 10. 2006 u nás v Rockovém klubu bude jakýsi metalový minifesťák, asi 3 kapely tam budou hrát, ale hlavně tam budou Tortharry představovat své nové CD -> gdo chce přijet? :-) Welcome to my world of death and pain |
dREAm 03.10.2006 18:31 |
prave jsem dostal Lagrimu od Tarregy. :-) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 SirPesZ 03.10.2006 08:27 |
defila> a taxi ji už léta z úcty nemyješ :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 02.10.2006 12:04 |
Hmm ja mam diskografii a navic me max osobne sahnul na prdel:)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |