| MusicZakladatel: Maxell Music ;-) << | < | > | >> |
 defila 23.10.2006 09:41 |
placebo za 1. ) neni metal 2. ) zpevak vypada jak trotl 3. ) se mi to nelibi 4. ) podievej se na to video dole, to je jedna z odrud metalu, nikoli placebo :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 kapo 23.10.2006 09:39 |
hej vy metalisti... co takví Placebo? :) |
 defila 22.10.2006 11:20 |
hmmm panove z Inquity maji treba video tady -> http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/13984/The_Bullet_s_Breath.AVI_(54.34MB).html
a vcelku pekne, takove na vymlaceni :) libi, libi moc :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 22.10.2006 10:50 |
Odkaz
a nasledne heslo ->(to heslo je ta stranka pisto bez tecek, ktere jsou mezi temi pismeny :)w.w.w.m.e.d.i.a.p.o.r.t.a.l.r.u
->>oficialni udajny styl :) ->Neo-Thrash/Melodic Death MetalNaposledy upraveno: 22.10.2006 10:51, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 22.10.2006 10:04 |
ad Blaze: na jeho sólovku se chystám delší dobu, teďka s novým netem to asi pude rychleji, pokud překonám lenost :-) ad Zeppelini a Floyd: ano, jsou dobrý instrumentálně, ale neposlouchám :-) ad AC/DC: to je spíš hard rock, než heavy metal. Každopádně jediný, co se mi od nich líbí je začátek Hell's Bells :-).
A teď si jdu poslechnout ty Arcane Order. Maj podobný stránky jako Dark Tranquillity :-).
EDIT: Poslechnuto -> defilo, sem s tím albem :-).Naposledy upraveno: 22.10.2006 10:16, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 defila 21.10.2006 19:56 |
toz abych se priznal, olympiky myslim, ze jsem slysel jen v radiu, takze v podstate nevim co by :)
a Zeppelini+ Floydi -> ano uznavam, velice sikovni panove, ale mezi to co posloucham to opet nepatri(ale vcelku zajimave je, ze lidi ktere znam a kteri hraji na kytaru si vzdy vychvaluji bud floydy, nebo Zeppeliny, pripadne oboji najednou :) bohuzel po kytarove strance neposoudim(nebo spis jen poznam asi jak to muze byt tezky ) takze v tomhle ohledu nenachazim to co kytaristi....Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 21.10.2006 19:50 |
Hmm, AC/DC jsem zatím nezkoumal. To bude asi další fáze. No, Blaze zrovna black/death metalově nezní, ale skoro mám pocit, že The Tenth Dimension je lepší než většina toho, co jsem kdy slyšel od Iron Maiden. Ale to může být tím, že jsem trochu úchylný na koncepční/monotematická alba a taky že to teď čerstvě poslouchám jako novinku. Ovšem tohle album je koncepční hlavně textově, hudebně moc ne. Po hudební stránce mám jiné představy o koncepci a tam mi spíš padnou (nesmějte se) Ulice a Prázdniny na Zemi od Olympiku. Jejich dvě nejlepší alba, si myslím. Je tam slyšet vliv Led Zeppelin a Pink Floyd, mi to přijde, hlavně u Prázdnin na Zemi. |
 defila 21.10.2006 19:34 |
hmmm nahodou prichazim cim dale vice na chut panum z AC/DC (ale ty se mi skryte pozdavali uz predtim :)) a me se u heaviku nelibi akorat ten zpev .)
a ty kapely me tedy nerikaji nic
a kdyz jsme u toho tak se mi podarilo sehnat diskografii panu z Inquity, ku poslechu treba tady :))) ->http://dumbassjones.com/forums/flash/growlkaraoke_cigarfar_skum.swf
a je to opravdu pekne !! (opet ciste subjektine, tak kdyby mel nekdo zajem :)Naposledy upraveno: 21.10.2006 19:35, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 21.10.2006 19:26 |
No, já si teď konečně sehnal Silicon Messiah a The Tenth Dimension od Blaze a docela líbí, ale asi nic pro defilu, páč je to vpodsatě totéž co Iron Maiden |
 defila 21.10.2006 19:20 |
jeste jednu vec prihodim -> bylo mi doporuceno a vcelku asi opravnene, jelikoz se mi to libi :)
sikovni klucinove z ->Arcane Order udajne pry melodic death, nekterymi kytarovymi pasazemi spis heavy, ale jinak se nezaprou
ku poslechu jedna vec z alba co mam je zde (kdyztak mam i opet cele album kdyby nekdo jevil vsestrany zajem :): http://www.thearcaneorder.net/media.asp
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 21.10.2006 19:13 |
me asi dalsi 2 vylety do Prahy
->pátek 15. prosince 2006
Město: Praha - Vysočany Klub: hala Harfa
Kapely: WINTER ASSAULT fest s: Dark Funeral, Sodom, Katatonia, Textures, Hate + mnohem více!
a hlavne ->pondělí 15. ledna 2007
Město: Praha - Klánovice Klub: Black Pes
Kapely: <b>KATAKLYSM</b>, Neaera, Fear My Thoughts, Quo VadisKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
dREAm 21.10.2006 10:21 |
takovy maly bezvyznamny koncert z 2005 .-) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 kapo 21.10.2006 10:13 |
co je g3 2005? :) |
dREAm 21.10.2006 09:30 |
Nemate nekdo tracklist ke g3 2005? z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
Párek 21.10.2006 03:05 |
tu hubu chci jak je vte animaci akorat jsem sehnal jen ten "asi" original jak je to pomaly ja chci to rychly prosim prosim o to rychlejsi jak je vte animaci dekuuuuji Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"
My pereme na 40, ale my pereme na 1940 |
 SirPesZ 19.10.2006 20:10 |
http://youtube.com/watch?v=JMc3SPeFLqg Něco pro milovníky Vivaldiho (a nebo Alexi Laiha :-)).Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 18.10.2006 22:02 |
http://youtube.com/watch?v=mvIFEO3WImk Mno, další anime :-).Naposledy upraveno: 18.10.2006 22:04, SirPesZ Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 18.10.2006 18:24 |
http://youtube.com/watch?v=u2vq5CNkNjs&mode=related&search= Kvalita se nezapře :-).Welcome to my world of death and pain |
dREAm 16.10.2006 17:03 |
pro elisku mam, pse... kdyztak se ozvi na icq z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 SirPesZ 15.10.2006 17:51 |
Včera jsem byl na skupinách: Desolted (myslim, že se to tak jmenovalo) - ty byli dobrý :-), Shark - ty se mi nelíbili a Tortharry - to bylo samozřejmě nejlepší. Předváděli svý nový album a rozhodně si ho pořídim. Řeknu vám, pokaždý, gdyž tyle týpky slyšim hrát, tak se cejtim velice frustrován. Ty sóla a riffy... Ou, to jsem fakt čuměl. Taková brutální technika... Jendou se to taky naučim, počítám, že mi chybí jen takovejch 20 let :-).
defila> Teď jsem to nepochopil :-). Gdybych ti dal do ruky kytaru, tak bys na ni zahrál Nothing Else Matters? Btw já se chci nauči Pro Elišku, ale jelikož sestra ztratila noty a jsem línej hledat na netu, taxe asi naučim něco jinýho :-).
Bel> poslední, co jsem se naučil je The Prisoner ;-).Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |
|