Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Music
29.08.2025 (216.73.216.118)

Music

Zakladatel: Maxell

Music ;-)

<< | <> | >>

defila
31.10.2006 10:40
:)

nu kazdopadne tu mam neco se slecnou ->
(album dead eyes see no future)
We will Rise ->Odkaz

a taking back my soul(z alba Dooms day machine)- tam se mi celkem i libi to kytarove solo zacinajici kolem 3. minuty, co na nej rikate? :)
Odkaz

Naposledy upraveno: 31.10.2006 10:40, defila

Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

Belenor
31.10.2006 08:03
Hehe, jak to tu znova čtu, tak to, co jsem napsal, už jste s SPZ probrali, hehe :-) To jsem se zase předvedl :-)

defila
31.10.2006 08:01
to bel ->$ jj ja vim, uz jsem to psal doma, mam doma nekde zivak, kde to zpiva ona

Belenor
31.10.2006 07:49
A to Aces High je zpíváno tou slečnou? Měli přece před ní za zpěváka mládence a v té mp3 je uveden rok 1996. (Angela až od 2001?) Mimochodem - http://www.maidenfans.com/imc/?url=madeintribute&lang=eng&link=tributes

Nicméně chápu, že slečna musí zpívat podobně, jako mládenec, jinak by ji asi nevybrali :-)

defila
30.10.2006 22:07
mi tak nejak doslo :)

SirPesZ
30.10.2006 21:05
def> tak pak dej vědět :-). Sbírám IM covery :-).
Welcome to my world of death and pain

defila
30.10.2006 20:16
jj, spatne zvoleny album, uvedomil jsem si to pozde, ale nekde snad mam i to s holcinou :)
chce to jen najit spravny zivak :)
tak me napada ze od nich dvdko nemam zadne, hmmm jdem hledat :)

SirPesZ
30.10.2006 20:02
defila> díky, tenhle cover ještě nemám. Ale CoB na Aces High taky udělali cover a ten semi líbí víc, než tenhle. Ale mám takovej pocit, že tohle je ještě zpívaný gdyž měli klučinu za mikrákem, ne?

defila
30.10.2006 16:02
hmmm mel jsem pravdu :), taky ten remake maji :), kdo by mel zajem si poslechnout tak zde ->http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/06731/12_-_Aces_High.mp3_4.03MB.html

jinak musim upozornit, ze tam "zpiva" slecna a dle zpevu bych rozhodne neposuzoval jeji vzhled, nejdriv poslechnout, pak fotky :)

to je ona : http://music.yahoo.com/library/slideshow/default.asp?i=286032&pid=509932

odvaznejsi poza :) ->http://music.yahoo.com/library/slideshow/default.asp?i=286032&pid=584637

kdyztak i fota cele kapely (a ti klucinove-mimochodem bratri- co tam hraji na kytary taky nejsou k zahozeni :))

a koukam ze senteced nemam ani ve sve hudebni slozce, jdeme napravit :)

Naposledy upraveno: 30.10.2006 16:03, defila

defila
30.10.2006 15:53
ja mam take tuseni, ze Aces High nenahrali jen CoB... hmmm myslim, ze i arch enemy a podle me jeste nekdo

SirPesZ
30.10.2006 15:34
Jo, pár jich mám. Tohle máš ode mě, protože já to tma taky tak mám, ale jsem línej to přejmenovat :-).
A Sentenced jsou mnohem míň známý jak CoB, to máš pravdu.

Belenor
30.10.2006 15:05
Nevim, mp3, která se ke mně dostala, už tam má CoB. Asi je Sentenced méně známé, tak to někdo špatně pojmenoval :-) Nevim, já se v metalu neorientuju. Akorát mám pocit, že coverů Troopera je víc :-)

SirPesZ
30.10.2006 14:56
Aces High je od CoB, ale Trooper je od Sentenced. Ona je to celkem častá chyba. nevim, jak vznikla :-).

Belenor
30.10.2006 14:50
Vždycky ne, občas se daří originál předčít :-) Třeba The Trooper a Aces High mi skoro přijdou lepší od Children of Bodom nebo kdo to nahrál.

SirPesZ
30.10.2006 14:45
Bel> snažej se z toho udělat black :-). Mně osobně to nevadí. To je věc názoru.
Btw Hallowed se mi líbí od IM i od CoF :-).
(ale originál je vždycky jen jeden ;-))

Belenor
30.10.2006 14:43
No, není to ani tak tím, že bych byl fanda IM, ale spíš tím, že mi death a black metal hudebně moc neříkají. Hallowed od CoF jsem, tuším, taky slyšel, a přijde mi (a potvrzuje mi to i ten Fear of the Dark), že zas tak technicky zdatní nejsou. Zejména mi přišel příšerný začátek instrumentální části v jejich verzi Hallowed.

Ale samozřejmě je to vše silně subjektivní :-)

defila
30.10.2006 14:35
spis si velky fanda IM :)

ja jsem prvni hallowed slysel od Cof a kdyz jsem mel tu moznost slyset je od IM tak se mi to vubec nelibilo :)

tolik asi k pohledu na vec

Belenor
30.10.2006 14:26
Já nevim - prostě mi přijde, že se pokoušejí dělat death metal čicotomábýtzač ze skladby, která kompozičně death není. Kopák jede o sto šest, ale celek je takový ucajdaný, klávesy mám rád, ale tady mi to nezní. To i ti superstáři byli včera v některých případech lepší než toto. Samozřejmě to má světlá místa, ale jako celek... Asi jsem přehnaně kritický, sám bych to asi nezvládl ani takto :-)

SirPesZ
30.10.2006 14:08
Bel> mno, ale musím říct, že ta instrumentální části (včetně sóla) se jim celkem vydařila (hlavně qůli klávesám teda).

Belenor
30.10.2006 11:26
Lol, heheh, tak jsem měl tu "čest" (?) slyšet Fear of the Dark od Cradle of Filth a teda nevím, esi to mysleli jako poctu nebo zesměšnění Iron Maiden :-) Nebo snad zesměšnění sebe sama? :-)
<< | <> | >>