<< | < | > | >> |
 defila 11.12.2006 22:52 |
ale ma to chytlavy text, ktery nejde zapomenout... ani kdyz se kua snazis.. aaaaaaaa nemuzu usnout :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 11.12.2006 19:44 |
Nepatří tohle spíš do vtipů? :-) Btw celou dobu jsem se pokoušel zaslechnout zvuk tej kytary. Nepodařilo se mi to :-).Welcome to my world of death and pain |
 defila 11.12.2006 14:53 |
si tak nejak uvedomuju jak je to stare dle toho jak Hlozek vypada mlade :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 11.12.2006 14:22 |
Nostalgie
http://www.youtube.com/watch?v=JqpzWUA-UWs |
 Falcon 03.12.2006 21:14 |
pěkné xaxaxaxax |
 defila 03.12.2006 20:11 |
vivaldi v podani anu z Bodom+moznost se neco priucit :)
http://www.youtube.com/watch?v=d65HWQzQ7S0Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 03.12.2006 10:26 |
Tak jsme byl včera/dneska na jednom místním festu. Opět musím pochválit Dana - pana kytaristu z Enteru :-). A jako host kapely spolužáka se tam vyskytl druhý borec - Lukáš (i se svou Paul Reed Smithkou za 100 000), se kterým Dan hrál v Lavině... Nj, ale třeba taky jednou budu taky tak umět hrát :-).Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 27.11.2006 11:36 |
Jj, nášivky jsou fajn. A taky trsátka. Občas je somruju :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 27.11.2006 11:25 |
to alda -> problem je, ze tato evc se moc na evropskem trhu neobjevuje a clovek na ni nema moznost jak narazit, tudiz jsem nalezl v jednom klubu o hudbe odkaz,tak jsem si to poslechl a hodil odkaz sem, priste az na neco podobneho narazim tak si originalku koupim, male kapely je treba podporovat, proto na koncertech kupuju cd, kdyz se mi neco extra libi, ale v prevazne vetsine to dopada na placky, a nasivky :) mas uz trosku vysperkovanou bundu :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Alda 27.11.2006 11:04 |
tak def nam tady vsude cpe jak ma origos JK2 jak ma origos LINEAGE 2 aby meli programatori za co zrad... a pak tady upne nejaky cinsky cedo... jako muzikanti jist nepotrebujou nebo ? I am your Father |
 Belenor 25.11.2006 11:08 |
Vzhledem k tomu, že je stahování prakticky zdarma, proč se zastavovat? Třeba o Mimiku kecali :-) |
 SirPesZ 25.11.2006 08:08 |
defila> hele, moje hledání po ostatních albem Diablo bylo ukončeno s tím, že gdyž prej mám Mimic, tak ať nic jinýho nestahuju, že je to prej nejlepší... Tak nevim :-). Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 22.11.2006 21:19 |
Nejsem milovník grindu, ale určitě se jich tu spousta najde, defe :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 22.11.2006 19:35 |
tak pro fanousky grindu bych tu mel jednu zajimavou hru(jedina jeji logika je zabijet zombiky, ale prijdete si na velice agresivni a skakavou hudbu :)
enjoy ->http://www.viceland.com/se/v2n2/htdocs/zombiegrinder.swfKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 22.11.2006 18:50 |
Já mám taky jen tohle poslední :-D. Ale vím, gde sehnat víc :-), už se na to chystám :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 21.11.2006 18:21 |
ja ji znam :) melodic death a vcelku se mi i libi :) ale mam jen album mimic, mas snad neco vic? :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 21.11.2006 17:40 |
Já věděl, že se toho něgdo chytne a proto jsem napsal to slovo kapelu :-). Welcome to my world of death and pain |
 Falcon 21.11.2006 17:39 |
Expansion pack ? :)) xaxaxaxax |
 SirPesZ 21.11.2006 17:37 |
A kdopak znáte kapelu Diablo? :-) Welcome to my world of death and pain |
 SirPesZ 19.11.2006 21:04 |
Ach tak :-). Jdu stahovat :-).Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |