<< | < | > | >> |
 defila 27.12.2006 11:29 |
myslim, ze kdybys na ten preklep neupozornil, tak by si ho nikdo nevsim ;)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 SirPesZ 27.12.2006 11:08 |
Teď koukám na ten můj překlep... Ale anděl defial taky nezní špatně, no ne? .-) Welcome to my world of death and pain |
 defila 27.12.2006 10:54 |
jj hudby nove je hodne,staci hledat :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 27.12.2006 10:29 |
Dream> Hehe, měl bych spoustu nových věcí :-). A defial určitě taky :-). Welcome to my world of death and pain |
dREAm 27.12.2006 09:39 |
Opeth se mi moc nelibilo :-( Prisel jsem na chtu starym albam od Ayreonu... Prozivam tezke obdobi, kdy na svete nic noveho hudebniho neni... A noty na smetanovu vltavu taky nemuzu sehnat. :-) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 SirPesZ 26.12.2006 23:04 |
Progresivní česká? Hmhm... Tortharry, ale to by se Dreamoj asi nelíbilo... Jinak známá hraje v jedný prog bandě, ale ty ještě nevydali CD. Welcome to my world of death and pain |
 defila 26.12.2006 23:02 |
jop ty me byli predhazovany taky kdyz jsem se slecny ptal, jestli nevi, pak jeste nejakou skupinu vedela ceskou,ale nevzpomenu si na nazev ) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 26.12.2006 22:36 |
Rock, metal... To je fuk. Hlavně když to umí hrát :-). Btw proti Opeth nic nemáš, hrát umí a komerční nejsou taky ;-P. A já je mám rád :-).
Btw progresive rock jsou třeba Dream Theatre, ale ty asi znáš.Welcome to my world of death and pain |
 defila 26.12.2006 22:21 |
stale ti opeth,ale pozor jedna se o progressiv metal, nikoli o progresive rock :/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 26.12.2006 22:21 |
stale ti opeth,ale pozor jedna se o progressiv metal, nikoli o progresive rock :/ Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 26.12.2006 22:02 |
Dream> Zkus album Damnation od Opeth. Jinak Opeth jsou vynikající muzikanti, ale ostatní, než výše uvedené by ti asi přišlo příliž tvrdé. Welcome to my world of death and pain |
 defila 26.12.2006 22:02 |
ja nevim co tam zaradit :) jelikoz to nejak neposlouchamKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
dREAm 26.12.2006 20:34 |
defilo, mrknul by ses mi, prosim, po nejakem progresivnim rocku? Bez bliti a tak... .-) z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 defila 26.12.2006 17:36 |
mno kdyz uz prispivam, tak poradne :)
OdkazKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 26.12.2006 17:07 |
opet jsem narazil na jednu zajimavou vec jmenem : <b>Saturnus </b> melodic death/doom metal)udajne podle skatulek,poslu jednu vec z zivaku,ktera me zaujala,jinak jsou misty vcelku tvrdsi,tahle vec je doomova az az .))
Odkaz
a pak jeste jednu vec(obe me prijdou vcelku doomove, tak nevim jak vam to prijde, me se to hold libi :))
http://muj.edisk.cz/soubor/stahni/52725/03-Empty_Handed.mp3_5.78MB.htmlKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 26.12.2006 12:04 |
tak co :)
http://www.metalquiz.com/index.cfm/template/playKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
dREAm 24.12.2006 21:27 |
jej, v komentarich to bude mozna napsane, co je to za kytaru... nebo na jeho strankach... je to normalni kytara s pridanyma strunama od harfy, myslim... mozna tomu rikali harp guitar... z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 SirPesZ 24.12.2006 15:16 |
Já nevim, viděl jsem to prvně :-). Welcome to my world of death and pain |
Maxell 24.12.2006 12:52 |
SPZ: Jo, to jsem sem chtěl dát, aby mi někdo řek, co je to za kytaru :-) A hraje na to taky dobře |
 SirPesZ 24.12.2006 12:04 |
A nebo tohle, sice jsem viděl jen začátek ale ten nástroj je hustej :-). http://youtube.com/watch?v=f27megLOleQ&mode=related&search=Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |