<< | < | > | >> |
MohawK 22.01.2007 19:11 |
http://www.youtube.com/watch?v=TDNyamIfYXM
tak a ted me urcite Defila a SPZ a Pilse ukamenujou :-DHello, Hello, Hello, How Low ? |
 Belenor 22.01.2007 17:08 |
No, včera jsem to u toho zkoušel a hned šly ruce mimo (tj. zabil :-) |
 SirPesZ 22.01.2007 16:59 |
Takovej Janick to začne hrát a ještě u toho poskauje a háže hlavou. NO nezabil bys ho? :-D Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 22.01.2007 15:33 |
No, drnknu z toho sice každou, ale taky to postrádá eleganci :-) |
 SirPesZ 22.01.2007 14:33 |
Bel> tak u greater good dám taky, ale bez elegance s nejrůznějšíma odklapama a přírazama místo drnkání. Ten budu muset ještě hodně cvičit .-). Btw stejně ho pak budeš hrát ty a podehrávku dám no problemo .-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 22.01.2007 12:13 |
Ten u greater good - jak je hranej pod refrénem "for the gre...". Už jsem ho tam zalomil :-) Začal jsem držet trochu jinak trsátko a už to šlo. Ještě trochu tréninku a bude to znít i čistě :-) U Sign of the Cross mám ještě taky nedostatky :-) |
 SirPesZ 22.01.2007 09:51 |
Belenor> jakej riff od Maiden? Ten refrén u For the Greater Good of God a nebo ten poslední riff instrumentální pasáže u Sign of the Cross? A nebo úplně jinej? :-)
Btw když jsme u toho -> o vejkendu jsem se naučil From Cradle to Enslave, hustej song :-).Welcome to my world of death and pain |
 Belenor 22.01.2007 09:13 |
Tak jsem si konečně poslech tu tvou nahrávku, Dreame. Jo, je to ke konci trochu rozladěné (jsi hrál asi více u těla a kytara ti ve výškách neladí?), ale i tak mám co dohánět :-) Teda spíš si připadám jako lůzr :-) Sice se mi podařilo pokořit jeden rychlejší riff od Iron Maiden, ale umění není hrát rychle, nýbrž pomalu. |
Alven 21.01.2007 16:38 |
dream: posloucham to furt dokola, hezky.)) |
 K_A_I 21.01.2007 15:04 |
http://www.youtube.com/watch?v=YBUNidEHiDU
takovi narozky chci:)In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 SirPesZ 20.01.2007 20:08 |
dream> mno, my to mít perfektní nemusíme :-). Welcome to my world of death and pain |
dREAm 20.01.2007 19:47 |
diky Dufe a Kupo :-) No, Bele, ja uprimne taky... snazim se ji nahrat uz asi treti mesic, ale pokazde udeam nekde chybu... nejcasteji tak, ze v jedne casti jsou zahrany tusim dve sestactiny odklepem, ale v mem podani jsou spatne slyset... tak v 60% se to deje... :-) holt je to drinaNaposledy upraveno: 20.01.2007 19:49, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 defila 20.01.2007 17:15 |
zdravi nejsme,ale balada je to pekna a pekne zahrana :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 Belenor 20.01.2007 16:25 |
Horizons se mi sveho casu dosti libilo :-) Jsem na te zvedav. |
 kapo 20.01.2007 14:42 |
není to nejhorší :) |
dREAm 20.01.2007 11:57 |
cau lidi... pokusil jsem se nahrat pisnicku... neni moje, jen jsem ji prehral...mam pocit, ze kytaru mam rozladenou,ale jsem nemocnej,takze moc hrat nemuzu, tudiz to nemuzu prehrat znova... a ke konci jsem uz toho mel dost, coz je tam asi v jednom miste poznat... pak tam dost chybi vibrato, no... Ale snad se to trosku zalibi. :-)
http://humr.mysteria.cz/22.wav
btw,kdyby to nekoho zajimalo, v blizke dobe (2 mesice?) se pokusim nahrat tyto skladby: Theme from The Schindler's List, Bach: Preludium Cis moll, Steve Hackett: Horizons a konecne moji pisnicku O hvezdach :-)tak se mejte, doufam, ze jste zdravi :-)Naposledy upraveno: 20.01.2007 11:58, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
 defila 15.01.2007 15:21 |
hehe :))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 15.01.2007 15:05 |
Rumble Dumble Rododendron! Dobrý, ne? :-)Welcome to my world of death and pain |
 defila 15.01.2007 15:01 |
jmeno dobry, ale malo uderny(chybi tam silna pismena jako R a d a podobna :))
jako treba crouching crystaling crucification !
(sice to nema zadny smysl, ale nazev je uderny .))Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 15.01.2007 14:52 |
A nyní vystoupí gore-grind-corová kapela -> Lovely Kitty Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |