Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Kultura > Music
25.08.2025 (216.73.216.118)

Music

Zakladatel: Maxell

Music ;-)

<< | <> | >>
Párek
15.03.2007 22:53
To je hukot :)
Alkohol je náš nepřítel ale jak řekl Žižka:"Nepřátel se nebojme a na množství nehledme!!!"

My pereme na 40, ale my pereme na 1940

SirPesZ
15.03.2007 22:10
http://youtube.com/watch?v=67n-D1NEH64

Musím říct, že bubeník má opravdu neotřelý styl :-).
Welcome to my world of death and pain

defila
11.03.2007 21:59
jo casem se to nekde objevi :)

Naposledy upraveno: 11.03.2007 22:00, defila

Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

SirPesZ
11.03.2007 21:37
defila> spíš orientačně, co hrajou, abych si případně před MoRem naposlouchal :-).
Btw právě jsem zjistil, že nemám v playlistu album Follow the reaper a na disku nemám Hatebreeder! :-D Neupnul bys mi ho, pls? :-) Follow teďkaprávě poslouchám :-).

Falcon> jasnější, než tisíc sluncí .-) (njn, i ze starověkejch eposů matruruju :-D)

Naposledy upraveno: 11.03.2007 21:49, SirPesZ

Falcon
11.03.2007 21:32
tohle je video klip jak se patří :D http://youtube.com/watch?v=ry2Dt85QLPc
xaxaxaxax

defila
11.03.2007 20:53
mam, jestli chces vyfotim a poslu odkaz :), ale to patrne az zitra, jelikoz na telefonu mam dementni fotak a je blbe svetlo, tak si den pockej :)

jo taky me prislo divny, ze hrala pro tak malo... ale on rokac je opravdu malej klub, takovej spis klubik, cekam, ze pri pristim klubovym vystoupeni budou hrat jen v o malo vetsi mistnosti nez je garaz :)

SirPesZ
11.03.2007 20:08
def> aha, emo core, to by mě nenapadlo .-).
Btw Sepoška hrála pro 400 lidí? Hm, to je nějaký divný :-). A co ten playlist, máš? :-)

defila
11.03.2007 17:57
Hmmm tak jsem patek a sobotu stravil koncertove, patek v podani emo coru byl predveden 2 kapelami prvni z nich zvouci se elektrocas, nam zahrala 6 skladeb(jinak kdo by mel o jejich vystoupeni zajem, tak jedine co chteji je zaplatit cestak :)), abych se osobne priznal nejak moc tohle neposloucham, jelikoz je to na muj vkus velice utahane jen s nekterymi prvky HC, takze me prvnich jejich 5 skladeb ani moc nezaujalo, kdezto posledni uz byla celkem sviznejsi, tak jsem na ni se zajmem pokoukal, pokyval hlavou a kluci za vseobecneho potlesku skoncili...

Dalsi nastoupivsi byla Thema 11, ktera sice hraje tentyz styl, ale ocekaval jsem vcelku pogoidnejsi hru,nez predchozi vystoupeni...a dockal jsem se... opet doprovazenou uchylnou videoprojekci, ve chvilich kdy jsem ji sledoval, tam byl nejaky postizeny typek,kteremu kapalo z ust a nosu, pak nejaky duchodce se psem, nejaky nahy clovek kolem 40-ti let a podobne veci :)
Prvni dve veci jsem si poslechl vcelku se zaujetim, ale co mi chybeo byl poradny kotel(vzhledem k tomu, ze kmocertni "hala" byla velka asi jako trida zakladky, pricemz polovinu zabirala stage a druhou polovinu cirka 100 lidi, by se mohlo neco dit :)), prisel ke me jeden kamarad(znacne podporen omamnymi latkami) a, ze bychom mohli udelat kotel, mno nebyl jsem protio, zacali hrat, tak jsme se jen tak postrkovali, pak se k nam pridala skupina pratel se kterou jsme tam prisli(cirka nas bylo asi 10) a vcelku jsme udelali klasicky moshpit... kouzelne, nechapu ten moment co se stalo, ale mista tam predtim moc nebylo ale v tu danou chvili se ty lidi vsakli do sebe(nebo se prilepili na strop, to nemam opravdu tuseni, ale najednou jsme meli kolem sebe mista, ze se prakticky nedalo skoro vyuzit :))) jedine co mi vadilo, bylo to, ze nebyla zvysena stage, tim padem se stalo, ze sem tam nekdo zahucel zpevakovi na mikrofon , pokacel ho a pak mu ho musel stavet .)

jinak s vykonem themy 11 jsem byl nadmiru spokojen po hudebni strance, sice dle me by misty mohli pridat do rychlosti, ale to uz by pak patrne nehrali ten styl co hraji, takze tohle jim vycitat nebudu :)
(i kdyz ono kdyz je dobry kotel, tak me je vcelku jedno co se kolem hraje :))

Sobota byl cas ve straveni pod kapelami Forever will burn (jizni afrika), Betfezer(Israel) a Sepultura(Brazilie :))

abych se priznal tak jsem cekal hodne na pany z Forever will Burn, jelikoz jsem si je uz naposlouchal predtim a byl jsem zvedav na jejich vystoupeni nazivo, zacali jako prvni, behem cirka 2-3 pisnicek jsem se dopracoval az nekam do druhe rady pred ne a uzival si pohledu z blizka, panove me celkem nesklamali jsou opravdu zkocni (ku poslechu treba zde ->(www.foreverwillburn.com pod polozkou media najdete mp3 :))

nastesti tam byl jeden klucina, ktery se snazil do ostatnich narazet, cehoz jsem vyuzil a vytvorili jsme asi v 5-ti lidech maly kotylek mezi pozorujicim davem :) sice jen na chvili, jelikoz kolem nas prestavali, ale nevadi, ve chvilich se vzdy opakovalo nejake to probehnuti, iodrazeni se od lidi a celkova pohoda, tohle byli vynikajici panove

dalsi nastoupivsi byli panove z Betfezer, o nich jsem nevedel nic, tak jse s prekvapenim cekal co se bude dit

mno stylove je nekam nacpat je vcelku bzunda, jelikoz vyraz rock-core by byl asi idelani :) ku poslechu ->http://www.myspace.com/betzefer (doporucuji zvlaste vec Fucking rock'n' roll :)), ale byli o neco mene pogoidni nez panove z forever will burn, tak se tam dav jen tak vlnil, sem tam si skocil a koukal dal, priblizne 3 pisnicky pred koncem jsem tam poklepal na jednoho skakajiciho kolegu a gestem, ze udelame pogo jsem cekal, ze se neco zvrhne, mno necekal jsem takovou odezvu, nybrz se toho chytlo cirka 100 lidi a bylo to kouzelny :)), ale to jen na tuihle a pak posledni,taky kouzelny panove a nebal bych se je uvatat tu klidne znovu, nejvic mi prislo, ze si to uzival dredaty kytarak,ktery tam vcelku blbnul na stage-i, kazdopadne na myspace strankach o neco vyse je i klip,kde si je muzete prohlednout

Mno a posledni byla Sepultura, ktera opet splnila ocekavani a jeji vykon byl znovu bravurni :), vzhledem k tomu ze koncert byl cirka pro 400 lidi, tak mi prislo, ze skakal cely rokac :) luxusi predstaveni, nakonec jedine co jsm si odtamtud odnesl, tak je lineup s krasnou hrubkou ::D (terrytory, je opravdu kouzelne :)) kolega,kteryz tam byl se mnou si odnesl akorat par podpisu od sepultury,coz muze mit kde kdo a nikdo mu to nezavidi :))

o Sepulture toho moc nenapisu, jelikoz jeji koncerty jsou vyborne vzdy, atmosfera skvela taktez, takze kdo ji nevidel, udelal chybu,pan kolega tam jeste zustal na nedelni vystoupeni panu z Canibal Corpse, na coz jsem ja nemel ani naladu ani listek, takze jsem nekdy v 8 rano prijel domu :)

ale luxisni koncerty, hlupak ten, jenz sedel doma a nevysel si s nami

FINITO :)
dREAm
10.03.2007 19:21
Mno, Bele, od Dream Theateru ted nejvic posloucham Raise The Knife... :-)
z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :)

SirPesZ
10.03.2007 10:16
Díky :-). To jsou dva odkazy na to samý a nebo to je rozkouskovaný? :-)

EDIT: a, celý, už to vidim :-).

Naposledy upraveno: 10.03.2007 10:37, SirPesZ

Maxell
10.03.2007 10:08
http://rapidshare.com/files/8753482/Kabat_Corrida.zip
http://czshare.com/download_file.php?id=37535&file=c0rr1d6.rar
Edit: Pokud je k tomu druhýmu heslo, tak je "Upload_by_Daniel_cz" :-)

Naposledy upraveno: 10.03.2007 10:09, Maxell

SirPesZ
10.03.2007 08:19
Není tu náhodou někdo, kdo by uploadnul novej Kabát? :-)

SirPesZ
08.03.2007 13:09
Jj, je to prostě tab. Mně se ta hudba hrozně líbila, tak se to někdy naučim, až budu mít čas :-).

Belenor
08.03.2007 10:03
Tristram nejde, protože to je Guitar Pro (soudě dle koncovky).

defila
08.03.2007 09:18
:)) holt nemohu zato, ze k BM patri patricne warpaint :))

ad ten opisak -> mno vzhledem k delce tveho vlasu a zarostle tvari, ti chybi jen to tetovani,ne?

mno me ostatne taky :))

ad pesz -> hmmm ty deti si to celkem hodne davaj :)

a ten tristram mi nejde spustit

Naposledy upraveno: 08.03.2007 09:22, defila

Belenor
08.03.2007 07:37
Puritania: ano, bicí jsou vskutku pozoruhodné, krátký pattern hraný stále dokola (až na pár míst) připomíná minimalistické opusy Phillipa Glasse či Incantations Mika Oldfielda. Celý koncept skladby je takový velice propracovaný, kladoucí důraz na repetici linek.

Progenies...: po hudební stránce nic nového (traktor, syntezátory). Pěvecké až operní sólo je ve skladbě jako pěst na oko, obzvlášť když člověk vidí toho zmalovaného potetovaného zarostlého opičáka, zatímco téměř slyší operní pěvkyni (s příměsemi mužského hlasu). Je nutno pochválit v tomto klipu zdařilé zparodování zmalovaných Kiss. A po opeře klátící se zpěvák, uhánějící traktor... Jo, opět chápu, proč se to zdá diskofilům vtipné :-)

Argentinci vše snadno strčí do kapsy :-)

SirPesZ
07.03.2007 23:08
Btw, pro kytaristy, co hráli Diablo :-).
http://sirpesz.xf.cz/zzz/tristram.gp4

SirPesZ
07.03.2007 22:30
http://www.youtube.com/watch?v=kQZ3rGp7mgE&mode=related&search=
Ty jsme tady dlouho neměli. Každopádně tentokráte tam už není ta malá holčina a už im to ani tolik nešlape.

SirPesZ
07.03.2007 21:44
defila> mno, rap-metal je něco jako třeba POD, myslim. Už jsem je dlouho neslyšel a ani po tom nijak zvlášť netoužím, takže si musíš vystačit s mými mlhavými vzpomínkami :-).

Falcon
07.03.2007 21:14
ty vole já slyšel už i mix Rammsteinů s DMXem :D dneska je možný všechno :D
xaxaxaxax
<< | <> | >>