<< | < | > | >> |
 defila 05.01.2009 21:23 |
tak jinak, co ty clanky ve sve dobe vyjadrovali? :) nebo jen aktualni zachvat psani? (mozna to z toho nepujde poznat, nic nemyslim sarkasticky, jak byva mym zvykem, jedna se opravdu o cisty zajem )Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 Belenor 05.01.2009 21:20 |
Hm, myslím, že se tomuto typu webu říká osobní stránka :-) Nic podstatného. |
 defila 05.01.2009 21:19 |
na Belenorovo jsem zavital poprve, takze jen o upresneni, co to je? :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 05.01.2009 20:43 |
Jsem se tak dneska prohrabával tímto tématem hledaje věci pro Belenorovo, což mě přivedlo na myšlenku postnout něco nového :-)
http://belenor.majerco.net/clanek/Kdo-je-vrah-(2002) |
 Belenor 04.12.2008 07:26 |
Mno, vono ani to cosi, co straší vepředu... :-) A obecně kompozice je podivná, vršek mechanického useknut, ač to vypadá, že už mnoho nechybí, barevná kompozice taky divná. A jestli mají být ti lidé pralidmi, tak taky nic moc :-) Ta ženská je jak nějaká modelka, to radši pralidi od Buriana :-) |
 K_A_I 03.12.2008 23:36 |
nelibi... a to jen diky tomu mechanickymu cosi co tam strasi v pozadi... In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 Belenor 02.12.2008 10:38 |
Shrnu-li to, tak nelíbí :-) |
 defila 02.12.2008 09:56 |
ja mu nerozumim tak, shrme to do pojmu libi x nelibi me se to celkem libi :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 02.12.2008 07:56 |
Objektivní? Při hodnocení umění se subjěktivitě nevyhneš. A navíc mi to nepřijde jako fotka, ale to nemusí nic znamenat :-) No, a já umění nerozumím, tak se nebudu dále vyjadřovat :-) |
 defila 01.12.2008 19:45 |
mno, je tu dlouho ticho, tak jedna starsi fotka - vznik sveta -
http://photofile.name/photo/fishki_net/3643148/81014554.jpg
co na ni rikate, nejake objektivni postrehy?Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 SirPesZ 16.04.2007 17:57 |
Defila nás okulturňuje Antidemonem? :-)
Belenor> Chtělo by to něco udělat s těma spamama, na nic jinýho tě nechce :-D.Welcome to my world of death and pain |
 defila 16.04.2007 14:55 |
hehe :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Jack 16.04.2007 14:38 |
No protoze hlavu uz mi utrh :) |
 defila 16.04.2007 13:12 |
chybi, jelikoz jedny z mala mely hlavu a patu, ostatin maji vetsinou jen patu :p
ad jack -> PATA :)Naposledy upraveno: 16.04.2007 13:13, defila Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Jack 16.04.2007 13:12 |
Momentalne mu zena asi odjela k mamince :) |
 Belenor 16.04.2007 12:10 |
"Mluviti stříbro, mlčeti zlato."
"Každé zbytečné slovo je zbytečné."
Neříkej, že ti moje výplody a blitky chybí :-) |
 SirPesZ 15.04.2007 22:00 |
Žena mu to zatrhla :-). Welcome to my world of death and pain |
 defila 15.04.2007 21:45 |
kulturni prispevek pro Belenora -> proc uz tu tve prispevky nevidame tak casto jako kdysi? :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Alda 04.04.2007 18:40 |
stejne je nejaky petice nebudou zajimat... ale bydlet v hradci pridal bych se :) I am your Father |
 defila 03.04.2007 15:14 |
// male info //
V Hradci se hodla bourat jez u Jiraskovych sadu jmenem Hucka( postaven nekdy kolem roku 1920), dle vyroku magistratu, pry neni energeticky vynosny(pricemz jeho vynosnost by pokryvala cca 1- panelaky v HK, takze se o energeticke vynosnosti neda mluvit, jelikoz nikdy zadnou poradnou nemel :),, kazdopadne se jedna o historickou pamatku a chteji zatopit cast jiraskovych sadu(soucast "historickeho" centra Hradce) tudiz ve stredu poradame protestni akci se sbirkou podpisu proti bourani, tak kdyby mel nekdo zajem a bude mit cestu kolem 7. hodiny vecerni kolem, tak nam muze podepsat listinu :)Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
<< | < | > | >> |