<< | < | > | >> |
aBDaIR 26.08.2004 13:04 |
Ten je starej...trabos je narez... Jede takhle trabos po silnici a najednou BUM a bouchne mu motor... Tak jede kolem Favo a trabant ho zastavi: vezmes me na lano? jo jasne neni problem...Tak jedou dal a najednou BUM...bouchne Favu motor...tak jede kolem Volvo a Favo ho zastavi:hele nevzal bys nas na lano??Volvo na ne koukne a rika,ze to snad utahne,ze neni problem...tak ale TRABANT!!!kdybys mel problemy,tak na me zatrub jo? Ja pribrzdim! tak chvili jedou a najednou kolem projedou Flojdi!>Videls to? Co jako. No hele jelo Volvo ne. Sto padesat v OBCI! ... No a proc si ho nesebral? ... No protoze to nic neni! za nim jelo Favo a taky sto padesat!!! ... vole tak proc si je nesebral voba? ... Protoze to nic neni!!! Za nima jel Trabos, sto padesat na tachaci a jeste se komihal ze strany na stranu a troubil,ze chce PREDJET!!!!
(narozdil od nekerych ti vtipy pisu co si pamatuju...tak to tu nespamujte..i kdyz sou nektery dost dobry:))^5Dare to ^7be Different |
MATINO 26.08.2004 10:32 |
jo ten je dobrej :-) |
Belenor 26.08.2004 09:55 |
hehe, peknej |
Leon 26.08.2004 09:39 |
Chce si anglicen objednat 2 rumy na hotelový pokoj 222.Zvedne sluchátko a rekne: "Tu rums tu rum tu tu tu"a na druhym konci se ozve: "Tramtadadá-ty debile" |
Alda 26.08.2004 01:06 |
OMFG ! :) I am your Father |
Swan 26.08.2004 00:29 |
A nej vtip je "Falcon":-))) |
Falcon 25.08.2004 23:17 Editovat,
Smazat
|
NJN, ale sou to samý Jokes, takže nic moc, ale sranda je, zejtra najdu takový ty , u kerejch člověk leží smíchy :)) teda budu se snažit :) |
Julaw 25.08.2004 23:07 Editovat,
Smazat
|
Ten posledni byl nejlepsi :D |
Falcon 25.08.2004 23:04 Editovat,
Smazat
|
Tak to bylo pár Jokes :DDD |
Smazat
|
Hádá se takhle jeden Američan s Čechem, jestli je trabant auto nebo ne. Čech se naštve, sedne do traboše, zabouchne dveře, popojede dopředu, popojede dozadu, udělá pár koleček a pak se teprve rozjede. Amík říká: "Dobře, už ti věřím, je to auto, jezdí to, ale co měly znamenat ty manévry na začátku?" "Ale přibouchl jsem si do dveří pampelišku, nešla utrhnout, tak jsem ji musel ukroutit."
|
Smazat
|
Poláka takhle přepadli dva lupiči. Bránil se jako lev, ale nakonec ho přeci jen přemohli. Prohledali mu kapsy, ale našli u něj jen pár drobných: "To myslíš vážně, že ses takhle rval jen kvůli deseti zlotým?" "Ne, já myslel, že jdete po těch padesáti tisících, které mám v botě."
|
Falcon 25.08.2004 23:02 Editovat,
Smazat
|
Dva policajti našli před kinem Hvězda mrtvolu. Začli sepisovat protokol, ale brzy byli v koncích, protože se nedokázali dohodnout, jaké 'i' se píše ve slově kino. Tak jeden z nich povídá: "Víš co? Odtáhneme tu mrtvolu třeba před cukrárnu."
|
Falcon 25.08.2004 23:02 Editovat,
Smazat
|
Setkají se dva policajti a jeden říká druhému: "Víš o tom, že tenhle rok bude Silvestr v pátek?" Druhý mu odpoví: "Sakra, doufám, že to nebude třináctého!"
HEHEHE :DDD |
Falcon 25.08.2004 23:01 Editovat,
Smazat
|
Přijde policajt o vánocích domů a manželka mu říká, ať jde koupit kapra. Policajt si říká: Jsem rybář a tak si půjdu kapra ulovit .. Tak jde ven, vezme si sekyrku a začne vysekávat do ledu díru... Najednou k němu přijde chlap a říká mu: "Co tady děláte?" Policajt říká: "No víte, manželka chtěla kapra a tak jsem si ho šel sem ulovit... Jakým právem mi to chcete zakázat?!?!" A chlap povídá: "Jménem správce zimního stadiónu." |
Falcon 25.08.2004 23:01 Editovat,
Smazat
|
Jdou dva policajti a najdou kostru. "Co budeme dělat?" říká jeden. "Doneseme ju k patologovi, ten pozná co s ní je! A převlečeme se aby nepoznal, že jsme policajti!" odpověděl mu ten druhý. A jak řekli, tak taky udělali. Došli k patologovi, ukázali mu kostru a ten jim povídá: "Vy jste policajti, žejo?" "Jak jste na to přišel?" diví se oba policajti. "No, pánové, tohle je kostra od kola!" |
Falcon 25.08.2004 23:00 Editovat,
Smazat
|
Policajt zastaví auto: "Zaplatíte mi pokutu za překročení maximální povolené rychlosti. Jel jste v obci 90 km za hodinu." "To není možné, tak dlouho ani nejedu." "Ne? A jak dlouho jedete?" "Tak 10 minut." "Hmm, tak promiňte, pokračujte v jízdě." |
Falcon 25.08.2004 22:15 Editovat,
Smazat
|
jen počkejte, jak padne 23:00, tak to tu zaspamuju vtipama :)) |
MATINO 25.08.2004 21:58 |
tak jsem konečně přečet všechno -hustý :-D |
Alda 25.08.2004 20:25 |
vite proc hasici lizaj hodinky ? pac TIC TAC ma jen 2 kalorie... vite proc maj zachranari skleneny auta ? aby se nehadali kdo bude sedet u okynka...I am your Father |
Tomicolo 25.08.2004 19:55 |
ehm =) Peníze nejsou všechno. Ale v každém případě nám umožňují zachovat kontakt s dětmi. |
<< | < | > | >> |