Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Humor > Znáte dobrý vtip?
15.11.2024 (18.224.45.32)

Znáte dobrý vtip?

Zakladatel: aBDaIR

Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:)
Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik...

<< | <> | >>

SirPesZ
09.09.2004 20:26
Takovej drsnej:
Utíkaj partyzáni před němcema a ukryjou se v barabizně. Tam je babička a ta je ukryje ve sklepě.
Za chvíli do barabyzny vtrhnou němci a hned na babičku: "Kde jsou partyzáni?"
Babička: "Nevim."
Němci: "Když nám to neřekneš, usekneme ti nohu. Kde jsou?"
Němci ji useknou nohu. "Jestli nam neřekneš, kde jsou partyzáni, usekneme ti druhou nohu."
Němci ji useknou druhou nohu. "Kde jsou partyzáni?"
Němci si říkaj, že to není možný, aby to vydržela, tak odejdou.
Vylezou partyzáni a povídaj: "Vidíš babičko, lež má krátké nohy."
Welcome to my world of death and pain
MATINO
09.09.2004 20:23
:-)))

SirPesZ
09.09.2004 20:22
Utíkaj partyzáni před němcema a skočej do studny.
Za chvíli ke studni přiběhnou němci a rozhlížej se.
Velitel povídá: "Třeba se schovali v lese."
Ze studny partyzáni dělaj ozvěnu: "V lese...lese...ese..."
Velitel: "Nebo třeba ve studni."
Partyzáni: "Ve studni...studni...udni..."
Velitel: "Tak tam hodíme granát."
Partyzáni: "V lese...lese...ese..."
566344
09.09.2004 20:19
PRijde chlapek do cukrarny, pod kazdou pazi ma mrtve novorozene. Pohrebnim hlasem rika: " Prosim dve rakvicky a dva venecky."
566344
09.09.2004 20:09
Swan: Ten s tim cowboyem mas spatne - sirovka kosti nerozpusti, ale zelezne hrebiky ano. Takze tam melo zustat neco jineho nez ty podkovy. ;-) Ale to je pouze detail. :-)
Swan
09.09.2004 20:05
V koncentračním táboře stojí fronta židů u studny. Vedle stojí esesáka poroučí: "Žide! Predpaž a skoč do studny." Žid předpaží a skočí. "Další!. Žide! Rozpaž a skoč do studny." Žid provede. " Další!. Žide,předkloň se v pase a skoč do studny." Žid se předkloní a skočí. V tom se objeví jiný esesák a povídá: "Herr Stumbauführer, máte se zastavit v kanceláři, až dohrajete tetris."'
Swan
09.09.2004 19:06
Deset typů muže, jakého můžete potkat na toaletě: 1. Drsňák: Když dočůrá, oklepe si ptáka o mušli. 2. Společenský: Jde čůrat s přáteli, ať se mu chce nebo ne. 3. Plachý: Nemůže čůrat, když se někdo kouká. Spláchne a přijde později. 4. Flegmatik: Když jsou mušle obsazené, čůrá do umyvadla. 5. Starostlivý: Neví, kde posledně byl, tak udělá rychlou prohlídku. 6. Veselý: Čůrá nahorů, dolů a napříč mušlemi, trefuje mouchy. 7. Tupý: Rozepne vestu, vytáhne kravatu a čůrá do kalhot. 8. Opilý: Drží pravý palec v levé ruce a čůrá do kalhot. 9. Ješitný: Drži pěticentimetrového pindíka jako baseballovou pálku. 10. Radikální: Kašle na mušli a čůrá na zeď.'
Swan
09.09.2004 18:53
Plechová huba: Přijde kovboj do saloonu a poručí si: "Nějakej silnej chlast!" Hospodský mu nalije... "To je silnej chlast? Vždyť je to samá voda," řekne kovboj a pití chrstne na zem. Hospodskej vezme 100% špiritus a nalije kovbojovi. Tomu se to zase nezdá dost silné a vyleje obsah na zem. Hospodskýho to naštve a kovbojovi nalije kyselinu sírovou. "No vidíte, to je konečně pití," pochválí ho kovboj a odejde. Za okamžik vběhne zpátky a zařve: "Co to bylo za chlast? Vyjdu ven, plivnu na koně a zbyly z něho jen podkovy!"'

566344
09.09.2004 14:05
Belenor: Muhehhe :-)))

SirPesZ
09.09.2004 13:25
Já mám radši svíčkovou...

Belenor
09.09.2004 12:54
Leti letadlo nad Afrikou a v nem George Bush, Gerthard Schroeder a Vaclav Klaus. Najednou sebou zacne letadlo prudce hazet, ozve se exploze a jeden motor vybuchne. Pilot si bleskurychle nasadi padak, rekne: "Hodne stesti,panove" a vyskoci.

Bush rika: "Zadnou paniku, panove. To zvladnu."
Chyti knipl a kupodivu, sice tvrde, ale pristane na jedne planine. Temer okamzite je letadlo obestoupeno davem cernousku. Ti tri vystoupi, ale dav se nerozstupuje. Nejvetsi z cernousku, nacelnik, predstoupi a lamanou anglictinou rika: "My byt lidojedi a my vas ted vsechny snist".

Bush vykokta: "Ale, to nemuzete. Jsem prezidentem Spojenych statu americkych."

Nacelnik na to: "Na to my kaslat, z tebe byt gulas." a cernousci ho odvlecou.

Schroeder: "Ne, prosim, jsem nemecky kancler. Cely narod na me spoleha."

Nacelnik: "Na to my kaslat, z tebe byt svickova." a taky ho odvlecou.

Klaus: "Ne tak to by opravdu, ale opravdu neslo. Ja jsem prezident Ceske republiky."

A nacelnik na to cesky: "Ty vole, tam jsem studoval. Das si gulas nebo svickovou?"

Naposledy upraveno: 09.09.2004 12:55, Belenor

SirPesZ
08.09.2004 08:04
2 Maxell: Jo to znám, čet jsem to už tak před 5-6 lety (ano, byl jsem tou dobou na světě), ale myslel jsem, že to napsal Bruno Ferrero.
GBear
07.09.2004 22:35
hehe majak :-DDDDD
Dollmant
07.09.2004 22:13
:)))) amici sou pakaz
Maxell
07.09.2004 21:59
Námořní konverzace

Toto je kopie skutečné rádiové konverzace mezi americkou válečnou lodí a Kanaďany nedaleko pobřeží Newfoundlandu, říjen 1995:

KANAĎANÉ: Prosím, odkloňte váš kurz o 15 stupňů směrem na jih, abyste se vyhnuli kolizi.

AMERIČANÉ: Doporučuji, abyste VY odklonili váš kurz o 15 stupňů na sever, abyste předešli kolizi.

KANAĎANÉ: Zamítnuto. VY musíte odklonit kurz o 15 stupňů na jih, abyste předešli kolizi.

AMERIČANÉ: Tady je kapitán americké válečné lodi. Znovu opakuji - odkloňte VÁŠ kurz.

KANAĎANÉ: Zamítnuto. Opakuji - VY musíte odklonit kurz.

AMERIČANÉ: Tady je letadlová loď USS Lincoln - Atlantická námořní flotila Spojených států. Jsme doprovázeni třemi torpédoborci a třemi křižníky s plnou leteckou podporou. Trvám na tom, abyste VY změnili kurz o 15 stupňů severně - opakuji, 15 stupňů na sever nebo počítejte s opatřeními, která zajistí bezpečnost naší skupiny.

KANAĎANÉ: My jsme maják. - čekám vaši odpověď.
Swan
07.09.2004 21:33
Spatna zprava: u jednoho poslance byla zjistena pritomnost BSE. Dobra zprava: bude nutne vybit cele stado.
Swan
07.09.2004 21:22
Pred hospodou dite place, celo potem zbrocene.Opakuje jen tri slova: Uz nemaji tocene! Prede mnou je hrozna scena, je mi z toho do place. Tvare blede jako stena, nemaj ani lahvace
AGASSI
07.09.2004 20:27
http://www.eprdel.cz/Videoklipy.php?id_kat=4&odp=0&id=23
566344
07.09.2004 17:24
GBear: Super! :-)))
Alda
07.09.2004 17:17
loooooooooooooooooooooooooooooool
I am your Father
<< | <> | >>