|
| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... | << | < | > | >> |
dREAm 10.08.2005 10:52 |
2 Kapo: To ted mluvis o tom, co sem dal fox? (a o tom, co jsem mu dal ja?) :D
BTW: Jde pankac po plazi a do naruce mu skoci zlata rybka. I ta rybka pravi: "Splnim ti tri prani, pankaci!" Pankac ji vztekle hodi zpet do vody a odpovi: "Rybko, neser!" A tak rybka nesrala a za par dni praskla.Naposledy upraveno: 10.08.2005 10:54, dREAm z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
Raven 10.08.2005 10:50 Editovat,
Smazat
|
V totom souhlasim s Belem.. |
 kapo 10.08.2005 10:45 |
SPZ: mas naprostou pravdu... Ale to co bylo napsano tam s tim stylem hudby a tak to uz je fakt trosku moc... Jak rikam, nejsem na nici strane, ale rozhodne bych jim jejich hudbu neupiral, je to jejich rozhodnuti (tim nechci rict, ze bych je nechal delat CZTK, jen ze bych do nich neprudil, za to, ze poslouchaji jiny styl hudby)Naposledy upraveno: 10.08.2005 10:46, kapo |
Fox 09.08.2005 18:55 |
SPZetka to pochopil presne jako ja a myslim ze to je sprvane! You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
 SirPesZ 09.08.2005 15:37 |
Jo a co takhle se na to kouknout objektivně? Technaři dělali bordel, tak místní zavolali policii. Policie přišla a byla mela. A když ze tří lidí v nemocnici dva byli policajti, tak nevim, kdo na tom byl hůř.
Nevadí, že nosíš dready, posloucháš techno, vadí, že děláš bordel.Welcome to my world of death and pain |
 Falcon 09.08.2005 14:06 |
hele, co je mi po tom, že se nějakýmu fízlovi nelíbí, co mám na sobě...ať mi políbí šos... xaxaxaxax |
 Belenor 09.08.2005 13:58 |
Dobre, at si kazdej chodi, kam chce, ale v tom pripade chci mit pravo beztrestne na vlastnim pozemku odprasknout nezadaneho vetrelce, ktery mi tam dela bordel nebo se chysta neco ukrast. Vona <i>SVOBODA</i> ma svoje meze, pane. Naposledy upraveno: 09.08.2005 13:58, Belenor |
 kapo 09.08.2005 13:56 |
hm, tak vy asi nechapete, o co v tom zakonu jde... Tady je proste zpet totalita. Zakzat noseni dreadu, nesmis poslouchat techno, nesmis chodit na akce... Co je to kurva za bordel? me nikdo nebude rozkazovat, kam musim a nesmim chodit, prece. To same jak za totace, nesmis nosit dlouhe vlasy, modu zapadu, jinak budes mit problemy... jak ja ty kokoty ve vlade nenavidim... tohle uz proste prehnali
Nestojim za fetakama, taky je nemam rad, ale to neznamena, ze jim muzeme zakazat jejich zivotni styl... Jsme svobodna zeme a jestli se tenhle zakon prosadi, uz svobodna zeme nebudeme... myslete na to. |
MATINO 09.08.2005 11:53 |
To Dream: Jo bohužel. A potom ty "chudáci" technaři, když vypovídaj to telky: " Viděl jsem tam malý 3 letý děti, jak tam brečej kvůli tomu slznýmu plynu, jak tohle někdo mohl udělat..." Jak je tam někdo moh vzít sebou. To Faks: Spousta lidí se tam jede sfetovat, ale někteří si tam fakt jeli poslechnout hudbu :-) A jen takovej dotaz: Je to vtip, že se to řeší tady? ;-) |
 SirPesZ 08.08.2005 20:58 |
Já stoprocentně ne, ale jsem spíš na straně policie. Welcome to my world of death and pain |
Fox 08.08.2005 20:43 |
ja sem stoprocentne s fizlama ptze ty lidi co tam jezdej podle me vubec nejezdi za hudbou(i kdyz hudba uplne na houby) ale jedou se tam nafetovat zhulit nakalit atp....proste sem rad ze tomu kretenovi fizlove ukazali jak chutna pendrek.... (nikomu svuj nazor nenutim tak si prosim odpuste narazky ze sem idiot...)You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
dREAm 08.08.2005 20:02 |
To tam bylo taky? :O z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
MATINO 08.08.2005 19:18 |
To Dream: 14 letý děcko je ještě v poho. Ale když tam nějakej vůl má tří letý děti, to už je trošku horší... |
Jack 08.08.2005 19:10 |
Hazi po policajtech kameny :-)) |
dREAm 08.08.2005 18:51 |
Ja se nepriklanim ani k jedne, ani k druhe strane (jak rekl Bel, policajti to trochu prehnali), ale muzete mi rict, co dela ctrnactilety decko na takoveto akci? z pojntrové aritmetiky jde všem těm péhápé hírous hlava kolem :) |
Jack 08.08.2005 18:46 |
Presne tak :-))) |
Alda 08.08.2005 18:39 |
hh j... ja osobne jsem spis s tema poldama... vsude jsou sice roztolmile fotky jak je tam pekna holka a pod tim komentar ze na tuhle poslali vodni delo... ale ty fetky a podobny kousky ( jako treba ta holka co tu nekdo uz posilal ) to uz radeji nikde neukazuji... jen se snazej ty policjaty co nejvic shodit... pritom plnili jen svoje rozkazy I am your Father |
 Belenor 08.08.2005 17:59 |
Mno, pokud vim, tak akce typu czechtek jsou v zahranici zakazany, proto se ta pakaz sjizdi sem. Sice asi zakrok policajti prehnali, ale ani druha strana neni svata. |
Fox 08.08.2005 16:48 |
http://www.virtually.cz/?art=9559 ja nevim jak vy..ale tohle je sila(poslal me to dREAm)You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Alda 08.08.2005 12:41 |
no vzdyt vis ze jsem to tak nemyslel ;) I am your Father |
| << | < | > | >> |
|