|
| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... | << | < | > | >> |
 defila 08.06.2006 23:15 |
tak tohle je fakt maso :) http://www.cindywright.org/data/selworks/images/repro001.jpegKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
 kapo 08.06.2006 21:19 |
tak to je absolut narez :) |
~stx#. 08.06.2006 20:17 |
:D I hate the way that even though you know you're wrong, you say you're right. I hate the books you read and all your friends, yer music's shite, it keeps me up all night up all night. |
pils€ 08.06.2006 20:04 |
http://unix.rulez.org/~calver/pictures/day_after_party/ S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 K_A_I 08.06.2006 19:49 |
LOOL:D to je mega mega mega super ultra husty:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
 kapo 08.06.2006 19:47 |
jezis ja jsem to sem hodil taky ale do politiky :D dobra recese na predvoledbni spinu cssd :) povinne vsichni precist :) |
pils€ 08.06.2006 19:08 |
http://rozzlobenimuzi.com/obsah/pic/denicek.pdf lolS divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 SirPesZ 08.06.2006 17:15 |
Sice trochu starší, ale mně se to líbí :-).
V hradu hlídaném drakem je uvězněna krásná princezna.
Power metal: Metalista přijede na bílém jednorožci, unikne drakovi, zachrání princeznu a pak se s ní miluje v kouzelném lese.
Thrash metal: Metalista přijede, bojuje s drakem, zachrání princeznu a ošuká ji.
Heavy metal: Metalista přijede na harleyi, zabije draka, dá si pár piv a ošuká princeznu.
Folk metal: Metalista přijede s přáteli, kteří hrají na akordeony, violy, flétny a spoustu dalších podivných nástrojů, drak usne (ze všeho toho tancování). Pak všichni odjedou... bez princezny.
Viking metal: Metalista připluje na lodi, zabije draka svojí velkou sekyrou, stáhne ho z kůže a sní. Znásilní princeznu k smrti, ukradne její věci a před odjezdem zapálí hrad.
Death metal: Metalista přijede, zabije draka, ošuká princeznu, zabije ji a odjede.
Black metal: Metalista dorazí o půlnoci, zabije draka a nabodne ho na kůl před hradem. Potom ošuká princeznu do zadku, vypije její krev během rituálu před tím, než ji zabije. Pak ji nabodne na kůl vedle draka.
Gore metal: Metalista přijede, zabije draka a rozhází jeho vnitřnosti před hradem, ošuká princeznu a zabije ji. Potom ji znova ošuká, rozpáře břicho a sní její vnitřnosti. Potom to, co zbyde, ošuká ještě jednou, spálí mrtvolu a ještě jednou ošuká.
Doom metal: Metalista přijede, spatří jak je drak obrovský, pomyslí si, že ho nemůže nikdy přemoct, potom propadne depresím a spáchá sebevraždu. Drak ho sní a princeznu si dá jako dezert. A to je konec smutného příběhu.
Progressive metal: Metalista přijede s kytarou a zahraje 26-minutové sólo. Drak se z nudy zabije sám. Metalista dorazí do princezniny ložnice, zahraje další sólo s použitím všech technik a melodií, které se naučil v posledním roce na konzervatoři. Princezna uteče a vydá se hledat heavy metalistu.
Glam metal: Metalista přijede, drak se začne smát, když uvidí jeho zjev a nechá ho projít dovnitř. Poté, co vejde do hradu, ukradne princezně make-up a začne natírat hrad nádhernou růžovou barvou.
Nu-metal: Metalista dorazí v Hondě Civic a pokusí se bojovat s drakem. Jenže uhoří, když jeho debilní pytlovité oblečení chytne plamenem.
A malej anglickej dodatek:
GOTHIC METAL: the knight is tall and skinny, the dragon is a hot female and loves the knight, but the fat princess is the one that ends up winning his heart in the end. The knight gets the princess knocked up, they have a couple kids, he gets a job at Papa John's, and the Dragon finds a nice Jewish boy.
RAP METAL:
The knight's in jail, the dragon feels inspired by the knight and gives up his dragonlike ways to be more like the knight by adopting the knight's manner of speech and personal expression, and the Princess likes shiny things and men that pay attention to her. So, the Princess has posters of the knight in her room and so does the Dragon, but the Dragon is conveniently tangible and therefore is good enough for the Princess.
SPEED METAL: the knight arrives riding a lightning bolt, cruises right by the dragon, princess, castle, enchanted forest, all the way to the pile of coke that the troll has stashed in his cave. And then zips back to the starting point, missing everyone again along the way, only looking at his fingers playin' the guitar.Welcome to my world of death and pain |
Timmy 07.06.2006 21:32 Editovat,
Smazat
|
Death Star blown up by bunch of fuckin' teenagers :D
jinak da se tomu rozument uplne v pohode |
 SirPesZ 07.06.2006 20:08 |
Já tam radši ani nekoukal .-). Welcome to my world of death and pain |
MATINO 07.06.2006 19:50 |
Já jsem rozumněl tead tak půlce, ale za to jsem na sebe patřičně hrdej :-) |
 kapo 07.06.2006 19:35 |
to teda neni pravda... nerozumnel jsem akorat trem pasazim asi 3 vterinovym, protoze to opravdu neslo rozumet, jak to rikal tak rychle :) |
 defila 07.06.2006 11:03 |
hehe .)) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 07.06.2006 09:37 |
Jediný, čemus rozuměl, co? :-) Naposledy upraveno: 07.06.2006 09:38, Belenor |
 kapo 06.06.2006 18:06 |
imperator je bozi, nejvic me dostalo... jesus, hes fuckin crying hahahaha :D |
pils€ 06.06.2006 14:11 |
http://youtube.com/watch?v=VeDoWs2kW2M&search=hitler%20rave S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
 defila 06.06.2006 11:27 |
ehm :)) RTFM !! .))
OdkazKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 defila 06.06.2006 11:01 |
to bel _> :) zacatek fajn pak uz moc protahovanyKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
 Belenor 06.06.2006 07:13 |
http://www.youtube.com/watch?v=VO9zwhersfk
Akorat to chce umet anglicky. |
 kapo 05.06.2006 14:21 |
jedete hovna... to neni vbec sranda :) |
| << | < | > | >> |
|