Čajovna rytířů Jedi || Jedi Order || Karel May || Belenorovo Česky || English
Home > Diskuze > Humor > Znáte dobrý vtip?
25.01.2026 (216.73.216.82)

Znáte dobrý vtip?

Zakladatel: aBDaIR

Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:)
Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik...

<< | <> | >>
Alda
21.07.2006 14:56
kdyz uz jsme dneska byli u toho libka... tohle na me dneska vybaflo www.libimseti.cz/ApolloFX :D doufam ze to neni nikdo z vas tady... :) kdyz tak sorry :D
I am your Father

SirPesZ
21.07.2006 14:55
Klidně tři.
Welcome to my world of death and pain

K_A_I
21.07.2006 14:42
a co když se u toho budou střídat ruce? to bych dostal dva tenisoví lokte?
In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN
Alda
21.07.2006 14:28
o... aha... diky ti :)
I am your Father
566344
21.07.2006 14:25
to Belenor: No, obsah tveho rpispevku je hezky, ale forma pokulhava. To musis uznat. Oproti memu vytribenemu stylu... :P

SirPesZ
21.07.2006 14:24
Bel> Přečet jsem si link, víc nemusim díky :-).
566344
21.07.2006 14:24
Alda: Ptas u spravnych lidi, budiz ti tedy odpovezeno. Budiz ti doprano moudrosti stejne jako lidu izraelitskemu many nebezke. Necht se pred tebou rozevre more nevedomosti stejne jako Rude more se rozevrelo, by umoznilo cestu poutnikum. A nech neznalost zhyne stejne jako armada poutniky pronasledujici, znicena zivlem morskym... :D

Presneji receno jde o akutni formu tenisoveho lokte. Napriklad ZDE (http://www.ordinace.cz/clanek/tenisovy-loket/) si muzes precist, ze (cituji z vyse uvedeneho odkazu): "...tato vzniká často po fyzicky náročné jednorázové zátěži, např. při nahazování omítek, dále při šroubování, utahovani..."

Belenor
21.07.2006 14:22
Asi, Aldo, málo praktikuješ prevenci proti rakovině prostaty.

Odkaz

SirPesZ
21.07.2006 14:20
//dovolím si vsunout odpověď na defilovu vsuvku -> těžko říct, jak plynne čas mimo hmotnej svět :-)
566344
21.07.2006 14:19
Defila: Takze kdyz nejsem ve svazku manzelskem a u reky svalim do sena Mancu od vedle, tak jsem nesesmilnil?
//reakce na: to ciselnik ->mno on coitus se ke smilstvu pridava az jako konecny akt smilstvi -> jeliko smilstvi snad je poruseni svazku manzelskeho a nasledna kopulace s nekym jinym, ono nemusi byt ani svazku manzelskeho, staci kdyz svazek uzavreny nemate :)
Alda
21.07.2006 14:18
mno tak jak to je s tim loktem teda ?
I am your Father
566344
21.07.2006 14:16
Jo, Aldova hlaska se MOOOOC hezky vyjima. :)
to Alda: Fakt, moc me rozesmala. Dik.

defila
21.07.2006 14:09
to pesz -> hh :)
a jeste prihodim k tomu ->http://kecy.roumen.cz/hiphoper.jpg

// a dovolim si jeste jednu vsuvecku ->
mno kdyby umrel na krizi tak tam byl jen 72 hodin, ne? jak dlouho byl v tom pekle? nekde jsem tusim cetl, ze dele, nevim mam v tom zmatek :)
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

SirPesZ
21.07.2006 14:04
ehm-> :-D

Jak sbalit o 17 let staršho muže?? -- < Milostné problémy > -- < Láska a Sex >
Enap - 21.07.06 13:37 více od autora | ignorovat
Ahojky nevíte jak mam sbalit 32 letýho mého bývalého učitele?Je zábavnej sexy a hraje s kapelou,jenomže je ženatej a má děti..,pořád se poštuchujeme a blbneme..nejsem mu lhostejná..chtěla bych ho dostat jen do postele...jak to mam udělat abych se neztrapnila a dostala ho???

Naposledy upraveno: 21.07.2006 14:04, SirPesZ

SirPesZ
21.07.2006 14:00
defila> Já jsem pokřtěnej katolík, ale kam zapadám svým přesvědčením, to nevim :-).
Tagže:
Umřel na kříži -> sestoupil do pekel -> vkříšení -> ukazování se učedníkům atd. -> nanebevstoupení.
Ok? :-)
Gyžtak založ náboženskou diskuzi, ať tady nesmažíme do vtipů, jeslti ccheš vědět ještě cosi :-)

Naposledy upraveno: 21.07.2006 14:04, SirPesZ

defila
21.07.2006 13:55
dobre -> jak dlouho po Zemi chodil?
a jak se pak dostal do pekla ci ocistce a na nebe byl vzat az potom?
nejak mi tu unikaji souvislosti
to pesz ->Ty jestes dle krteni katolik, evangelik ci jina odnoz?
Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění.

SirPesZ
21.07.2006 13:36
Ale mezi těma náboženskejma příspěvkama se ten aldův dost dobře vyjímá .-).

kapo
21.07.2006 13:21
sem myslel, ze jsem ve vtipech
alda: si delas srandu? :)

SirPesZ
21.07.2006 13:02
defila> Muheh, teď myslíš, co se sním dělo mezi smrtí a vkříšením a nebo vzkříšením a nanebevzetím? Skoro to vypadá, že chceš vědět spíš to druhý, nuže -> nevim, jestli v evangeliu či skutcích apoštolů (nebo obojím :-)) každopádně v Bibli se tzoho pár píše. Od jeho vzkříšení, to ho viděli vojáci a šli to říct velekněžím, pak gdyž se ukazuje ženám, který ho šli balzamovat (vidíte, jak je spořivej? vkřísil se ještě před balzamováním ;-)), potom se ukazuje Petroj...? Tím si nejsem jistej, každopádně je tu cesta do Emauz, gdy se ukazuje dvoum učedníkům, který ho navíc poznali až po několika hodinách... A samozřejmě přeslavná a jistojistě i oblíbená historka s nevěřícim Tomášem...
Asi toho bude ještě víc, ale gdo si to má pamatovat? :-)
Alda
21.07.2006 12:42
ja to porad s tim loktem nechapu :(
I am your Father
<< | <> | >>