<< | < | > | >> |
K_A_I 15.07.2008 21:17 |
nejvic me dostal Bobik a zmrzlej Solo:D In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 15.07.2008 17:00 |
mazec :))) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
Fox 15.07.2008 15:05 |
dost husty :D ale vsemu sem nerozumnel ale i tak dost vtipny :D treba s tim reaktorem na tom patre.. jak tam prisel vader... :DD You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Belenor 15.07.2008 12:50 |
http://www.youtube.com/watch?v=wDHskF-DCnc |
K_A_I 13.07.2008 02:25 |
kouzelnik a kralik : Odkaz po brku a brečel jsem z toho smichy:DIn the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
pils€ 11.07.2008 09:34 |
<Supervivere> ;hs <Supervivere> .,tz\ <Supervivere> 'evvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv <Supervivere> ///////////////geeeeee <Larynod> blejes bo co? <Supervivere> sry, kocka mi chodila po klavesnici. sem ji vyhodil z mistnosti. <Supervivere> tak mi doslo ze je to prvni kocka v dejinach kicknuta za spam. S divkou je to jako s kytarou, drzis pod krkem a placas pres diru. |
Maxell 06.07.2008 16:36 |
http://i29.tinypic.com/10gidzr.jpg |
Jack 04.07.2008 00:47 |
tak se bavi pojmama her a pocitacu no..kdyby se bavili stylem auta tak je to stejny..
"neco jako ze ji musi zkouknout podvozek" atd.. |
K_A_I 03.07.2008 23:50 |
možná že kdysi by mě to přislo i vtipný jenže teď sem rok chodil do třídy s par gameblerama ( jeden vstava rano v 6 hodin aby si mohl zapařit ) kteří se obdobným stylem taky baví... prostě hrůza In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 03.07.2008 22:48 |
ad bel - souhlas :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Jack 03.07.2008 22:02 |
Ale dyt je to sranda ne? Umej konverzovat.. |
Belenor 03.07.2008 20:30 |
Pripadaj si desne vtipny :-) |
Jack 03.07.2008 20:28 |
Proc ucha? sranda musi bejt.. |
defila 03.07.2008 16:06 |
no nic proti, ale kluci udou strasny ucha :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
SirPesZ 03.07.2008 14:11 |
Z lamera:
<zandar> kua uz myslim ako napisem kamaratke :D <Schmaker> Budeš s kamarádkou pařit CS? :D <zandar> Mno ale take ine postelne CS :D <Schmaker> Tak to přeju hodně fragu a malo smrti :D <Schmaker> Ale hlavně nepokládej bombu, jo? Asi by neměla radost :) <zandar> tak to by urcite nemala, hadam zvolim jednoduchu taktiku <zandar> rush :D <Schmaker> Juj :D Nebude vědět, ze které strany čekat útok :D <zandar> jasne <zandar> rostrielam ju ako reseto :) <zandar> alebo si dam 15 poharikou a zakempim na spawne :D <Schmaker> Necháš jí rushovat? :D <zandar> mno este uvidim, podla mapy :D <Schmaker> No, hlavně aby pak nedostala lag a neodpojila se ze serveru :D <zandar> to by bolo neprijemne, ale pingy by mali byt dobre <Schmaker> No, mě je to jedno, já na tvým serveru hrát nebudu :D <zandar> to by som si prosil :D <zandar> som rozmyslal ze by mohla dat aj mensi ower :D :D :D <Schmaker> :D <zandar> no nie? <Schmaker> No jasnýý... Klidně by mohla hrát v přesile, co? :D <Schmaker> Tak dvě, nebo 3 na jednoho :D <zandar> jojo tak 3 : 1 hadam by som to zvladal, samozrejme by som zapol frendlyfire :D :D :D :D Komentář: I takhle se dá povídat o sexu.Welcome to my world of death and pain |
Jack 03.07.2008 12:20 |
:oD |
K_A_I 03.07.2008 11:56 |
Somálský emigrant přijede do Teplic. Zastaví prvního človeka, kterého potká a řekne mu: "Díky, pane Čechu, že mě necháváte v téhle zemi a zajišťujete mi ubytování, stravování, lékařskou péči a vzdělání zdarma!" Muž ale odpoví: "Ne, mýlíte se, já jsem Rom." Somálec jde dál a potká dalsího kolemjdoucího: "Děkuji za vaši krásnou českou zemi!" Ale kolemjdoucí odpoví: "Já ne Čech. Já Vietnamec." Somálec jde dál, potká dalšího kolemjdoucího, potřese mu rukou a řekne: "Díky za bájecné Čechy!" Kolemjdoucí řekne: "Nejsem Čech, jsem Ukrajinec!" Somálec nakonec potká krásnou ženu a podezřívavě se zeptá: "Jste Češka?" Žena odpoví: "Ne, jsem z Kazachstánu." Somálec je zcela zmatený a ptá se: "A kde jsou proboha všichni Češi?" Kazaška se podívá na hodinky, pokrčí rameny a odpoví: "...asi v práci!"In the name of GOD, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation.AMEN |
defila 01.07.2008 22:24 |
jj, sympatak od prirody :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Ayreas 01.07.2008 20:47 |
SPZ: jj jasný mno, ale kámoš je v poho ;) |
SirPesZ 01.07.2008 18:27 |
Žárlit možná ne, ale pěkně mě to sere. Ale co naděláš? :-) Welcome to my world of death and pain |
<< | < | > | >> |