| Znáte dobrý vtip?Zakladatel: aBDaIR Dejte dobrý vtip k duhu...pobavíme se aspoň a bude pohoda:) Muzete psat vtipy, debatovat o nich a mit i jine narazky...ostatni at si jde nekam do jinych rubrik... << | < | > | >> |
Jack 18.09.2008 10:52 |
Me to bylo jasny, tak muzes rovnou napsat ze to (mozna) pochopej jen ty co poslouchaj IM |
defila 18.09.2008 10:49 |
nu informacne rozhodne zajimave :), ale hudebne nemam naposlouchano nic, takze me unika hlubsi smysl :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Pak jsem pochopil, že takhle Bůh nepracuje.
Tak jsem kolo ukradl a požádal ho o odpuštění. |
defila 18.09.2008 10:38 |
dobre, tak ja si to prectu, zatim jsem to presel, jen jako odkaz vedouci nekam :) Když jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 18.09.2008 10:19 |
No, s tebou jsem, Jacku, samozřejmě nepočítal. Spíš jsem ten link myslel pro Flamberga, Psa, možná defa a tak.
Falcon - netýká se to jen Maiden, ačkoliv těch asi nejvíce :-) |
Falcon 18.09.2008 10:10 |
bohužel nejsem po anglické ani iron maidenosvké stránce na takové úrovni abych to pochopil xD xaxaxaxax |
Jack 18.09.2008 10:06 |
Bele vysvetlis nam ten tvuj vtip? Budu asi ten kdo to nepobere.. |
defila 18.09.2008 08:38 |
nu, ja vim, ze je to stary, ale az ted to sem postnu :)
http://pepuvdisk.chytrak.cz/cern.jpgKdyž jsem byl dítě celé noci jsem se modlil, aby mi Bůh seslal nové kolo.
Belenor 18.09.2008 08:12 |
Tohle sice ne každý přítomný pobere, ale některé by to mohlo pobavit :-)
http://forum.maidenfans.com/index.php?topic=17960.0 |
Belenor 17.09.2008 11:03 |
To není možný, Jacku, ty, takový všeználek? Nebo že bys konečně začínal chápat, že to, co ty považuješ za staré, možná ještě někdo neviděl? |
Jack 17.09.2008 10:59 |
Tak asi je to opravdu stary, ale ja to nevidel.. |
Fox 17.09.2008 10:25 |
kazdej vtip co napise jack uz se neobejde bez toho aniz by nekdo napsal stary :D jinak dobrej dzouk :) You can't predict your future, but you can follow your dreams. |
Falcon 17.09.2008 07:06 |
starrrrýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý :P xaxaxaxax |
Belenor 17.09.2008 06:21 |
Metuzalém. |
Jack 16.09.2008 22:41 |
Toto je příběh, který byl zachycen systémem monitorujícím práci oddělení Pomoci zákazníkům. Dotyčný zaměstnanec byl vyhozen a v současné době se s WordPerfectem soudí kvůli "bezdůvodnému propuštění". Záznam rozhovoru mezi bývalým zaměstnancem ddělení pomoci zákazníkům firmy WordPerfect (P) a klientem K), žádajícím o pomoc: P: "Podpora zákazníků, jak vám mohu pomoci?" K: "Mám problémy s WordPerfectem." P: "Jaký druh problémů?" K: "No, právě jsem něco psal a najednou jsou všechna slova pryč." P: "Jsou pryč?" K: "Zmizela." P: "Hmm, a co teď vidíte na obrazovce?" K: "Nic." P: "Nic?" K: "Je prázdná, a když píšu, tak se na ní nic neobjeví." P: "Jste stále ve WordPerfektu nebo jste z něj venku?" K: "Jak to mám vědět? P: "Vidíte na obrazovce céčko s dvojtečkou?" K: "Jaké cédéčko?" P: "To nic, řekněte jen, jestli můžete pohybovat kurzorem obrazovce." K: "Žádný kurzor tam není, vždyť vám říkám, že se tam nic z toho,co píšu,neobjeví." P: "Je na vašem monitoru indikátor napětí?" K: "Co je to monitor?" P: "To je ta věc, co má obrazovku a vypadá jako televize. Je na něm takové malé světélko, které by mělo svítit, když jej zapnete. Je tam?" K: "To já nevím." P: "Tak se podívejte na zadní stěnu monitoru a hledejte kabel pro přívod elektřiny.Vidíte jej?" K: "Jo, myslím, že ano." P: "Výborně! Sledujte kabel až k zásuvce a řekněte mi, zda je zapojený do zásuvky." K: "Ano, je." P: "Když jste se díval za monitor, všiml jste si, jestli jsou tam zapojené dva kabely?" K: "Ne." P: "No, měly by tam být. Potřebuji, abyste se tam opět podíval a našel ten druhý kabel." K: "Dobrý, je tady." P: "Tak jej sledujte a řekněte mi, jestli je správně zapojený do zadní strany vašeho počítače." K: "Já se tam nedostanu." P: "Vidíte, jestli je zapojený?" K: "Ne." P: "Ani kdybyste si na něco klekl a natáhl se tam?" K: "Ale to není proto, že bych tam nedosáhl, to kvůli tomu, že je tma." P: "Tma?!" K: "Ano, v kanceláři nesvítí světlo a jde sem jen trocha světla z ulice." P: "No tak si rozsviťte!" K: "To nemohu." P: "Née? A proč ne?" K: "Protože nejde proud." P: "Ne... nejde PROUD??? Aha, už jsem na to přišel! Máte ještě původní obal a manuály, se kterými byl počítač dodán?" K: "Ano, mám je tady ve skříni." P: "Dobrá. Vezměte je, odpojte počítač a zabalte jej stejným způsobem jako byl zabalený, když jste ho dostal. Pak ho odneste zpět do obchodu,kde jste ho koupil." K: "Opravdu? Je to s ním tak zlé?" P: "Ano, obávám se, že ano." K: "No, tak dobrá. A co mám v obchodě říct?" P: "Řekněte jim, že jste příliš velkej debil na to, abyste vlastnil počítač!"
|
Falcon 16.09.2008 15:03 |
xD xaxaxaxax |
Belenor 16.09.2008 10:15 |
Co je na tom nekorektního? Prostě jen upozorňuje na fakt, že jsou mezi námi lidé, co nemají co do huby, to není nekorektnost, ale lidumilnost, ne? |
Flamberg 16.09.2008 10:08 |
Pes: no, ale to je poněkud politicky nekorektní, n'est-ce pas? :-D |
SirPesZ 16.09.2008 09:33 |
Odkaz Welcome to my world of death and pain |
Belenor 16.09.2008 06:27 |
Foxi, proč plýtvat slovy směrem k Jackovi :-) "Je jaký je" |
Jack 15.09.2008 17:38 |
Ano jiny kraj, jiny mrav :-) |
<< | < | > | >> |
|